Canım çok teşekkür ederimSen de güzel olana odaklan, çocuğun ile dolu dolu bir hafta sonu geçir, kafanı dağıt inşallah. Biliyorum, kolay değil, sıkıntılar üst üste geldimi bu dünyanın yükü hiç omuzlarımızdan inmeyecek gibi geliyor. Oysa yıllar ne çabuk geçiyor. Derdin, imtihanin olmadığı yere yatırım yapmak lazım. En Sevgili senin yükünü de hafifletsin, güzellikler versin hayatına inşallah
Ahahha ben dagilan ozguvenimi hala toparlayamadim.benim eski kocam bu.mutfakta bizim kova kova protein tozlarimiz,amino asidlerimiz olurdu.ya 170 e yakin boyum benkm de 169 olsun hadi 45 kiloydum ya 45....kilolusun derdi.manyak adam.evlendi yine bosandi.nasil evlenmisim bu kas yiginiyla diyorum bende.once zeka sonra vucut lazimBu adamdan öfke kontrolü yok diye boşandım. Dedigim dedik olduğu için. Adam kafayı bozmuş organik yiyeceklerle. Evliyken bir simit yemek istemiştim olay çıktı kilo alırsın diye kavga kıyamet. Sürekli spor yap kilo alma diyen bir eş. Ya zaten 1.1.70 boy en fazla 55 kiloyum adam yine sürekli eleştiri. Takıntılı beni hayattan soguttu. Eve ekmek alamadım yıllardır asla makarna pizza olmamalı. Hep onun dediği olacak. İyi ki defettim umurumda değil çocuk yüzünden muhatap olmak bile midemi bulandiriyor
Aynisi yemin ederim. Gercekten hasta bunlar. Ben inanilmaz ozguven sahibi biriydim adam yikti gecti. BeyinsizlerAhahha ben dagilan ozguvenimi hala toparlayamadim.benim eski kocam bu.mutfakta bizim kova kova protein tozlarimiz,amino asidlerimiz olurdu.ya 170 e yakin boyum benkm de 169 olsun hadi 45 kiloydum ya 45....kilolusun derdi.manyak adam.evlendi yine bosandi.nasil evlenmisim bu kas yiginiyla diyorum bende.once zeka sonra vucut lazim
Eski es cocugun velayetini alamaz bu saatten sonra. Konu sahibinin aklina bunlari sokmayin. Mahkeme cocugun mevcut duzeninin bozulmasini istemez. Almasi cok cok zor. Ancak anne kendi vermek isterse ya da kiz buyuyup 16 yasina falan geldiginde kendi istegiyle babamda kalmak istiyorum derse hakime, ki o da cok dusuk bir ihtimal. Boyle sorumsuz bir adam kizinin sorumlulugunu asla almak istemez.İlerde ne olacağını bilemeyiz. Kadın evlenmek isteyince kocalarınin çocuğu almakla tehdit ettiğine kadar yazıldı buralarda. Konu sahibinin eski eşi sıkıntılı görünüyor. Bana kalsa hiçbir şeyi silmesin
Anne yeniden evlendiginde de velayet davasi acsa baba yine de zor alir. Annenin de yeniden aile kurmaya hakki var, hakimler bunu biliyor ve cocugun mevcut duzeninin, okulunun herseyinin bozulmasini istemez hakim. Yeniden velayeti almasi cok zor.Ilerde velayet ister..
Anne yeniden hayatini kurmak istediğinde, ortalık ayağa kalkar ya hep, kizim üvey baba ile büyüyemez diye.
O zamana lazım olur:)
Ben konu sahibine bunun garantisini veremem. Sonuçta ne konu sahibini ne eski eşini be böyle bir durumda avukatlarını ne hakimlerini bilemem. Ha siz bu işlerden anlayıp garanti veriyorsanız o sizin düşünceniz. Benim istediğim şey konu sahibin her duruma karşı tedbirli olması, elinde bırseyler olmasıdır.Eski es cocugun velayetini alamaz bu saatten sonra. Konu sahibinin aklina bunlari sokmayin. Mahkeme cocugun mevcut duzeninin bozulmasini istemez. Almasi cok cok zor. Ancak anne kendi vermek isterse ya da kiz buyuyup 16 yasina falan geldiginde kendi istegiyle babamda kalmak istiyorum derse hakime, ki o da cok dusuk bir ihtimal. Boyle sorumsuz bir adam kizinin sorumlulugunu asla almak istemez.
Çocuk karne aldı hatta dün tüm haberlerde gösterdiler karnesini sana göstermek istedi diye aradım şam babasıAdam zaten bencil. Kizimiz umurunda degil. Gunde 2 saat spor yapsin kiyafet alsin fiziksel goruntu iyi olsun. Benim derdim bana bisey olsa cociga ne olur.
Ancak ellerinden kayıp gidince kıskançlık yapmaya huzur bozmaya ararlarArkadaşımın kızı 11 yaşında. 4 yaşındayken boşanmışlar. O da çok uğraştı, baba kızını arasın sorsun, kızı baba sevgisinden eksik kalmasın diye. Ne rezaletler yaşadı. Annem derki çocuk kadının, erkek kendine oyuncak bulunca evladı unutur. Sizin durumda bu, arkadaşın durumda buydu. Sonra lanet olsun dedi bıraktı aramayı. Adam doğum gününde bile aramadı kızını. O kadar umursamaz. O arkadaşım tekrar evlendi. Muhteşem bir adamla. Adam öz babası gibi ilgileniyor kızla. Geçen resmini attı, hastalanmış kızçe, gece yarısı ateşli yatakta uyuyor. Yeni eşi yanında sandalyede uyumuş,onu kontrol ediyormuş, yatağa gelirse uyur kızın ateşi yükselir diye korkmuş. Şimdide eşin adamı kızıma baba diyemez diye arıyormuş. Erkek milleti cins ötesi.
Benim eski es yurt disindaydi aramiyor,sormuyordu cocugu.5 aydir Turkiyede yarim saat mesafede bize.Dun benim 6 yasindaki oglumda heyecanla karnesini gostermek icin aradi(tableti var oglumun,ordan mesengar acmistim oglm adina.)oglum aradigi icin sinirlenmis,oglumu engellemis .Bana da yazmis neden ikidebir onu ariyormus ,zorluyormus aramasinmis.ayda 1 belki ariyor cocuk .benide engelledi.nafakada yollamiycakmis.ceyregini veriyodu zaten .Toplu beddua alalim bu hayvanlara bence.O kadar icim acidiki oglumu teselli edwcek cumleler bulamadim.serefsizler.Hayatlarina bir kadin girince bi taraflari kalkiyor .
Bu hayvanlar anlamazlar canim ne yazsak bos. Saat uc oldu aramadi bile yuzsuz rezil serefsizBence siz de mesaj yazmalısınız:
Bu oğlan senin çocuğun, nornal insanlar evladı olmayan bir çocuğa dahi bu şekilde davranmıyor. Sen bir oksijen israfı ve b.ksun. Evladından esirgediğin paran da yerin dibine batsın daha iyisi o paraları dik tut üstüne otur. Şerefsiz ve rezilsin midemi bulandırıyorsun.
Ben olsam aynen böyle yazardım.
Nafakaya gelince vermeme diye bir durum olamaz hacizla alırsınız.
Şeref yoksunuBenim eski es yurt disindaydi aramiyor,sormuyordu cocugu.5 aydir Turkiyede yarim saat mesafede bize.Dun benim 6 yasindaki oglumda heyecanla karnesini gostermek icin aradi(tableti var oglumun,ordan mesengar acmistim oglm adina.)oglum aradigi icin sinirlenmis,oglumu engellemis .Bana da yazmis neden ikidebir onu ariyormus ,zorluyormus aramasinmis.ayda 1 belki ariyor cocuk .benide engelledi.nafakada yollamiycakmis.ceyregini veriyodu zaten .Toplu beddua alalim bu hayvanlara bence.O kadar icim acidiki oglumu teselli edwcek cumleler bulamadim.serefsizler.Hayatlarina bir kadin girince bi taraflari kalkiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?