Eski erkek arkadaşım işyerimi ziyaret etti. Yöneticim ile görüştü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben yöneticimin yanında çalışıyorum. Bundan iki sene önce 4 senelik ilişkimi bitirdim ve bu malum kişi ile tanışmıştım. Bu çocuk çok zor peşimi bırakmıştı ve bana bir senedir yazmıyordu. Bugün işyerine bi dernek adına ziyarete gelmiş tek başına takım elbiseli . Neden böyle bi şey yaptı üstelik farklı bi ilde çalışıyor . Benim peşimi bırakır mı bu kişi
Aksiyonun dozu düşmüyordu😂😂😂

Bakmis konu tutmadi neyse yeaahh yazmadim sayin demis 🤣 ama basinda cok acildi. Dert nerde dersen yok oyle bir aciliyet iste ama herkesler anlayamaz. Yasamayan anlamaz cok zor cok. Kinamayin 😛
Bu kızın hep sevgili sorunları var.
Yeni, eski, az yeni, çok eski, çok çok eski, az daha yeni hasbsbsv.
Yazık valla kimin çocuğuysa.
Artık durumu ne kadar acil bulmuşsa bizim de acil bulacağımizi sandı zaar.
Valla hiç gururuna da dokunmuyor yazilanlar he.
Bu genişlikten ben de istiyore.

Ve tabi bunu isyerindeki malum kisi gördü. Elini alnına götürdü ağlamaklı gözlerle nayırrrr o kız benim dedi.(ver alttan arabeski)

Arkadaşlar ben yöneticimin yanında çalışıyorum. Bundan iki sene önce 4 senelik ilişkimi bitirdim ve bu malum kişi ile tanışmıştım. Bu çocuk çok zor peşimi bırakmıştı ve bana bir senedir yazmıyordu. Bugün işyerine bi dernek adına ziyarete gelmiş tek başına takım elbiseli . Neden böyle bi şey yaptı üstelik farklı bi ilde çalışıyor . Benim peşimi bırakır mı bu kişi
Bırakmaz. Yöneticinden istemiştir seni. Birkaç güne düğün hazırlıkları görürsen anla ki senin düğün o. Mecbur evleneceksin yapacak bir şey yok.

dernek adına ziyarete geldi diyorsun işte kendi ağzınla. her şey seninle ilgili olacak diye bir şey yok
üff zorunlu valla birini bulup evlensen de hepimiz rahat etsek
Sonra da kocam vırt dedi kocam zırt dedi diye konu açsın sjjfjsjsjshs.

Benim peşimi bırakır mı bu kişi
Burda “Acil” olan tek şey var Cidden senin tedavi olman lazım. Senin peşini bırakmayan bir insan seni sürekli taciz eder. Başkalarıyla ilişki yaşamana mani olur. MaşAllah senin sevgili hızına yetişilmiyor. Sırf iş yerine gelmesini kendine yoruyorsun. Yazık. Hayatta herşeyin kendinle alakalı olduğunu sanıyorsun. Hastalıklı bir durum.

En normali oydu ilişkilerinin içinde, tabi sana normal adam ne lazım? Korkma, senden sonra o da normal birini bulmuştur belki, hatta kessin bulmuştur, sen niye kendi kendine tribe girdin ki şimdi ahahahah

Askindan 4 yildir mecnun olmus, seni Allahin izniyle yoneticinden isteyecekmis, o yuzden gelmis 😁😁

Toplanın bir sonraki konu başlığıni açıklıyorum
Yıllar sonra karşılaştığım eski sevgilimle şimdiki sevgilimi aldattım. Arada beni kullanan adam da kafasını duvarlara vuruyor😂😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X