eski erkek arkadaşımla başım dertte

kumral bayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
36
3
1
31
Babam sosyal site kullanmamdan nefret ediyor.. Bende gizli kullanıyorum.. Facebook instgram Vs.. Eski erkek arkadaşım babamın bu konuda ki tutumunu biliyordu.. Biz ayrılınca facebook'taki fotoğraflarımı alıp babamın arabasının üzerine bıraktı..
Gizli gizli açsam da illa ki bi yerden bulup babamın önüne koyuyor.. Amacı ben kimseyle sosyal medyada konuşmamayayım ve ondan başkasıyla görüşmeyeyim.. İyide ilişkimiz zaten bitti.. 2 yıllık ilişkiyi bitirdik.. Ama yediremiyor kendine.. En sonunda hiç bir fotoğrafımın olmadığı bir facebook açtım.. Bu defa da iftira attı sahte bir hesap açıp benim miş gibi gösterdi..
Ne yapmalıyım

Olayın boyutu büyümeden babanla git konuş.. sonra da git karakola şikayet et bir korkutsunlar gözünü!!
Babana söyleyemezsen nazının geçtiği birine söyle.. ama mutlaka ailenden birine söyle.

şikayet et durumu ailene anlat ne yapıcan başka

Kendisine sizi rahatsiz etmemesini yoksa sikayette bulunacaginizi soyleyin.
Illa sosyal medyada hesap acacaksanizda sizi bulamayacagi sekilde acin.

Umursamayın. Korkuğunuzu çekindiğinizi belli etmeyin. Hiçbir şeyine cevap vermeyin. Babanız öğrense dünyanın sonu gelmez. Böyle birini çekeceğinize değmez.
Ayrıca söylemeden edemeyeceğim. Ne önemli bir facebookmuş. Açmasanız olmuyor mu. Adamdam kurtulunca engelleyip açarsınız.

Babam erkek arkadaş olayını duyduğu dakika benim bittiğim andır.. Olayın tuhaf yanı babam kimin yaptığını araştırıp öğrenmiyor..

Sosyal site kullanmıyorum artık.. Çünkü iş iftira boyutuna geldi..
Zaten bir daha bu dünya da tek erkek o kalsa gene de onun yüzüne bakmam..
Bi daha sosyal site kullanmayacağıma yeminliyim zaten.. 21 yaşındayım

Beni sanaldan rahatsız eden biri var desen.
Git şikayet et olmadı.
Babanla açıkça konuşursan hem güvenini kazanmış olursun.
Sindirememiş ayrılığı eski sevgilin.

Keşke cesaretim olsada babama herşeyi anlatsam..
Ama zerre cesaretim yok..
Çünkü babam çok despot ve sinirli bi insan..

Tanımadığınız birinin sizi bu şekilde taciz ve rahatsız ettiğini söyleseniz sonuçta babanızın birincil görevi sizi düşünmek. Sanırım yaşınız küçük o yüzden de biraz daha çok çekiniyosunuz ama inanın bu şekilde uğraşacağınıza babanızla konuşmanız daha hayırlı biraz kızar küser ama babadır bu en fazla bi aya tüm siniri geçer

ortak arkadaşlarınızı ekleme takip etme,isminide nickname olarak yaparsan seni bulamaz,hatta bilgilerindede ufak tefek değişiklikler yapabilirsin o durumu hazmedene kadar.

21 yaşındayım kızlar.. Pekte küçük sayılamam hani.. Üniversite 2. Sınıftaym.. Ama babamın siniri beni çok korkutuyor.. Duysa ki biriyle 2 sene çıktım.. Olacakları düşünmek dahi istemiyorum

Şu anda sizin sosyal medya kullanmaktan daha büyük bir sorununuz var.. ve sonuçları çok kötüde olabilir. Babanın arabasına resimleri koyan yarın bir gün daha beterini yapar! Sen buları göze alabiliyorsun babanla konuşamıyorsun..
Çok ilginç.

Çok teşekkürler önerin için ama daha sosyal medya kullanmycam zaten.. Çünkü korkuyorum.. İftira atan insan her şekilde başka iftiralarda atar.. Üstelik sadece face konusunda iftira atmadı.. Bide başka hesapla ilişki durumu yapmış.. Yani beni başkasıyla çıkıyor olarak göstermiş.. Bunu çıktı alıp babamın arabasının üzerine koymuş..

Onun amacı sadece sosyal medya kullanmamı engellemek.. Başka bir amacı olsaydı 8 ayda başka şeyler de illaki yapardı.. Ama sadece yazıcıdan çıktı alıp arabamın üzerine koyuyor..

Merhaba....Ayrılmanıza sebep nedir bilmiyorum ama iyi ki ayrılmışsınız... Bu insan ilerde başınızı daha da çok ağrıtabilirdi...Amacı canınızı yakmak belli ki..Face book olmasa başka bir şey bulurdu gibi....Arkadaşların da dediği gibi bu kişiyi şikayet etmelisiniz... Pek normal tepkiler vermiyor çünkü......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…