- 22 Eylül 2015
- 36
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi kumral bayan
-
şikayet et durumu ailene anlat ne yapıcan başkaBabam sosyal site kullanmamdan nefret ediyor.. Bende gizli kullanıyorum.. Facebook instgram Vs.. Eski erkek arkadaşım babamın bu konuda ki tutumunu biliyordu.. Biz ayrılınca facebook'taki fotoğraflarımı alıp babamın arabasının üzerine bıraktı..
Gizli gizli açsam da illa ki bi yerden bulup babamın önüne koyuyor.. Amacı ben kimseyle sosyal medyada konuşmamayayım ve ondan başkasıyla görüşmeyeyim.. İyide ilişkimiz zaten bitti.. 2 yıllık ilişkiyi bitirdik.. Ama yediremiyor kendine.. En sonunda hiç bir fotoğrafımın olmadığı bir facebook açtım.. Bu defa da iftira attı sahte bir hesap açıp benim miş gibi gösterdi..
Ne yapmalıyım
Babam sosyal site kullanmamdan nefret ediyor.. Bende gizli kullanıyorum.. Facebook instgram Vs.. Eski erkek arkadaşım babamın bu konuda ki tutumunu biliyordu.. Biz ayrılınca facebook'taki fotoğraflarımı alıp babamın arabasının üzerine bıraktı..
Gizli gizli açsam da illa ki bi yerden bulup babamın önüne koyuyor.. Amacı ben kimseyle sosyal medyada konuşmamayayım ve ondan başkasıyla görüşmeyeyim.. İyide ilişkimiz zaten bitti.. 2 yıllık ilişkiyi bitirdik.. Ama yediremiyor kendine.. En sonunda hiç bir fotoğrafımın olmadığı bir facebook açtım.. Bu defa da iftira attı sahte bir hesap açıp benim miş gibi gösterdi..
Ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?