Eski erkek arkadaş

Yani dediğiniz gibi ilk aşk ve çok küçüktük ama bunları duyunca da bi burukluk oluyor deli kafam

Çok garip ya ne demek akraba dışına kız verilmez falan.
Enseste teşvik resmen,Allah akıl fikir versin.
Yani hala var buralarda eskisi kadar olmasa da ailede erkek varsa dışarıya verilmez mantığı..
Yani öz dayı amca değil ki onlara göre ensest değil ve çok sıradan..

Teyzemin oğlu ile evliyim ben ablalarım da amcamın çocukları ile evli..

Öz değilse nasıl akraba oluyo?
Gerçekten iğrenç kusura bakmayın ama böyle çarpık ilişkilerden iğreniyorum.
Gerçi size de pek seçim şansı tanınmamış o yüzden lafım size değil babanız gibi zihniyetlere.
Umarım eşinizde bu kafada değildir.

Ensest ilişki birinci dereceden akraba için kullanılırdı eskiden şuan değişti tabii ki tüm akrabaları kapsıyor..
Hayır çok şükür eşim aklı başında biri :) zaten babam gibi biri olsaydı sanırım iki günde kaçardım.

Söylediği için ablanız , bu konuda onu konuşturduğunuz için siz hatalısınız.

Daha 17 yaşında bir karar vermiş , yolunuzu seçmişsiniz , yaşınız 31 olmuş aradan 14 sene geçmiş birden fazla çocuğunuz olmuş ( "eşimi çocuklarımı dünyaya değişmem " ) demişsiniz. Bir anlık duyunca gururunuz okşanmış.

Ablalarınız bu kadar içli dışlıyken gerçekten o insanı isteseydiniz ; onunla evlenebilmek için ufacık da olsa bir çabanız olurdu , olmamış.

Geçmişi gecmişte bırakın , yaninızd konusulmasına da izin vermeyin. Eşinize , çocuklarınıza saygısızlık bu.

Eşinizin eski kız arkadaşı için böyle bir mesajını okusanız ne hissederdiniz bir düşünün.

Valla benim için fark etmez akrabayla olan her türlü evlilik ensestir bence.

Of of ne zaman değişecek bu kafalar, kuzen kardeş gibi aslında, resmen gençlere eziyet etmiş aile büyükleri, ve bu adet olduğuna göre üst üste nesillerdir akraba evliliği yapılmış, Doğu da bu çok var. Genleriniz çok temizmiş ki sağlıkla bu günlere gelmişsiniz bu kadar akraba evliliği içinde. Örnek benim genler bu kadar temiz değil, akrabamla evlensem çocuklarımda kalıtsal hastalıklar çıkar hemen ilk nesilde

Yani evet biri de bana anlatsa ben de aynen böyle derdim ama işte sadece iç döktüm başka bişey yok..
Ablamla aramda 3 yaş var yani kendine çare olmamış biri bana hiç olamazdı..

Ama zaten iyi ki diyorum eşimle evlendim sadece o an bi hoş oluyorum (dediğiniz gibi) ve birkaç gün burukluk yaşıyorum (neden olmadı neden denemedik neden o erkek olarak çaba göstermedi vs vs)

Salaklık aslında dediğiniz gibi o kolay olanı seçti erkek olarak o hiç çaba göstermedi istese bir kerecik de olsa denerdi..

coğrafya kaderdir der susarım
Coğrafya ve aile.
Aynı coğrafyadayız amcam kızını yabancılara verdi ama benim babam hiçbirimizi vermedi..
Hiçbirimiz severek evlenmedik..
Akraba ile evleneceğime önüme gelen yabancıyla kaçarım giderim diyen kızkardeşim hariç..
Oda yıllardır anne memleket hasreti çekiyor babam affetmiyor.

Siz de istememiş , denememişsiniz. Adam bekar diye hala aklında olduğunuzu da sanmıyorum. Gönlüne denk olanı arıyordur. Her ilişkisini de gelip ablasına anlatacak hali yok.

Dikkatimi şu cekti. 17 yaşında evlendiniz. Peki sizi kim okuttu sonra , eşiniz mi ? Hangi bölümde öğretmenlik yapıyorsunuz ?

Babamı tanıdığım için ne yapsam da boştu..
Yediğim dayaklar cabası olarak kalırdı..
Yani ben de onun ailesini başından savmak için öyle dediğine bi taraftan eminim..
Çünkü nişan yapılmadan hemen önce aradım böylesi daha iyi demişti yani çok da umrunda olmamıştı,olsa çabası o anda olurdu..
Şuan adam için oturup ağlamıyorum üzülmüyorum asla eşimle evlendiğine pişman değilim ama burukluk oluyor o da normal mi acaba diyorum :)
Yoksa eşim benim hayattaki en büyük şansım.Ailemden görmediğim şefkati sevgiyi saygıyı ondan gördüm..

Evet eşimle evlendikten sonra okudum:) lise mezunuydum zaten.
Üniversite okudum atandım..

Valla eşin iyi ki iyi biri çıkmış. İki güne kaçardım diyorsun da nereye kaçacaktın ?
Belki kavuşsanız hiç mutlu olamayacaktınız, her zaman olmayan şeye hepimiz bi acaba deriz. Böyle hissetmende çok çok normal. Ne diyeyim ki inşallah evlatlarınız böyle bir baskının altında kalmaz.

Bizde de akrabayla evlenenler var hala, ama çok uzak akraba oluyor genelde. Neyimiz diye sorduğumuzda bağ bi yerde karışıyor. Dedeleriminiz babası kuzenmişe falan geliyor. Ama amca-teyze diye seslendiğimiz insanlarsa bence akrabadır, gereksizdir.

Babanız gerçekten korkunç biriymiş, 10 yıl olmuş hala görüşmeyi reddetmek ne demek. Canının parçası ya, kızar, kırılırsın bu kızgınlık neyin kafası. Ne olmuşsa olmuş, sizin için hayırlı olmuş, boşverin. Anlattığınız ortama bakarsak sizi okutmuş bir eş lütuf resmen. Ben hamileyken yıllar boyunca bana aşık olduğunu söyleyen, beni her gördüğünde eli kolu tutmayan biri vardı onunla karşılaşmıştım. O yıkılışını görünce hiç bir hissim olmamasına rağmen bi kötü olmuştum. Siz karşılıklı yaşamışsınız birşeyleri, İnsan bi burulur elbet, ilk aşk tatlıdır. Ama geçmiş gitmiş boşvermek, bugüne şükretmek iyidir.keşkeler bir düşerse aklınıza bela gibi yer durur sizi.

Çok zor bir durum demekki unutmamış sizde de bişeyler kalmıştır mutlaka Allah yardımcınız olsun keşke zorlasaymissiniz

Üzüldüm gerçekten bende ailemi seçip sevdigimle evlenmedim çok pişmanım ama yapacak birşey yok malesef.
Tek fark eşim akraba değil.

Babada asiret reisi mi nedir yani?Nasıl memlekete girmeye bile karısıyor.,
Sindirmis sizi resmen yazık o anaya
Evladından ayrı 10 yıl bi dur diyen de olmamıs adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…