- 23 Şubat 2021
- 1.715
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.718
- 53
- Konu Sahibi ShellShock
-
Umarım yıllık arttırıma tabidir. Önümüzdeki yollarda zaten daha da az ilgilenecek bari maddi destek olsunBin tl aliyorum kızım icin. Evet bunu hissedebiliyirum ne diyeyim cok şükür kizima yeterim artarim ama simdiden çok yiprandim bazen çok yüküm var gibi geliyor
Onu bilmiyorum ama enflasyon a oranla yukselecek dedigimde kabul etmemistiUmarım yıllık arttırıma tabidir. Önümüzdeki yollarda zaten daha da az ilgilenecek bari maddi destek olsun
Çocukların yükü annede hep. Evliyim Esimden ayrilsam, 1 cocugumuz var. Bi süre sonra Gider evlenir mesela. Cocukla tüm sorumluluklar ben de olur. Sadece size ait degil bu durum maalesef. O noktada annrlerin beklentisi çocuğuyla ilgilensin yeter oluyo..Ben zaten anormal demiyorum hayatin dogal bir sureci sadece samimiyetsiz ve tembel buna ragmen bana caka satmasi sinirimi bozuyor sen bana alan taniyir musunda ben de hayatima bakayim oyle degil mi ? Dalga geciyor sanki
Evet bu zihniyet malesef cok fazla . Halbuki anne kadar babaninda gorevi. Boyle soyleyincede cocugumuzu sevmiyoruz yük goruyoruz algisi yok mu insanlarda hakikaten sinir bozucuÇocukların yükü annede hep. Evliyim Esimden ayrilsam, 1 cocugumuz var. Bi süre sonra Gider evlenir mesela. Cocukla tüm sorumluluklar ben de olur. Sadece size ait degil bu durum maalesef. O noktada annrlerin beklentisi çocuğuyla ilgilensin yeter oluyo..
Sıyrılırsa bir daha söyleyin. Israr edin. Çocuğu babasına bırakın gezmek isteyince. Sizin kadar o da sorumlu çocuktan. Bir gün nöbetim var der ikinci gün de der üçüncü gün mecbur kabul eder. İstediği kadar huysuzluk yapsın bence ısrarcı olunNöbetim var deyip butun sorumluluktan sıyrılıyor. Adam tembel ya. Cocugunu seviyir ama miskin ve huysuz bir tip
O zaman çocuk nafakası arttırımı için daha sonra tekrar dava açmanız gerekecek. Zira bu gidişle 1000₺ hiçbir şey almaya yetmeyecekOnu bilmiyorum ama enflasyon a oranla yukselecek dedigimde kabul etmemisti
Evet öyle. Mesela düşünüyorum o hayati paylasacagi insani cabucak buldu . Neden ? Çünkü fazlasiyla vakti var. He ben demiyorum bende evlencemmm zaten agzim yandi sutten yogurdu gormek bile istemiyorum da sosyallesmeye de ihtiyac duyuyorumBekarken de hayat yine kadına zor evliyken daha da zor ayrılsa çocukla katmerli zor.
Annesiniz ama önce insansiniz. Sizin de mutlu olmaya hakkiniz var.Evet bu zihniyet malesef cok fazla . Halbuki anne kadar babaninda gorevi. Boyle soyleyincede cocugumuzu sevmiyoruz yük goruyoruz algisi yok mu insanlarda hakikaten sinir bozucu
Evet bunu yapacağım.O zaman çocuk nafakası arttırımı için daha sonra tekrar dava açmanız gerekecek. Zira bu gidişle 1000₺ hiçbir şey almaya yetmeyecek
Siz çocuğun sorumluluğunu ortak paylaşmak istiyorsunuz haklı olarak.Evet öyle. Mesela düşünüyorum o hayati paylasacagi insani cabucak buldu . Neden ? Çünkü fazlasiyla vakti var. He ben demiyorum bende evlencemmm zaten agzim yandi sutten yogurdu gormek bile istemiyorum da sosyallesmeye de ihtiyac duyuyorum
Evet inanın gecen annemi ve kizimi ananeme yolladim dort gun . Hayatimda yalniz gecirdigim ilk dort gun. 26 yil boyunca kendimle bas basa kalabildigim…. Dedim ki bende yasiyormusum ve insanmisimAnnesiniz ama önce insansiniz. Sizin de mutlu olmaya hakkiniz var.
Evet maalesef öyleSiz çocuğun sorumluluğunu ortak paylaşmak istiyorsunuz haklı olarak.
Olması gereken de o.
Evlilikte de kadın çok yıpranıyor
Annelik içgüdüsu altında olan kadına oluyor.
Malesef erkeklerin büyük bir çoğunluğu böyle. Ne evliyken be de ayrıldıktan sonra baba olmayı beceremiyorlar. Ama evlenen siz olsaydınız ne kadar büyük tepkiler alırdınız varın siz düşünün. Malesef ülkemizin acı gerçeği. Evliyken de ayrıyken de hayatın bütün yükü kadınlara kalıyor. Ve erkek ne yaparsa yapsın erkek olduğu için hakkı oluyor. Keşke erkek olmaya değil de adam olmaya odaklı yetiştirsek çocuklarımızı. Allah yardımcınız olsun.Merhabalar…
İki gün önce kızımla ilgili bir konuda konuşurken pat diye söyledi. Bir ay önce beni ne kadar sevdiğini, benden başkasının olmayacağını, hatta evime yüzük gönderdiğini söylemeden edemeyeceğim. Ha birde herkes kendi hayatına baksınmış. Hayırlı olsun dedim sadece sinirlendigim nokta şu haftanın altı günü full çalışıyorum. Kızım yedide kapıya dikiliyor annem gelicek diye. Sosyal hayatımı babasının aksam alıp sabah kahvaltı bile ettirmeden getirdiği saatlere sığdırmaya çalışıyorum. Karşıma geçip pişkin pişkin herkes hayatını kursun diyor. Dogru ya kızımızı tek basıma yaptım ben … şaka gibi gerçekten . Yanlış anlamayın yavrum başımın tacı. Ama adam kendi hayatını doyasıya yaşarken ben mücadele icinde kayboluyorum adeta. İcimde gram üzüntü yok sadece bu piskinlik ve iki yüzlülük igrenc
Cocuk kac yaşındaEvet inanın gecen annemi ve kizimi ananeme yolladim dort gun . Hayatimda yalniz gecirdigim ilk dort gun. 26 yil boyunca kendimle bas basa kalabildigim…. Dedim ki bende yasiyormusum ve insanmisim
Cok haklisiniz sorunlulugunu bilen bireyler olarak yerisitirilmis olsa kadinlarda daha mutlu olacak . A bu arada cok severek evlendigine pek inanmiyorum cunku maddi ve manevi anlamda kendi kendisine yetebilecek bir yapida degil kendisi. Zaten benimle barismak isteme amaci da buydu. Cocuk kac yaşındaMalesef erkeklerin büyük bir çoğunluğu böyle. Ne evliyken be de ayrıldıktan sonra baba olmayı beceremiyorlar. Ama evlenen siz olsaydınız ne kadar büyük tepkiler alırdınız varın siz düşünün. Malesef ülkemizin acı gerçeği. Evliyken de ayrıyken de hayatın bütün yükü kadınlara kalıyor. Ve erkek ne yaparsa yapsın erkek olduğu için hakkı oluyor. Keşke erkek olmaya değil de adam olmaya odaklı yetiştirsek çocuklarımızı. Allah yardımcınız olsun.
3,5Cocuk kac yaşında
Kreşe gidiyorsa onun kreste oldugu saatlerde kendinize zaman ayirin. Tabi calisiyorsaniz zor o saatlerde
Kresler zaten bir acildi bir kapandi eylul gibi vermeyi düşünüyorum iste calisiyorum ben yogunlugumda cok. Aslinda satis ve muhasebeyi yurutuyorum beraber hani disari ciktigim zamanlar bes on dk koparmaya calisiyorum vakti ama mesai saati sonucta vicdan yapiyorum yaniKreşe gidiyorsa onun kreste oldugu saatlerde kendinize zaman ayirin. Tabi calisiyorsaniz zor o saatlerde
Vicdan yapmayin. Hepimiz cocuklarimiz icin elimizden gelenin en iyisini yapiyoruz zaten. Ok ilgilenelim oynayalim, arada kendimize vakit ayirmayip bitelim mi.. insaniz biz. Üstün yeteneklerimiz, kapasitemiz yok. bir annenin once kendine faydasi olmali ki çocuğuna da faydasi olsun. Mutlu anne mutlu cocukKresler zaten bir acildi bir kapandi eylul gibi vermeyi düşünüyorum iste calisiyorum ben yogunlugumda cok. Aslinda satis ve muhasebeyi yurutuyorum beraber hani disari ciktigim zamanlar bes on dk koparmaya calisiyorum vakti ama mesai saati sonucta vicdan yapiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?