Eski erkek arkadaşımın niyeti ne olabilir?

Konu polemik için açılmış. Son yazdığı belli etti kendini zaten. Boşuna ban yemeyin bunun yüzünden.

Hakaret mi yiyelim yani burada her onüne gelen saydırsın mı edep yahu. Her ne denecekse insan gibi soylenir. Birine onursuz, gurursuz, yapıskan demek bu kadar kolay mı?

Teşekkürler yorumunuz için yazdıklarinızı dikkate alacağım, haklısınız.
Benimde hayatımda benimle evlenmek istemeyen ancak asla aramayı kesmeyen bir adam var . Bir önceki konumda yazmıştım . Psikolojinizi anlıyorum . Çoğu zaman kendimi o da beni arıyor demek ki kopamıyor demek ki vazgeçemiyor diye avuttum . Ama gelin görün ki zaman geçiyor . Hiçbirşey oldugu yok . Yarın birgün adam şak diye evlense sesimi çıkaramam . O yüzden hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum

Bu sürede ben onu tekrar evlenmeye ikna etmeye çalıştım o uzun bir zaman bir daha asla benimle birlikte olmayacağını, ortak bir gelecek düşünmediğini söyledi.

Hah ya beni anlayan biri olmasına sevindim. Iste ben de böyle sürüncemede bırakmak istemiyorum. Çunkü dediginiz gibi pat diye biriyle birlikte olsa söyleyecek sozümüz yok. Onun icin ben ya devam ya tamam noktasindayım. Ama tabii bu evlilik baskisı gibi algilaniyor o başka.

Bu sürede ben onu tekrar evlenmeye ikna etmeye çalıştım o uzun bir zaman bir daha asla benimle birlikte olmayacağını, ortak bir gelecek düşünmediğini söyledi.
Ama bunun devamında tekrar bana döndüğünü de yazmıştım yani demek istedigim o zaten en bastan beri benimle evlenmeye uğraşıyordu ama sonra bitirdik. Bu seferde ben tekrar olması icin uğraştim. Yani aslinda evlenmek istemeyen, benim evlilige zorladiğim biri degil. O da istiyor evlenmeyi ama kararsız tekrar bana dönmek konusunda bence...Yani kesin istemese engeller gecer diye düşünüyorum. Hala araması aklimı karıştırıyor.

Bi ilişki kolay silinip atılmıyor. Bu süre içinde sizinle evlilik konusunda fikri değişmiş kararsız emin değil..Ne evleniyorsunuz ne görüşmeyi kesiyorsunuz madem öyle sizde biraz zamana bırakın bakalım.

Bende sizin yaptığınızı yapıyorum engelliyorum . Geri arıyor bir şekilde . Ve birine cevap vermesem , birine veriyorum mecburen çünkü zaafım var sonuçta sevdiğim insan . Uzun mesajlarla belki bin kez bitmiştir ama bitmiyor uzadıkça uzadı . İnsan yoluna bakamıyor bu sefer . O kişi sizi aramaya devam eder . İnan'ın kesmez . İş sizde bitiyor .Sonuc 3 seçenek ya siz bıkacak bir daha tek mesaj atmayacaksınız hattınızı bile değiştireceksiniz yolunuza bakacaksınız . Ya Başka birini bulacak geçirdiğiniz zamana acıyacaksınız . Son seçenek de fikri belki değişecek ve sonunda sizle evlenecek .

Evet arkadaşım aynen öyle zamana bıraktım ama bu sürede artik onu daha fazla aklimda tutmak istemiyorum çunku o zaman unutamam. Fakat iletisim devam ettikçe de aklimda kaliyor uzak kalinca da özluyorum :)

Yani ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi. Ancak benim aklima takilani sana yazmak istiyorum bu konudaki düşünceni merak ediyorum.

Bu kisi baslarda ayni seninkinin yaptigı gibi beni cok arar her yerden bana ulasirdı ama bir yerden sonra olamayacagımizı anlayınca kendini çekti.

Ben de onu engelledim ama beni rahatsiz ettigi için değil artık onu unutabilmek icin.

Sonra aradan bi kaç ay geçti tekrar yazmaya basladim. Bana karsılık vermeyebilirdi. Diyecegim erkek egosu ki dogru bu da vardır mutlaka. Ama ben evlilik istedigimi bu nedenle söyledim yani eğer gozü korkacaksa ve bu düsuncesi hic yoksa uzak dursun hatta engeli koysun diye. Ama o hala iletisim kurmaya calişiyor.

Yani tek neden benim zaafimi kullanip kendi egosunu tatmin etmek mi ama bu kadar art niyetli biri degil. Hani ben gönul eglendirilecek biri olsam belki bunu yapar da niyetim benim ortada.

Bu süreçte bir kere yüz yuze gelip enine boyuna konuşmanız gerekiyor. Mesaj ve telefonda konuşmak insanları yanıltabiliyor.

Kararsızdır...

Adam evlenmicem demis, daha ne desin. Siz de evlenelim evlenelim evlenelim diye kac kez demissiniz. Lutfen birazcik gururlu olun. Evlenmicem diyen adamla iletisim kurmayi kendinize reva gormeyin.
Adam evlenmeyecek boş kaldıkça aklına geliyorsunuz.( Yoruma katılıyorum demek için senden alıntı yaptım)

İşte onu anlatmaya çalışıyoruz başlarda istiyor olabilir ama şu anda istemiyor seni. Sen hala bir umut "Belki bana ilgisi vardır belki beni seviyorsa evlenmeyi düşünür" falan gibi kendini umutlandırmaya çalışıyorsun ama yapma bunu, sana zarar yani. Amacı o, ben baştan evlenmek istemediğimi söyleyim de beraber vakit geçirmek isterse geçirsin sonradan gelip başıma ekşimesin mantığı var adamda. Seven ve isteyen birinin yapacağı hareketler değil bunlar. "Erkekler duygularını saklıyor aslında gösteremiyor" diye diye bambaşka anlamlar çıkarıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…