Eski Eş Evleniyormuş

Evet hep boyle dusundum dusunuyorum da ama bunun bir cozumu yok gibi malesef bende kizimin buyumus yaslarini hayal ederek beraber yapacagimiz programlarla kendimi avutuyorum

Evet hep boyle dusundum dusunuyorum da ama bunun bir cozumu yok gibi malesef bende kizimin buyumus yaslarini hayal ederek beraber yapacagimiz programlarla kendimi avutuyorum
Simdi de yapin. Mesela havuz, piknik, pandemi sonrasi animasyon sinema, basketbol maçları vs.

Boşanmış olan sensin o copsuz üzüm (!)onunla evlenen bekar bir adammış gibi evkenecek ama sen ceyiz olarak bir de çocuk gotureceksin aci ama gerçekler bunlar

Sanırım size daha dün sizi seviyorum derken ertesi gün ben evleniyorum demesi üzmüş ama erkekler genel olarak boş kalamıyorlar malesef mutlak tutunacak dal kararlar evlenmek istemesi normal siz de evlenebilirsiniz arada sadece çocuk var ama ikinizin de aynı oranda bu sorumlusu üstlenmesi lazım dalın üvey anne demeyin eşinize de gitsin kolaya kaçmasın zorlandığınızı görsün

Bu arada size tavsiyem çocuğu kreşi yazdırın. O kadar iyi geliyor ki iyi bir kreş Çok sosyalleşiyor bir çok şey öğreniyor, anneye de kendisine ayıracak vakit kalıyor. Benim yeğenim 3 yaşından beri gidiyor yemeğini düzenli yemeye, kurallı oyun oynamaya, kıyafetlerini katlama vs gibi bir çok şeyi yapmaya başladı. Kavram öğrenimi gibi bir çok şey de cabası. Bir de kendi arkadaşları oluyor artık :) bahsedip duruyorlar… Yazın bile bazı kreşler devam ediyor.

Çocuk annenin sorumluluğunda maalesef
Babadan çok şey beklememek lazım
Bir gün çocuğum olursa bunun bilincindeyim
Eski eşin evlenebilir başka çocukları da olabilir
İşte boşanmanın kötü tarafı bu
1 ayda ne çabuk bulmuş sana yalvarıyormuş
Blöf yapıyor olmasın

Durun şimdi, anaların hele ki boşanmış anaların sosyal hayatı mı olur, oturun bebenize bakın dıye sızı darlayanlar da cıkacak cevrenızde. Adam yenı esıyle gunu gun ederken ayak bagı olan bebeyı napsın,onun babalıgı orda bıtıyor. Anlasmalı bosandıysanız hangı gunler gorusecegı belırlenmedı mı? Nıhayetınde evlendıgınde de evıne goturmek zorunda cocugunu, evlendı dıye tum ılısıgı kesıp, canı ıstedıgınde mı alacakmıs beyfendi

Çocuğuna bakacağna kadın peşinde koşmuş işte bulmuş öylece

Pazarları tam gün baksın çocuğuna, madem çocuk ikinizin eşit bakmak durumundasınız. Ben boşandım madem, çocuğumu kadına atayım gideyim şeklindeki abiyi öncelikle tebrik ediyorum Bu kafada bir erkekten kimseye hayır gelmez merak etmeyin zaten.

Bence hiç burnu yere düşürmeyin

Oooo karı buldun hayırlı olsun diyin geçin

Sorumluluğunu adam gibi üstlensin dediğim gibi pazarı çocuğuyla geçirsin. Çok da bir şey beklemeyin onun dışında bu adamdan koca, baba ya da başka bir bk olmaz anca soytarı olur

sorumluluk sahıbı bırı olsa zaten sorunlar yasamazdınız bosanmazdınız cocugumla yeterınce vakıt gecırmıyor dıye bosuna uzuluyorsunuz o yuzden zaten adam buydu yanı

cocugunuzu krese yazdırın duzenınız olur en azından bu sayede kendınıze zaman ayırabılecegınız anlarınızda olur cocuk ıcınde ıyı olur

Boşandıktan sonra çocuğu varsa anne ilişkilerinde daha temkinli olmalı. Yanına alacağı adamın çocuklarına zarar vermeyeceğinden emin olmalı. Hayatıma bakarım özgürüm diyip de çocuğuyla herkesi muhattap etmemeli.

tabıkı bu erkek tarafı ıcınde gecerlı
soz konusu cocuk oldugu ıcın kadın erkek fark etmez anne ve babanın hayatlarına dıkkat etmesı gerek 1 ay once bosanmıs bırı hemen evlenecek bırını bulduguna gore erkek tarafı bellıkı cocugu hıc umursamıyor

Memleketteki adamların %90i cocuk annenin gibi davranio ki zaten evli olanlarin da pek hayri yok ha varlar ha yoklar. Bi kadın maalesef ki çocuk sadece kendisininmis gibi düşünüp çocuk yapmali. Yani zaten bosanmasaydiniz da büyük ihtimalle o adamin bi hayri olmayacakti. Keske bosanmasaydim diye düşünmediginizi biliorum adam zaten asiri capsiz bir ayda baskasini bulmus. Sadece ne yazik ki tamamen kendine güvenen kadın çocuk yapmali cok zengin falan degilse adam.

Nöbetim var deyip butun sorumluluktan sıyrılıyor. Adam tembel ya. Cocugunu seviyir ama miskin ve huysuz bir tip
Cocuk doğmasını o mu istedi sen mi? Genelde erkekler kadin doğurmak istedigi icin evet diyo. Gecen babam da annenizin şu cocuk dogurma aski olmasaydi benim aklima bile gelmezdi çocuk yapmak dedi :) saol baba dedim zaten yasamak zor bi de isteyerek dünyaya gelmedigimi düşündürt.

sosyal hayatımı babasının akşam aldığı saatlere sığdırmaya çalışıyorum demişsiniz yani her akşam alıyordu sanırım bir akşamsa bile o akşam dışarı çıkabilirsiniz zaten evli insanlar bile çocuk olunca sosyal hayatı unutuyor bir süre çünkü zaten eve gelip yemek hazırlama yedirme telaşı annede oluyor..bence kızınızı bahane ediyorsunuz sizin kızdığınız eşinizin tekrar evleniyor olması başkasıyla hayat kuracak olması bunu ilk cümleleriniz gösteriyor ayrılıp velayeti alırken sosyal hayatınızdan feragat etmeyi de göze almalıydınız eşinizin evlenmesiyle alakası yok..eşiniz kızımı görmeyeceğim de dememiş ki

Soyleyebilecegim sey su sizi çok iyianliyorum. Lakin beklentiniz fazla geldi. Birebir ayni durumda olan birisi olarak soyleyeyim. Zaten eşliklerini gectim harika babalar olsalar sadece onun için bile asla ayrılmazdım. Ama evliykende hep birseyler eksik ite kaka olunca ayrılıyor insan. Yanı siz daha cok zama n geçirdersiniz annen seni bana atti der. Bugun planimiz vardı dersiniz seni gostermiyor der. Annene söyle evlenelim der. annen bana bir ay sende kalsin dedi der.(3 yıldır hic konuşmadım). Gibi gibi. Ben artik kabullendim bu durumu. Kizima babasini asla kötülemem. Iyi özelliklerini söylerim. Ama melekte demem . Asla demem çünkü degil.

Bu arada önce evlenen taraf ben oldum bizde ama 10 yil gibi bir zaman sonra. Fakat benim ailem bu surecte hep yanimdaydi. Hic sıkıntı yaşamadım. Hem maddi hem manevi. Sizin kendi ailenizden destel alabileceğiniz birileri var mi?
Ayrica 1000lira ile çocugun hangi ihtiyacı karşılanıyormuş ?? Kres ücreti bile degil.

Hiç bir anne ,eğer ki babadan cocuklarin zarar gormeyecegini düşünüyorsa gelme çocuğunu görme demez .Deli mi niye desin ki o donem sadece çocuk için üzülüyorsunuz böyle bir sürece dahil oldukları için .Siz nerde gordunuz böylelerini ve nasıl bir genelleme bu çok çirkin .

Çocuğa neden anne bakıyor? Çünkü bizim kültürde roller böyle paylaşılmış; doğuran hayatını çocuğa adayacak, diğeri de hayatını yaşayacak, boşanırsa da nafaka verse yeter! Karısı çalışan, kendisi ev erkeği olup çocuğuna bakanları anlattığımda annemin aklı almamıştı, nasıl olur diye. Neden olmasın? Bunu aşmamız lazım.

Bir kadının da, anne olsa dahi, yaşamdan istediği gibi zevk almaya, sosyalleşmeye, belki sevgili edinmeye ihtiyacı var. Yok sen çocuğunu düşüneceksin, artık önce çocuk sonra sen, bana çok yanlış geliyor.

Sosyal aktivitelere katılacağınız zaman bırakın babaya, baksın. Kendi kızı değil mi? O nasıl evlenecek eş bulabildiyse sizin de bir o kadar insanlarla vakit geçirmeye ihtiyacınız var. Öyle haftada 1 günle olmuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…