Eski eş adiligi

Canım çok teşekkür ederim

Ahahha ben dagilan ozguvenimi hala toparlayamadim.benim eski kocam bu.mutfakta bizim kova kova protein tozlarimiz,amino asidlerimiz olurdu.ya 170 e yakin boyum benkm de 169 olsun hadi 45 kiloydum ya 45....kilolusun derdi.manyak adam.evlendi yine bosandi.nasil evlenmisim bu kas yiginiyla diyorum bende.once zeka sonra vucut lazim

Aynisi yemin ederim. Gercekten hasta bunlar. Ben inanilmaz ozguven sahibi biriydim adam yikti gecti. Beyinsizler

Eski es cocugun velayetini alamaz bu saatten sonra. Konu sahibinin aklina bunlari sokmayin. Mahkeme cocugun mevcut duzeninin bozulmasini istemez. Almasi cok cok zor. Ancak anne kendi vermek isterse ya da kiz buyuyup 16 yasina falan geldiginde kendi istegiyle babamda kalmak istiyorum derse hakime, ki o da cok dusuk bir ihtimal. Boyle sorumsuz bir adam kizinin sorumlulugunu asla almak istemez.

Allah sabır versin size.. Gayet makul bir şey için msj atmışsınız..
Çocuğunuz karne almış..
Benim de eşimin ilk eşinden bir oğlu var..
Çocukla ilgili bir durum olduğunda annesi msj attığında ya da aradığında rahatsız olmam..
Tabi ki arayacak.. Sonuçta kadın çocuğu tek başına yapmadı..
Kaldı ki eşimde evladı ile ilgili her şeyi bilmek ister.. En doğal hakkı..

Eşiniz bir arkadaşın da dediği gibi farkında değil olayın..
Haddime değil, Rabbim en güzelini bilir ama Baba olmayı pek hak etmemiş sanki..

Ilerde velayet ister..
Anne yeniden hayatini kurmak istediğinde, ortalık ayağa kalkar ya hep, kizim üvey baba ile büyüyemez diye.
O zamana lazım olur:)
Anne yeniden evlendiginde de velayet davasi acsa baba yine de zor alir. Annenin de yeniden aile kurmaya hakki var, hakimler bunu biliyor ve cocugun mevcut duzeninin, okulunun herseyinin bozulmasini istemez hakim. Yeniden velayeti almasi cok zor.

Deseydiniz ya,"ben de sana bayılmıyorum ,çocuk olmasa seninle muhattap dahi olmazdım ama babamın evinden alıp getirmedim farkındaysan çocuk seninde çocuğun ,aramamı,mesaj atmamı istemiyorsan,sende çocuğunun önemli günlerini bir zahmet hatırla,aksi halde,benim çocuğum kusura bakma ama senin sevgilinden değersiz değil,aramaya da mesaj atmaya da devam ederim"diye.
Kesinlikle demelisiniz ,istedikleri kadar rahatsız olsunlar yani bu nedir?
Sanki halini hatrını sormuşsunuz, deli mi ne?

Ben konu sahibine bunun garantisini veremem. Sonuçta ne konu sahibini ne eski eşini be böyle bir durumda avukatlarını ne hakimlerini bilemem. Ha siz bu işlerden anlayıp garanti veriyorsanız o sizin düşünceniz. Benim istediğim şey konu sahibin her duruma karşı tedbirli olması, elinde bırseyler olmasıdır.

Senin sevgilinin ağ.... s.... m deseydin. Öküz ben çocuğunun annesiyim çocuğum ne zaman isterse ben seni ararım, mesaj da atarım deseydin. Babaysan baba gibi davran karaktersiz deseydin. Ayyyy gaza geldim yavrum heyecanını babası ile paylaşmak istemiş ama baba öküz olunca...

Bence cevap yazıp durumu açığa kavuşturmalısınız.

???
Çocuğun karne aldı farkında değilsin embesil, arada çocuk olmasa yüzüne bile tükürmezdim. Ne sen ne de o buldumcuk gerizekalı sevgilin umrumda ben sadece çocuğum mutlu olsun derdindeyin

yazarım

Adam zaten bencil. Kizimiz umurunda degil. Gunde 2 saat spor yapsin kiyafet alsin fiziksel goruntu iyi olsun. Benim derdim bana bisey olsa cociga ne olur.
Çocuk karne aldı hatta dün tüm haberlerde gösterdiler karnesini sana göstermek istedi diye aradım şam babası
Meraklı değilim senin sesine yazıp gönderin

Ancak ellerinden kayıp gidince kıskançlık yapmaya huzur bozmaya ararlar

Konu sahibi ben olsam lafın altında kalmam ağır bir mesaj yazarım
Senin üstünden ego tatmini yapmasına izin verme

Benim eski es yurt disindaydi aramiyor,sormuyordu cocugu.5 aydir Turkiyede yarim saat mesafede bize.Dun benim 6 yasindaki oglumda heyecanla karnesini gostermek icin aradi(tableti var oglumun,ordan mesengar acmistim oglm adina.)oglum aradigi icin sinirlenmis,oglumu engellemis .Bana da yazmis neden ikidebir onu ariyormus ,zorluyormus aramasinmis.ayda 1 belki ariyor cocuk .benide engelledi.nafakada yollamiycakmis.ceyregini veriyodu zaten .Toplu beddua alalim bu hayvanlara bence.O kadar icim acidiki oglumu teselli edwcek cumleler bulamadim.serefsizler.Hayatlarina bir kadin girince bi taraflari kalkiyor .

Hicbir sey soylemesine gerek yok elbette kafne icinbarafigini sonra anlayacak.nk sey dese ne olacak sanki hediye alip gelevektim kizimi alacaktim sen karisma der.

Bence siz de mesaj yazmalısınız:

Bu oğlan senin çocuğun, nornal insanlar evladı olmayan bir çocuğa dahi bu şekilde davranmıyor. Sen bir oksijen israfı ve b.ksun. Evladından esirgediğin paran da yerin dibine batsın daha iyisi o paraları dik tut üstüne otur. Şerefsiz ve rezilsin midemi bulandırıyorsun.

Ben olsam aynen böyle yazardım.
Nafakaya gelince vermeme diye bir durum olamaz hacizla alırsınız.

Bu hayvanlar anlamazlar canim ne yazsak bos. Saat uc oldu aramadi bile yuzsuz rezil serefsiz

Şeref yoksunu
Küçücük çocuğu üzecek neyin egosu var
Yaşlılığında kendi oğlunu arasın arasında yanında bulamasın vasıfsız
Ben olsam bizi ve çocuğunu engellediğini kanıtlar nafaka zamanında ve tam ödenmediği için üstüne dava açardım
Görürdü beni rahat bırakını ancak parayla üzersin bu tipleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…