Merhaba arkadaşlar..Erkek arkadaşımla ayrılalı 1 ayı geçti..10 gün önce " Bir gün bir yerde tekrar karşılaşırsak eğer, benimle yeniden tanış" diye bir paylaşımda bulundu..
Dün de "Geçmişim hatırlayamadığım ve hatırlamak istemediğim olaylar olmak üzere ikiye ayrılıyor ve sen iki kısımda da yer alıyorsun." diye paylaşmış..
yorumlarınızı alabilir miyim..
yorumlar için teşekkürler..normalde böyle şeyler paylaşmaz.. ayrılma sebebi de biraz özel aslında :) ama hala beni düşündüğünü biliyorum, iki tane de romantik video paylamıştı..Gripin aşk nereden nereye ve Kolpa sen nasıl öğrendin unutmayı..ben de onu düşünüyorum ama ne o arıyor ne de ben..o yay burcu ben aslan..daha önce de ayrıldık..1,5 ay sonra o mesaj attı ve yeniden başladık..ama inatçıdır o ben de tam keçioffff özledim yaaa..
biz buna kısacası '' kuyruk acısı'' diyoruzMerhaba arkadaşlar..Erkek arkadaşımla ayrılalı 1 ayı geçti..10 gün önce " Bir gün bir yerde tekrar karşılaşırsak eğer, benimle yeniden tanış" diye bir paylaşımda bulundu..
Dün de "Geçmişim hatırlayamadığım ve hatırlamak istemediğim olaylar olmak üzere ikiye ayrılıyor ve sen iki kısımda da yer alıyorsun." diye paylaşmış..
yorumlarınızı alabilir miyim..
artık insanları tanımak için zaman kaybetmiyorum, nasıl olsa onlar zamanı gelince yaptıklarıyla kendilerini tanıtıyorlar diye başka bir paylaşımda bulunmuş facede..bana kin mi besliyorççlütfen cvp verin moralim bozuk..
Biz barıştık :) mutluyumm.. darısı tüm kavuşmak isteyenlere inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?