Bi sey demeyeceksin.o boyle boyle buyuyecek.gercekleri kendi anlamlandiracak zamanla.mudahale etme.anne yuregi ama etme.pembe yalanlsr soyleme.babana ulasamadik.bitti.o bizi arar.bu kadar.adami da yonlendirip iyi baba yapmaya calisma.ayrica o telefonuna kiz bakamsz i da unut.onlari sana yapiyordu o kadina yapacak mi bakalim?boyle adamlar belalarini buluyorlar farkjnda olmuyorlar.cocugunu ara bile demeyen bi kadinla beraber o adam.kendi gibi biriyle.sen onlarin yukunu cekme onu duzeltme.o belasini bulur.Babasini aramak isteyen 6 yasinda kizim var ona ne diyebilirim ki? Cocuk olmasa zaten zerre umurumda degil
Bu sana olan muameleydi.o kadina yapacak diye bisiy yok.o adam sana yaptiklarini cekecek baskasindan bunu unutma.ama bu kadin ama baskasi.cekecek.kendinden daha beter bir pislikten cekecek.sen hicbir seye mudahale etme.hagalarini duzeltmeye calisma.izle sadexe.olahi adaleti goreceksin zamanla.Onun telefonunda sifre vardir kimseye elletmez. Zaten sevgilisi de mesaji okumamistir amaci bana pislik yapmak. Yetmiyor yasadigim uzuntu o da yapacak bir pislik. Sanki onun da kizi degil
" Benimde yarın bir sevgilim olabilir ancak çocuğum ulaşmak istediğinde buna karışma hakkını onun eline verecek kadar onursuz olmayacagimdan eminim. Oğlumuz karne aldı ve aramak istedi, Kötü yanım olsa buna engel olurdum ama ben anne olduğumu hiç unutmuyorum. "
Böyle bir şey mi yazsanız acaba , Yoksa cevapsız kalmak daha mı iyi.
Oğlunuz aramak istediğinde uçuş moduna alın telefonu , hatlar meşgul diyin. Yani şimdilik, o arayana kadar.
Öküz hafif kalır. Arsız pislik. Sevgilisini gündeme getirip sizin canınızı acıtmaya, kendi egosunu şişirmeye çalışıyor herhalde zavallı. Buna benzer bir davar da arkadaşımın başında var. Onların da kızları var. Adam şuan başka biriyle evlendi, ama onunla da sürekli kavga ediyormuş. En kötüsü de kızını bunlara şahit bırakması. Haliyle çocuk her şeyi annesine anlatıyor. Çocuk anne-babası boşanmasına rağmen hiç kavga ettiklerine şahit olmamış bir çocuktu. Çünkü arkadaşım kızını bunlardan uzak tutmayı güzel beceriyordu. Şimdi çocuk babasıyla yeni karısı arasındaki saçma sapan her olaya şahit oluyor. Arkadaşım da göndermemeye başladı. Bakalım işin ucu nereye varacak. Allah evladın hayırlısını versin derler ama aslında anne&babaların hayırlısını versin. O daha büyük mesele.Ah canim senin yorumunu okuyunca kalbim sizliyor. Yasadiklarimiz zaten ne zordu ustune kardesim öldü ustune pislik bir adamla muhattap oluyorum. Aklim almiyor nasil bir okuz bu adam ya
Adam zaten bencil. Kizimiz umurunda degil. Gunde 2 saat spor yapsin kiyafet alsin fiziksel goruntu iyi olsun. Benim derdim bana bisey olsa cociga ne olur." Benimde yarın bir sevgilim olabilir ancak çocuğum ulaşmak istediğinde buna karışma hakkını onun eline verecek kadar onursuz olmayacagimdan eminim. Oğlumuz karne aldı ve aramak istedi, Kötü yanım olsa buna engel olurdum ama ben anne olduğumu hiç unutmuyorum. "
Böyle bir şey mi yazsanız acaba , Yoksa cevapsız kalmak daha mı iyi.
Oğlunuz aramak istediğinde uçuş moduna alın telefonu , hatlar meşgul diyin. Yani şimdilik, o arayana kadar.
Aralarına asla girmem. Karne aldı babasıyla paylaşmak istedi onun için ara diye mesaj yazmıştım. Ama çok pişman oldum bir daha aslaaNur ben de bosandim. Oglumla yasiyorum. Tecrubelerime dayanarak sunu soyleyim:
Evladinizla babasi arasina girmeyin. Yani soyle cocugunuz babasina ulasamazsa siz mesaj atmayin. Eski esle cok cok, hastalik, vb gibi durumlar disinda, gerekmedikce iletisim kurmayin.
Sizin yaptiginizi ben de yaptim zamaminda. Oglum icin. Ancak kufurler de yedim, kotu de oldum, bir suru laflar da isittim. Dahasi oglum babasi ile ilgili her sorunda beni araci koymaya basladi kendi cozmek yerine. Onun kisiliginin gelismesi icin artik bunu sen babana soylemelisin diyorum.
Anlamaz o kendini haklı bulur öküz cunkuHayırdır, çocuk aradığında bile üstüne alınacak kadar ozlediysen kıymet bilseydin, yaz.
Hatta ekle,
Azıcık kendi hayatınla ilgilenirsen, belki her şeyin altında anlam aramayı bırakıp normal insanlar gibi diyalog kurmayı başarırız de.
Hatta abart,
Anlaşılan yine mutluluğu bulamadın, beni de baltalayasin geldi ama biliyorsun ki senin çamurundan bir kere kurtuldum, tekrar bulaşmam.
Yaz da yaz
Fasulye kendini nimetten saymış.
Hayir. Sevgi emek demek lafi dogru. Emek verilmeyen seylerin kiymeti olmuyor. Adam kendine emek veriyor, kendine yatirim yapiyor su an. Gozlemledigim hep su: erkekler herseye yatirim gozuyle bakiyor. Ve erkekler ya para harcadigi kadina deger veriyor ya da deger verdigi kadina para harciyor. Yani aslinda ben buna ne kadar yatirim yaptim diye birakmiyor. Onun emegi de aklinca yaptigi yatirim.Bu erkeklerin karnından çıkmadığı için mi bu kadar sevgisizler çocuklarına karşı anlam veremiyorum. Ya düşünüyorum da bunların karnından yavru çıksa o kıt beyinleri bakış açıları nasıl olacak acaba...
Biliyorum aralarina girmeyeceginiAralarına asla girmem. Karne aldı babasıyla paylaşmak istedi onun için ara diye mesaj yazmıştım. Ama çok pişman oldum bir daha aslaa
Haklısın bir daha asla mesaj falan yazmamBiliyorum aralarina girmeyecegini
Orada yanlis kelime kullanmisim..Aslinda demek istedigim de su: babasina ulasamiyorsa siz mesaj atmayin. Bu tip seyleri zamaninda bir iki kez ben de yaptim. Adam tekrar geri donmek istedigimi, bunun icin cocugu kullandigimi bile dusundu. Kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar.
Gerçekten pes. Pişkinliğin bu kadarı. Sevgili sevgilisi bu adamın bir çocuğu olduğunu bilmiyor muymuş?Selamlar herkese. Sabah sabah sinirim tepemde çıktı öfkemi kontrol etmeliyim. Derdimi paylasirsam belki daha iyi hisseder im.
Kızım var İlkokula gidiyor. Eşimden ayrildim kızımla yaşıyoruz. Dün karne aldı babasını aradı akşam tlf nu kapalıydi. Ben de whatsaptan mesaj yazdim yarın ara musait olunca.. Çocuk aradı ulaşamadı yazdım. Az önce tlf nun u açtı gelen mesaj şu "Nur sevgilim senden rahatsız oluyor mesaj yazma lutfen" diye.. Şeytan diyor git yüzüne tükür adamın da ne desem bos. Allah bana sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?