- 1 Kasım 2020
- 247
- 149
- 53
- 35
- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
-
Seçenek yok ya evleneceksin ya kaçacaksın (yakalanırsan ölüm cezan var)İçiniz tabi ki tuhaf olur ama olmasın bence.
Kalbe kilit vurma olayı palavradır bazı erkekler evlilik sorumluluğuna girmez girseyi sizin için ne yollar bulurdu ailenizi ikna etmek için.
Yanlış anlamayında akraba ile nasıl evlenilir. Üst komşumun gelinini gördüm kp rine dayı dayı diyordu. Vallahi midem bi tuhaf oldu bi irkildim sonra çark etti bana.
Dayı, amca, hala, teyze çocukları ile evlilik beni cok etkiliyor bi sarsılıyorum.
Dur diyen olmadı aksine sülale körükledi ama sıra kendi kızlarına gelince “devir değişti tabii ki sevdiklerine vereceğiz” dediler..Babada asiret reisi mi nedir yani?Nasıl memlekete girmeye bile karısıyor.,
Sindirmis sizi resmen yazık o anaya
Evladından ayrı 10 yıl bi dur diyen de olmamıs adama.
Ailemden korkan o ve yoluna bak diyen yine oAdamı bırakan sizmişsiniz yazık olan ona olmuş hayatına devam edememiş. Sevgi emek ve cesaret ister. İnşallah hayatına birini alır ve o da mutlu olur.
Eşinizi çok sevdim. Cidden maşallah. Allah agzinizin tadını bozmasınBabamı tanıdığım için ne yapsam da boştu..
Yediğim dayaklar cabası olarak kalırdı..
Yani ben de onun ailesini başından savmak için öyle dediğine bi taraftan eminim..
Çünkü nişan yapılmadan hemen önce aradım böylesi daha iyi demişti yani çok da umrunda olmamıştı,olsa çabası o anda olurdu..
Şuan adam için oturup ağlamıyorum üzülmüyorum asla eşimle evlendiğine pişman değilim ama burukluk oluyor o da normal mi acaba diyorum :)
Yoksa eşim benim hayattaki en büyük şansım.Ailemden görmediğim şefkati sevgiyi saygıyı ondan gördüm..
Evet eşimle evlendikten sonra okudum:) lise mezunuydum zaten.
Üniversite okudum atandım..
Babamı tanıdığım için ne yapsam da boştu..
Yediğim dayaklar cabası olarak kalırdı..
Yani ben de onun ailesini başından savmak için öyle dediğine bi taraftan eminim..
Çünkü nişan yapılmadan hemen önce aradım böylesi daha iyi demişti yani çok da umrunda olmamıştı,olsa çabası o anda olurdu..
Şuan adam için oturup ağlamıyorum üzülmüyorum asla eşimle evlendiğine pişman değilim ama burukluk oluyor o da normal mi acaba diyorum :)
Yoksa eşim benim hayattaki en büyük şansım.Ailemden görmediğim şefkati sevgiyi saygıyı ondan gördüm..
Evet eşimle evlendikten sonra okudum:) lise mezunuydum zaten.
Üniversite okudum atandım..
Ailemde şuan sevdiğime beni vermiyorlar.. Ama ben ondan başkasını düşünemiyorum. Böyle birşey de hüzünlenmek çok normal. İçinizde ukte bırakmışlar çünkü..Merhaba lütfen yanlış anlamayın ama bu konuda içimi dökmek istiyorum (özellikle ablamın gelip bana söylediklerinden sonra)
Ben evliyim çocukluyum ilk erkek arkadaşımla birbirimizi çok sevdik ama ailem vermez diye ayrıldık (akraba dışında verilmezdi) akrabamla evlendim eşimi çocuklarımı dünyaya değişmem ama zaman zaman benim hakkımda konuştuğunu duyuyorum bi tuhaf oluyorum,normal mi sizce ?
Misal en son,ablamla ablası çok yakın arkadaş,ablası ablama “Ali kardeşinden sonra kalbine kilit vurdu evlenmeyecekmiş asla” falan demiş..
Kavuşamamanın buruk bi acısı var ama dediğim gibi yanlış yapacak biri değilim sadece normal mi bu sözleri duyunca hüzünlenmek..
Not:Ablan neden gelip söyledi ki diyenler olacaktır,gırgır şamata olsun diye laf arasında bahsetti :) yani o demese de diyecek birileri oluyor,annemler hala komşu onlarla,ortak arkadaşımız çok..
(Evlilik yaşını doğuya göre söylüyorum geçti sayılır..35 yaşında şuan)
Ben de izlemiştim ve benim annem de berdel olan bir kadın hala çok mutsuzMüge Anlı'da geçtiğimiz aylarda bir konu vardı. Anne baba berdel birbirine verilmiş, onların çocuklarını da nişanlamışlar. Oğlan başkasını seviyor ama tam anlamadım ama hem hala dayı hem amca kızı olan biriyle evlendirilecekken düğüne on gün kala öldürülüyor. Peki kim öldürmüş? Sevmediğim bir kadınla bir ömür geçireceğine hapiste çürürüm diyen bir çocuk....
Nerde kaldı şimdi o yakın akrabalık, iyi mi oldu? Kendilerine göre iyi bir şey yapacağız derken hepten mahvettiler.
yeterince sevseydiniz böyle kolay ayrılmazdınız bence. hayatınıza bakın geçmise odaklanmayın.Merhaba lütfen yanlış anlamayın ama bu konuda içimi dökmek istiyorum (özellikle ablamın gelip bana söylediklerinden sonra)
Ben evliyim çocukluyum ilk erkek arkadaşımla birbirimizi çok sevdik ama ailem vermez diye ayrıldık (akraba dışında verilmezdi) akrabamla evlendim eşimi çocuklarımı dünyaya değişmem ama zaman zaman benim hakkımda konuştuğunu duyuyorum bi tuhaf oluyorum,normal mi sizce ?
Misal en son,ablamla ablası çok yakın arkadaş,ablası ablama “Ali kardeşinden sonra kalbine kilit vurdu evlenmeyecekmiş asla” falan demiş..
Kavuşamamanın buruk bi acısı var ama dediğim gibi yanlış yapacak biri değilim sadece normal mi bu sözleri duyunca hüzünlenmek..
Not:Ablan neden gelip söyledi ki diyenler olacaktır,gırgır şamata olsun diye laf arasında bahsetti :) yani o demese de diyecek birileri oluyor,annemler hala komşu onlarla,ortak arkadaşımız çok..
(Evlilik yaşını doğuya göre söylüyorum geçti sayılır..35 yaşında şuan)
İyi o zaman kendi kendine yapmış cesareti olsaymışta bırakmasaymış sevdiğiniAilemden korkan o ve yoluna bak diyen yine o
Nişan günüme birkaç gün kala aradım “evlen biz olmayız” demişti..
Ben de izlemiştim ve benim annem de berdel olan bir kadın hala çok mutsuz
Henüz kendini veya başkasını öldüren olmadı şükür ama herkes mutsuz genel olarak..
Benim annemde öyle köylümüz olacak dedi ve köylümüz olan biriyle evlendim bok gibi evliliğim geciyo bu anne babalar varya iki elim yakanda derim hala hakkim helal degilyıl olmuş 2022 aileniz akraba dışı evliliğe neden karşı, normalde tam tersinin olması gerekmez miyine fenalık geldi gerçekten
E kusura bakmayın ds sevdigi kadına evlen diyen adamın kalbine kilit vurdu masalına inanmam. İçine sinen talibi olunca evlenir hiç kafanı bulandırmaAilemden korkan o ve yoluna bak diyen yine o
Bunu diyebilen zaten sevmemiştir.Ailemden korkan o ve yoluna bak diyen yine o
boşan kuzumBenim annemde öyle köylümüz olacak dedi ve köylümüz olan biriyle evlendim bok gibi evliliğim geciyo bu anne babalar varya iki elim yakanda derim hala hakkim helal degil
Bosanamiyorum çocuklar mahvolur 1 gün gelmiyo eve ruh gibi geziyolar evde biraz buyusunler daha çok küçüklerboşan kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?