- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Takma desemde takıcaksın çünkü yapın buymuş :) o kv adayıda alsın oğluşunu başına çalsın hıh çok iyi yapmışsın ayrılmaklA
Kayınvalidenin hatasını 100le çarp,çıkan sonuç erkek arkadaşın işte.
Benim eşim için yapılan olumsuz konuşmaların zerresinden haberi yoktur eşimin hala,ki 3 çocuğumuz var...Sana değer verse sana gülmekten gözünden yaş akan emoji atacağına,annesine,alışsan iyi olur bu habere derdi
Hadi kura hemen çıkmadı ne olacak yıllarca ne kadar sürede çıkıyor bilmiyorum tabi,hem kira hem ev parasımı ödiyeceksiniz ikisi bir arada zor olmayacak mı peki.
Konussun bosver.Baska kiz olsa ona da derdi, oglusu elden gidecek ya.Sana bunu anlatmasi da ayri tiksinc bir konu.Iyiki ayrilmissin
Hiçbir Kv, hiçbir gelin adayını oğluna layık bulmaz,illa bir kusur arar ve bulur..
Kv.ler gelinlerine bayılmaz..aman kötü olmayayım mantığıyla seviyormuş gibi görünürler..
Bunları aklından çıkarma veee
Kimsenin seni sevmek,beğenmek ve onaylamak zorunda olmadığını aklından çıkarma
insanız ister istemez sevdiğimizin sevdiği anasının düşünceleri kıymetli olacak. aman bana ne onun düşüncelerinden diyemiyor insan. doğaldır. sende bir sorun yok. olması gerekeni de yapmışsın zaten. boşver herkes layığını bulsun.
Canım, valla benim de annem hiçbir erkek arkadaşımı beğenmedi, hepsine bir kulp buldu. :) Annesinde sorun yok bence. Olağan bir anne yani.
Eski erkek arkadaşın tuhafmış. Kompleksli biri büyük ihtimalle. Yansıtma yoluyla sende kompleks üretmeye çalışmış. Sen hiç kafana takma, zaten ayrılmışsın. İlerisi için de tavsiyem, kıskandırmaya veya sinirlendirmeye çalışan, ya da kendini daha da sevdirmek için ufak yalanlar üretenlerden uzak dur. (Bu beğenmeme anlatısı yalan da olabilir yani. :) sevgiler...
Ama ben hala laf taşıyanda buluyorum kusuru,evlensen de öyle yapacakmış demekki,evinide asla huzur olmazdı. Artı güzel bir kızsın eminim,bir dengesizin özgüvenini sarsmasına izin verme sakın...Soylenen cok sey varda bazilarini soylememis gibi hissediyorum. Bir kerede nereli oldugumu soylemisti annesine. Trakyaliyim, benim icin kara kuru biseydir o demis. Kadinin benim icin normal bisey dedigini gormedim daha. Normali gectim kadin asagiliyor bildigin.
dışardan okuyordum konuna yorum yapmak için giriş yaptım. Ben x aşkımla yazlıkla tanışmıştım oda ailesiyle gelmişti. akşamları kızlar bi köşede toplanıp sohbet ederdik bi gün annesi ve bacısı dahil oldu(o sıralar oğlu ile çıkmıyorduk). o kadar kız içinde beni iltifat yağmuruna tuttu ay yüzlü,bebek yüzlü vs. gibi sözler. Sonuç oğluyla çıktığımızı duyunca iltifatlara boğan kadın yüzüme bakmaz olduVelhasıl kaynana kısmının iltifatına da, yermesine de kanmam
Ama ben hala laf taşıyanda buluyorum kusuru,evlensen de öyle yapacakmış demekki,evinide asla huzur olmazdı. Artı güzel bir kızsın eminim,bir dengesizin özgüvenini sarsmasına izin verme sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?