Eski erkek arkadaş

Seçenek yok ya evleneceksin ya kaçacaksın (yakalanırsan ölüm cezan var)

Babada asiret reisi mi nedir yani?Nasıl memlekete girmeye bile karısıyor.,
Sindirmis sizi resmen yazık o anaya
Evladından ayrı 10 yıl bi dur diyen de olmamıs adama.
Dur diyen olmadı aksine sülale körükledi ama sıra kendi kızlarına gelince “devir değişti tabii ki sevdiklerine vereceğiz” dediler..

Adamı bırakan sizmişsiniz yazık olan ona olmuş hayatına devam edememiş. Sevgi emek ve cesaret ister. İnşallah hayatına birini alır ve o da mutlu olur.
Ailemden korkan o ve yoluna bak diyen yine o
Nişan günüme birkaç gün kala aradım “evlen biz olmayız” demişti..

Eşinizi çok sevdim. Cidden maşallah. Allah agzinizin tadını bozmasın

Müge Anlı'da geçtiğimiz aylarda bir konu vardı. Anne baba berdel birbirine verilmiş, onların çocuklarını da nişanlamışlar. Oğlan başkasını seviyor ama tam anlamadım ama hem hala dayı hem amca kızı olan biriyle evlendirilecekken düğüne on gün kala öldürülüyor. Peki kim öldürmüş? Sevmediğim bir kadınla bir ömür geçireceğine hapiste çürürüm diyen bir çocuk....
Nerde kaldı şimdi o yakın akrabalık, iyi mi oldu? Kendilerine göre iyi bir şey yapacağız derken hepten mahvettiler.

Bunu diyebilmeniz ne büyük şans...
O yüzden geçmişe dönüp bakmaya hiç lüzum yok. Ablasının boşboğazlığı.

Ailemde şuan sevdiğime beni vermiyorlar.. Ama ben ondan başkasını düşünemiyorum. Böyle birşey de hüzünlenmek çok normal. İçinizde ukte bırakmışlar çünkü..

Ben de izlemiştim ve benim annem de berdel olan bir kadın hala çok mutsuz
Henüz kendini veya başkasını öldüren olmadı şükür ama herkes mutsuz genel olarak..

yeterince sevseydiniz böyle kolay ayrılmazdınız bence. hayatınıza bakın geçmise odaklanmayın.

Ben de izlemiştim ve benim annem de berdel olan bir kadın hala çok mutsuz
Henüz kendini veya başkasını öldüren olmadı şükür ama herkes mutsuz genel olarak..

Ne kadar acı... Bu mutsuzluğu nesilden nesile aktarmaları. Umarım sizden sonraki nesil için böyle olmaz.

yıl olmuş 2022 aileniz akraba dışı evliliğe neden karşı, normalde tam tersinin olması gerekmez mi yine fenalık geldi gerçekten
Benim annemde öyle köylümüz olacak dedi ve köylümüz olan biriyle evlendim bok gibi evliliğim geciyo bu anne babalar varya iki elim yakanda derim hala hakkim helal degil

E kusura bakmayın ds sevdigi kadına evlen diyen adamın kalbine kilit vurdu masalına inanmam. İçine sinen talibi olunca evlenir hiç kafanı bulandırma

Bunu diyebilen zaten sevmemiştir.
Kafanızı bulandırmayın, ablanızada boş boğazlık etmemesi konusunda tembihleyin. İster evlenir ister evlenmesin size ne? Eşinizi sevdiğinizi söylüyorsunuz, hoşmu şimdi böyle düşünceler? Sevgi, saygı gördüğünüz bir eşiniz varmış, eskiyle işiniz ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…