eski erkek arkadaşımla başım dertte

Ayrılma sebebimiz aşırı kıskanç olması.. Hani ömrünüzde görüp görebileceğiniz belkide en kıskanç insandır dersem abartmış olmam herhalde..
Ayrılmakla en isabetli kararı verdiğimi bu yaptığı şeyle daha iyi anladım..
Tanıdığım, sevdiğim güne lanet olsun.. Zaten içimde kin nefret hat safhada ona karşı..

Kimseye guven kalmadi . Bu en adi davranistir , gecmisine ihanettir. Eminim seni de mutlu edememisti ayrilmak zorunda kaldin e simdi de yoklugu bile huzur vermiyor dimi.. Allah kurtarsin ya. Bence polise git. Biraz manyak gibi duruyor zarar vermesin Allah korusun.

Ya ilişkimizde sürekli kıskançlık sürekli güvensizlik olduğu için haliyle huzur yoktu..
Bana en büyük zararı böyle verdi zaten..
Normal bi insan diil
Siz siz olun kimse için 'bunu yapmaz, hele bunu asla yapmaz' demeyin
En çok güvendiğim insan bana bunu yaptı..
2 yılımı geçirdiğim insan
Size tavsiyem kimseye bişeyinizi anlatmayın.. Size ait olsun sizin konunuz.. Bi başkası bildiği taktirde gün gelir size karşı kullanır olur.. Unutmayın en yakınınız gün gelir en büyük düşmanınız olur

arkadaşım gizli gizli açsan da çocuk bulmuş bir şekilde ki babanın tutumundan ötürü ona söyleme durumda yok tehditlerini, hala açmaya çalışmanın mantığı ne? Madem açtın koyma fotoğraf falan. Şikayetçi olacağını söyle, dinlemezse de git gerçekten şikayetçi ol.

Çok iyi bilirim o tipi benim başımda da vardı böyle bi olay değildi ama sürekli tehdit ederdi ayrıldıktan 1 yıl sonrasına kadar tehdit aldım üstelik sevgilimde oldu hala devam ediyordu. Ama hiç bir şekilde dikkate almıyordum ve hiç bıkmıyordu sonunda kendine sevgili buldu anca öyle peşimi bıraktı gerçekten hastalıklı bir tipti böyleleri başkasını bulmadan vazgeçmiyor sevdiğinden mi hayır sadece hırs. Yakın zamanda kurtulursunuz inşallah.

Bir an önce ailenle paylaş arkadaşım. En doğrusu en güzeli bu. Umarım bir sıkıntı yaşamazsın.

Annem, çevrem herkes biliyor.. Babam dışında herkes erkek arkadaşımın yaptığını biliyor zaten.. Ama konu babam olunca söyleyemiyoruz..
Şikayet konusuna gelirsek bş daha tekrarlanırsa aynı gün gidip savcılığa şikayette bulunacağım

Ben çok daha kötüsünü yaşıyorum şu an. Bence ona babana herşeyi anlattığını birdaha yaparsa şikayet edeceğini söyle. Eger tekrar yapmaya kalkarsa anlat babana şikayet et. Çünkü korktukca olaylar büyüyo işin içinden çıkamıyosun sonra. Unutma onunla her iletişime gecmeb senin için kullanacağı bir koz ona koz verme

Şimdi bir arkadaşım bundan daha kötüsünü yaşıyor.işyerindeki ailesindeki herkese facesinin şifresini kırıp fotolar, karalamalar ve de iftiralar atıyormuş..Otel odasındaki isimlere varana kadar..kk da paylaştığı bir sırra kadar aşikar etmiş..Birbuçuk aydır bu işe gönül vermiş vatandaş.Üstelij bir kız arkadaşı da ona yardım ve yataklık etmiş..Dikkat etmek gerek bir insanla sevgili olurken ona güvenirken ayrılırken..

Çok doğru gerçekten..
Böyle insanlar böyle durumlar da asıl yüzlerine gösteriyorlar..
Bana ben yapmadım diyo..
Ama zamanın da sadece onun bildiği durumlar babamın arabasının üzerine çıktı halinde sunulmuş
Ondan başka hiç kimse gelmiyor aklıma
Oda bana iftira atıyorsunuz diyo

Bir süre sosyal hesap kullanmayın sizde bu kadar rahatsız oluyorsanız. Bu kadar stress altında kullanmanın bi manası yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…