Eski Erkek Arkadasimin Annesi

davetsizkullanici

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
4.145
6.666
448
Oooo kv konusu severiiiiz

Merhaba kizlaar, iyi aksamlar. Kasim ayindan beri git gelli bir iliskim var-di. Siddetli gecimsizlikten kendimizi bitirmemek adina kendi acimdan arkadasca sonlandirdik. Meselem iliskimiz, ayriligimiz veya sonrasi degil. Mesele iliskimiz sirasinda annesiyle arasindan gecen bir sohbet.

Bana hediye aldigi birseyle fotograf cekilip ona gondermistim. O da annesine gostermis. "Guzel mi?" Sorusuna kadin direkt "hayir" cevabini vermis. "Gelinin olucak" lafina da "hayir" diye bagirmis. Devami biraz daha var ama ifsa olmamak adina anlatamiyorum.

Bunu bana aynen bu sekilde anlatti ve sonuna su aglayarak gulen bir emoji var ya, onu da sonuna sagolsun 5-6 tane eklemis.

Bunu okudugumda gercekten kirildim. Kimseyi beni begenmek zorunda degil ama bunu bu sekilde duymam hos mu? Karakter olarakta utangac, cekingen bir insanim ve bunu duymam insan icindeki ozguvenimi gercekten dusurdu. Kaldi ki kendisine bayilan bir insan da degilim ama bunu baskasindan duymak beni etkiledi acikcasi.

Annesini tanimam etmem ama daha tanimadan sogudum kadindan. Bunlari bana neden anlattin, ben bunlari duymak zorunda degildim, bazi seyler soylenmez gibi birkac sey yazdim ama her zamanki gibi fikir ayriligina dustuk. Ki ondan sonra toparlayamadik zaten.

Daha onceden bunlari hic dusunmezdim ama bu olay yasandiktan sonra paranoya oldu artik bu mesele benim icin. Bundan sonra hayatima kim girerse ailesiyle tanistigim vakit hep bu aklima gelecekmis gibi hissediyorum. Acaba beni begenicekler mi? Ya begenmezlerse? Ya istemezlerse gibi gibi...

Bir kac gundur hep bunu dusunuyorum kizlar. Evet ben beni seven begenen adamla zamani gelince evlenicem ama cevreden gelen yorumlara da kulak tikayamiyorum maalesef. Artik gelebilecek yorumlari da kafamda kurarim artik.

Nasil asarim bu durumu hic bilmiyorum. Icimi dokmek istedim kizlar, tesekkur ederim herkese :)

Konussun bosver.Baska kiz olsa ona da derdi, oglusu elden gidecek ya.Sana bunu anlatmasi da ayri tiksinc bir konu.Iyiki ayrilmissin

Hiçbir Kv, hiçbir gelin adayını oğluna layık bulmaz,illa bir kusur arar ve bulur..

Kv.ler gelinlerine bayılmaz..aman kötü olmayayım mantığıyla seviyormuş gibi görünürler..

Bunları aklından çıkarma veee

Kimsenin seni sevmek,beğenmek ve onaylamak zorunda olmadığını aklından çıkarma

Kayınvalidenin hatasını 100le çarp,çıkan sonuç erkek arkadaşın işte.
Benim eşim için yapılan olumsuz konuşmaların zerresinden haberi yoktur eşimin hala,ki 3 çocuğumuz var...Sana değer verse sana gülmekten gözünden yaş akan emoji atacağına,annesine,alışsan iyi olur bu habere derdi

Hadi kura hemen çıkmadı ne olacak yıllarca ne kadar sürede çıkıyor bilmiyorum tabi,hem kira hem ev parasımı ödiyeceksiniz ikisi bir arada zor olmayacak mı peki.

Konussun bosver.Baska kiz olsa ona da derdi, oglusu elden gidecek ya.Sana bunu anlatmasi da ayri tiksinc bir konu.Iyiki ayrilmissin

Soylenen cok sey varda bazilarini soylememis gibi hissediyorum. Bir kerede nereli oldugumu soylemisti annesine. Trakyaliyim, benim icin kara kuru biseydir o demis. Kadinin benim icin normal bisey dedigini gormedim daha. Normali gectim kadin asagiliyor bildigin.

insanız ister istemez sevdiğimizin sevdiği anasının düşünceleri kıymetli olacak. aman bana ne onun düşüncelerinden diyemiyor insan. doğaldır. sende bir sorun yok. olması gerekeni de yapmışsın zaten. boşver herkes layığını bulsun.

Oglu ne imis sanki. Bulunmaz hint kumasi mi? Cok mu ozelligi varmis? Annesi begenmedi diye sen degersiz degilsin. Sorun sende degil annesinde.
Bazi kisiler bazilarina ayna olurmus. Ona baktiklarinda aslinda kendilerini gorurlermis. Kadin da o misal. Sana baktiginda aslinda seni degil kendini gormus. Uzulmeye degmez.

Canım, valla benim de annem hiçbir erkek arkadaşımı beğenmedi, hepsine bir kulp buldu. :) Annesinde sorun yok bence. Olağan bir anne yani.

Eski erkek arkadaşın tuhafmış. Kompleksli biri büyük ihtimalle. Yansıtma yoluyla sende kompleks üretmeye çalışmış. Sen hiç kafana takma, zaten ayrılmışsın. İlerisi için de tavsiyem, kıskandırmaya veya sinirlendirmeye çalışan, ya da kendini daha da sevdirmek için ufak yalanlar üretenlerden uzak dur. (Bu beğenmeme anlatısı yalan da olabilir yani. :) sevgiler...

"Bak gelinin olucak" lafini dedikten sonra "hayir" demis ya, ben istiyor muyum acaba ya onun gelini olmak, bana sormus mu

Karakterli insan sevgilisine, eşine laf ettirmez. Erkeği/kadını, annesi/babası yok bu işin.

Bu sorunlu ilişkinizi zaten sonlandırmışsınız. Komplekse girmenize gerek yok, ortada edilmiş laf varsa sebebi sizin eksiliğiniz değil, laf ettirenin problemli oluşundandır.

Tesekkur ederim tavsiyene uyacagimm :)

dışardan okuyordum konuna yorum yapmak için giriş yaptım. Ben x aşkımla yazlıkla tanışmıştım oda ailesiyle gelmişti. akşamları kızlar bi köşede toplanıp sohbet ederdik bi gün annesi ve bacısı dahil oldu(o sıralar oğlu ile çıkmıyorduk). o kadar kız içinde beni iltifat yağmuruna tuttu ay yüzlü,bebek yüzlü vs. gibi sözler. Sonuç oğluyla çıktığımızı duyunca iltifatlara boğan kadın yüzüme bakmaz oldu Velhasıl kaynana kısmının iltifatına da, yermesine de kanmam

Ama ben hala laf taşıyanda buluyorum kusuru,evlensen de öyle yapacakmış demekki,evinide asla huzur olmazdı. Artı güzel bir kızsın eminim,bir dengesizin özgüvenini sarsmasına izin verme sakın...

Ayrıldığın iyi olmuş. Ben de tanıyorum böyle insanları. Sanki sana söylemek istedikleri şeyleri başkasının ağzından söyleyince daha az kırıyorlar insanı güya. Aslında insan daha bile fazla kırılıyor. Düşünceli olsa, sana değer verse asla söylemezdi. Fotoğraftan Ada'm beğenmeyenler es geçeceksin zaten.

Ay yok artik yaa saka gibi Cok cilgin bu kaynanalar

Ama ben hala laf taşıyanda buluyorum kusuru,evlensen de öyle yapacakmış demekki,evinide asla huzur olmazdı. Artı güzel bir kızsın eminim,bir dengesizin özgüvenini sarsmasına izin verme sakın...

Tesekkur ederim, tanimadan gormeden bunlari demeniz cok tatli. Tabi ki de kusurlu. Bi de demez mi gulup gecersin sanmistim, eglenelim diye soylemistim. Durup bi dusunse neyiyle egleneceksem artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…