Eski erkek arkadaşımın niyeti ne olabilir?

Ayrıldık, bir kere bile arama teşebbüsünde bulunmadı. Hangisi daha iyi bilemiyorum. Siz biraz oluruna bırakın, inatlaşmayın sakin sakin konuşup birbirinizi anlayın bence.
 
İlişkinizi , sana bakışını , paylaşılan şeyleri , adamın karakterini tam olarak bilmeden yorum yapmam dogru olmaz . Kendi ilişkim adına söyleyeyim . Adama evlenmek istediğimi söylüyorum .İstemiyor . Yine de arıyor . Bunun sebebi sanırım biraz alışkanlık 2 yıl oldu çünkü . Ve tabiki bazende özlemek . Ama bizim sonumuz olmayacağı çok belli yani düzelmez artık . Senin hayatındaki kişi eğer sana geri dönüş yapıyorsa bunun sebebi dediğim gibi sana olan alışkanlığı , kendini hatırlattığında duyduğu özlem olabilir . Ama evlilik konusunda saydığım sebeplerle istemiyor olabilir . Ben gerçekten de bizim evlenmeyeceğimizi anlayabildim. Sen ne düşünüyorsun ? İlişkini en iyi sen tanırsın . Bu adamın fikrinin değişeceğine inanıyor musun ?
 
Yani ben bu erkek kafasını pek anlamıyorum değişik düşünüyolar cünkü. Ama sanki sizi cepte tutmaya calışıyomuş gibi geldi buna uygun bi tabir var biizm buralarda "kara sen şurda dur ben bi beyaz bulamazsam gelirim" misali.
 
Ne kadar saçma sapan bir ilişkiniz var sizin ya hu istemiyorsa istemiyordur
yok belki benim sevgilim vardır yok ben seni insan olarak merak ediyorum valla
evlenin bence tencere kapaksınız resmen
 
Sıradaki engeli kim atacak merak konusu
 
çok hastalıklı bir ilişkiniz var bitirmeniz önünüze bakmanız en doğrusu olur burdan mutlu bir yuva çıkmaz
 
Seni sevip sevmediğini anlamak mı istiyorsun? Mıçına bir tekme at.
Çoktaaaan haketmiş zaten. Bu tekme onu şaşırtmaz. Amaa, kendine verdiğin değeri kanıtlar. Eğer bir erkek, karşısındaki kadının kendini ezdirmediğini ve kendisine saygısı olan bir kadın olduğunu anlarsa, (sert çizgili bir kadın) ona hayranlık duyar. Belkide sırf bu hayranlığın etkisiyle pişmanlık duyar. Ya da duyduğunu zanneder. Aramalar, mesaj atmalar başlar.
Ama ona asla dönmemelisindir. Çünkü bunlar yeterli değil. Seni istiyorsa, almasını bilmeli. Çabalasın. Bırak istiyorsa burnunu sürtmene razı olsun.

Sakın onun için bir şey daha yapma. Yeterince ısrarcı davranmışsın. Hangi kadın bir adama onunla evlenmesi için bu kadar ısrar eder ki? Evlenmezse evlenmesin afedersin .................. e kadar yolu var. Kendine değer ver.
 
Adam istemiyor belli ki ne diye daha zorluyorsun. Aramissin sormussun cabalamissinda ama artik birak. Erkek olan o rolleri degisme bu kadar.
 
Kızlar yorumlar için teşekkür ediyorum buradan toplu yanit vereyim tek tek alintılayinca çok yer tutuyor.

Hepinize hak veriyorum. Onu unutamayacak durumda değilim çok şükür. O evreleri atlattım. Hatta bence de tamamen kopmak mantıklı olan.

Kendimi çektigim sürecte de bir iki mesaj ve bi kaç arama dışinda pesimden koşmadı zaten. Ama ben bu sürede onu özledim.

Yani arkadaşlardan birinin de dediği gibi zaafım var, sevdiğim bir insan acaba olabilir mi diye umut taşıyorum hala.

Ve yine bir arkadas yazdı ya o istemedigini söylemiş devam edersen zaten ben başta istemedigimi söylemistim der. Ama bu mantikla da ben de istedigimi söyledim o da bunu bilerek bana karşılık veriyor. Amacı birliktelik değilse yanıt vermesin. Sonuçta benim umitleneceğimi biliyor.

Belki de aynı şeyleri tekrar ediyorum ama işte insan her zaman bu kadar etkilenebileceği birine denk gelmiyor. Aradan o kadar zaman geçti, ben hala onu istiyoru. O da beni tamamen bitirmiş olsa engel koymama bu kadar süre uzak kalmama bu derece sinirlenmezdi diye düşünüyorum. Yani normal karşilar tartişmazdı.

Benden etkilenmiyorsa hatta kurtulmak istiyorsa onunla iletisim kurmamam hoşuna gitmez miydi oysa o buna icerlemiş bana karsı bu konuda öfkeli. Ben de buralardan geleceğe dair hayal kuracak malzeme çikarmaya çalişıyorum :)
 
iletişimde olmak evlenmek istemek midir

ilginiz egosunu tatmin ediyor epi topu bu.

ortada bir sevgi göremiyorum.
 
Adam ortak bir gelecek düşünmediğin söylemiş. Konunda da öyle yazmışsın. Adam seninle evlenmek istemiyor. Bu bariz belli. Yazdıklarını tarafsız bir gözle okusana.
İlle evlenmek için kaşınıyorsun gibi. Adam kıskansın diye "belki benim sevgilim vardır" yazmışsın. Adamın her yaptığından bir anlam çıkarmaya çalışıyorsun. Tamam evlilik istiyorsun da bu kişi istemediğini söylemiş zaten, başka biriyle düşün bence.
Ha adam o halde neden görüşüyor diye soruyorsan, bu tipler ceplerinde bir yedek tutmayı severler, ego meselesi, ama o kişiyle de evlenmezler.
 
Seninle iletişimde kalmasına çok büyük anlamlar yüklüyorsun . Sadece canı sıkıldığı için , boşlukta olduğu için , alışkanlık olduğu için , senden hoşlandığı için vs basit şeylerle yapılan eylemlere fazla hayal kuruyorsun .Evlenmek isteyen adam çok daha fazlasını yapar . Umarım pişman olmazsın
 
iletişimde olmak evlenmek istemek midir

ilginiz egosunu tatmin ediyor epi topu bu.

ortada bir sevgi göremiyorum.
Onceden evlilik planlari yapilan ve hala evlenmek istediğini söyleyen eski sevgiliyle iletisimde kalmak nedendir hele ki ben bundan ümitleniyorum da dedigi halde?

Sırf ego tatmini olsa beni beklentiye sokarak sonradan başının ağrımasından korkmaz mı?

Belki onun açısindan sevgi yok bilemiyorum ancak uzak kalinan donemde ne yaptığima merak ve hatta kiskançlık var her ne kadar belli etmek istemese de bu sevgi değil belki ama en azindan ilgi bence.
 
Ben evlilik teklifleri alan biriyim koca pesinde kosan bir durumum yok ki bir insanin evlenmek istemesinden daha doğal bir sey olamaz, ayip değil, günah değil.

Elbette evlenmek isteyen erkek fzlasini yapar biliyorum cunku o da bana baslarda cok aşk dolu seyler yaptı.

Boslukta biri değil hatta fazla yogun yani ne onun bana ne de benim ona muhtaç bir durumumuz yok.

Benim de iliski tarzım bu değildir. Duygularim olmasa zaten bu haliyle hic uzatmam. Ya da onun bana karşı duyguları oldugunu hissetmesem hayal kurmam.

Yani evet bana ortak bir gelecek istemedigini söyledi ama önceden de bitip tekrar baslamiştı. Yani bir erkek net konuşsa bir kadın ne kadar ısrar edebilir ki hadi ısrar etti her yerden engeli yer oturur. Hani bazen dil olmasi gerekeni söyler ama kalp başka hisseder ya. Ben onda böyle oldugunu düşünüyorum. Ya kendimi kandıriyorum ve yanıliyorum ya da hislerime guvenmeliyim, bilemiyorum.
 
Tatlım haklisın iste ben de bu yukarıda saydiğın ihtimalleri elemek icin açık ve net ya evlenelim ya bitsin dedim. Yani yukaridaki nedenlerden biri olsa bi daha bana yazmaması ve bitirmesi lazım. Hala yazmasi bu nedenle anlam kazaniyor. Insaallah canim pişman olmayalım. Hepimiz mutlu olalım :)
 
Umarım haklısındır . Sadece kafası karışıktır . Netleşince bir yola girersiniz Biz burada sadece tecrübe fikir alışverişi yapıyoruz Kalbinden ne geçiyorsa yap Amin hepimiz inşaallah
 

erkekler düz canlılar.

sizle olmak isteseydi sizle olurdu. sizle evlenmek isteseydi teklif ederdi.

zamanında sevgilimin teklif edeceğini anlamıştım ve onu vazgeçirmek için konuşmuştum ima etmiştim vs. ona rağmen teklif etmişti kabul etmemiştim ama ayrılmamıştık.

yani bana rağmendi. anlatabiliyor muyum? kafasında bir şey varsa döndürmek mümkün değil bence. bunu sizin anlamanız gerekiyor. iletişimde kalmanın çok bir manası yok.

ablamdan biliyorum evliyken bile iletişimde kalmaya çalışan erkekler var.

bence kafanızı bu adamdan koparmanız gerekli.
 
Boşuna aynı taşlı yollarda yürümeye çalışıyorsunuz. Boşa zaman kaybediyorsunuz konuşarak hala. Adamın evlenmeye ciddiliğe niyeti yok bariz belli.
 
Zaten ilk basta niyetimiz evlilikti. O teklif etmisti ve ben de kabul etmistim. Yani kafasında bu vardı ben onun hiç aklinda olmayan bir seyi düsündürmeye calişmıyorum. Ancak haklisiniz karisı varken bile eski kiz arkadasiyla iletisimde kalan erkekler var.
 
Evlenemyi istemeyen adamı "evlenmeye ikna etmek" nasıl bir girişimdir.
İstemiyor işte
Çekip uzatmanın, hem ilişkiyi hem ayrılığı böyle sündürüp oyuncak etmenin anlamı ne?
Ayrıca eski erkek arkadaşınız olacak o. Ayrılmışsınız çünkü
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…