- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Evet hep boyle dusundum dusunuyorum da ama bunun bir cozumu yok gibi malesef bende kizimin buyumus yaslarini hayal ederek beraber yapacagimiz programlarla kendimi avutuyorumVicdan yapmayin. Hepimiz cocuklarimiz icin elimizden gelenin en iyisini yapiyoruz zaten. Ok ilgilenelim oynayalim, arada kendimize vakit ayirmayip bitelim mi.. insaniz biz. Üstün yeteneklerimiz, kapasitemiz yok. bir annenin once kendine faydasi olmali ki çocuğuna da faydasi olsun. Mutlu anne mutlu cocuk
Simdi de yapin. Mesela havuz, piknik, pandemi sonrasi animasyon sinema, basketbol maçları vs.Evet hep boyle dusundum dusunuyorum da ama bunun bir cozumu yok gibi malesef bende kizimin buyumus yaslarini hayal ederek beraber yapacagimiz programlarla kendimi avutuyorum
Boşanmış olan sensin o copsuz üzüm (!)onunla evlenen bekar bir adammış gibi evkenecek ama sen ceyiz olarak bir de çocuk gotureceksin aci ama gerçekler bunlarMerhabalar…
İki gün önce kızımla ilgili bir konuda konuşurken pat diye söyledi. Bir ay önce beni ne kadar sevdiğini, benden başkasının olmayacağını, hatta evime yüzük gönderdiğini söylemeden edemeyeceğim. Ha birde herkes kendi hayatına baksınmış. Hayırlı olsun dedim sadece sinirlendigim nokta şu haftanın altı günü full çalışıyorum. Kızım yedide kapıya dikiliyor annem gelicek diye. Sosyal hayatımı babasının aksam alıp sabah kahvaltı bile ettirmeden getirdiği saatlere sığdırmaya çalışıyorum. Karşıma geçip pişkin pişkin herkes hayatını kursun diyor. Dogru ya kızımızı tek basıma yaptım ben … şaka gibi gerçekten . Yanlış anlamayın yavrum başımın tacı. Ama adam kendi hayatını doyasıya yaşarken ben mücadele icinde kayboluyorum adeta. İcimde gram üzüntü yok sadece bu piskinlik ve iki yüzlülük igrenc
Merhabalar…
İki gün önce kızımla ilgili bir konuda konuşurken pat diye söyledi. Bir ay önce beni ne kadar sevdiğini, benden başkasının olmayacağını, hatta evime yüzük gönderdiğini söylemeden edemeyeceğim. Ha birde herkes kendi hayatına baksınmış. Hayırlı olsun dedim sadece sinirlendigim nokta şu haftanın altı günü full çalışıyorum. Kızım yedide kapıya dikiliyor annem gelicek diye. Sosyal hayatımı babasının aksam alıp sabah kahvaltı bile ettirmeden getirdiği saatlere sığdırmaya çalışıyorum. Karşıma geçip pişkin pişkin herkes hayatını kursun diyor. Dogru ya kızımızı tek basıma yaptım ben … şaka gibi gerçekten . Yanlış anlamayın yavrum başımın tacı. Ama adam kendi hayatını doyasıya yaşarken ben mücadele icinde kayboluyorum adeta. İcimde gram üzüntü yok sadece bu piskinlik ve iki yüzlülük igrenc
Bu arada size tavsiyem çocuğu kreşi yazdırın. O kadar iyi geliyor ki iyi bir kreş
Her akşam almıyor, haftada bir gün görüyormuş.Yani evlenmesin mi ? Sen de evlenebilirsin bir gün. Çocuğu her akşam alıyormuş yeterli bulmuyorsan belli günlerde tüm gün almasını isteyebilirsin.
Durun şimdi, anaların hele ki boşanmış anaların sosyal hayatı mı olur, oturun bebenize bakın dıye sızı darlayanlar da cıkacak cevrenızde. Adam yenı esıyle gunu gun ederken ayak bagı olan bebeyı napsın,onun babalıgı orda bıtıyor. Anlasmalı bosandıysanız hangı gunler gorusecegı belırlenmedı mı? Nıhayetınde evlendıgınde de evıne goturmek zorunda cocugunu, evlendı dıye tum ılısıgı kesıp, canı ıstedıgınde mı alacakmıs beyfendi
tabıkı bu erkek tarafı ıcınde gecerlıBoşandıktan sonra çocuğu varsa anne ilişkilerinde daha temkinli olmalı. Yanına alacağı adamın çocuklarına zarar vermeyeceğinden emin olmalı. Hayatıma bakarım özgürüm diyip de çocuğuyla herkesi muhattap etmemeli.
Cocuk doğmasını o mu istedi sen mi? Genelde erkekler kadin doğurmak istedigi icin evet diyo. Gecen babam da annenizin şu cocuk dogurma aski olmasaydi benim aklima bile gelmezdi çocuk yapmak dedi :) saol baba dedim zaten yasamak zor bi de isteyerek dünyaya gelmedigimi düşündürt.Nöbetim var deyip butun sorumluluktan sıyrılıyor. Adam tembel ya. Cocugunu seviyir ama miskin ve huysuz bir tip
Hiç bir anne ,eğer ki babadan cocuklarin zarar gormeyecegini düşünüyorsa gelme çocuğunu görme demez .Deli mi niye desin ki o donem sadece çocuk için üzülüyorsunuz böyle bir sürece dahil oldukları için .Siz nerde gordunuz böylelerini ve nasıl bir genelleme bu çok çirkin .Benim KK'dan gördüğüm; boşanan kadınlar boşanma aşamasında çocuğunu gostememek icin/olabildiğince az göstermek icin çabalıyor. Ne zaman ki adam evleniyor, bu sefer 'ama o da babası,o da bakmali' diye rahatsız oluyor.
Benim bildiğim çok klasik bir şey vardır; baba iki haftada bir hafta sonları, bayramların 3 ve 4. Günleri ve yaz tatilinde uzun dönem olacak sekilde alır çocukları
Sizde de bu şekilde Belirlemedi mi hakim? Hangi günler olarak anlastiniz? O günlerde bırakın işte.
Ya da çocuğunuz şimdi küçükse biraz daha büyücegi Aman ayda iki haftasonu babasinda kalsın,yazın bazen birkaç hafta gönderin... Yavaş yavaş iş bölümünü artirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?