Ben de boşandım, bir oglum var 12 yaşında.Aldigim iştirak nafakasi 250 TL :) Bosandigimda 32 yaşındaydım.Mahkemem 4 yıl surdu.Oglum 5 aylıkken ayrıldık.Hem de ne ayrılma bir bilsen.
Oğlumun,benim tüm eşyalarmiz,kıyafetlerimiz orada kaldı.Atildik evden şiddet gördüm ben,aldatıldım vb...
Oğlumu zibinla evden çıkardım sadece biberonu vardı elimde,üstüme giydiğim kiyafetlerim ve kullandığı kredi kartı borcumla çıktık evden.
12 yıl şaka gibi geçti :)
Simdi ne haldeyim :) Oğlum özel okula gidiyor anaokulu da dahil 8 yıldır.Kimseden destek almadım.
Ayrildigim dönem de çalışıyordum şimdi de çalışıyorum.
Oglumu babası en son 5 aylıkken gördü.Ne aradı ne sordu ne ilgilendi.Oglum baba nedir hiç bilmedi.Sikinti yaşadı tabii,üzüldü sordu.Bu dönem zordu.Her gün beddua edip yatıyordum :)
Ben o uyurken dinlendim hep.Kuafore onunla gittim,arkadaşlarımla oğlum yanımdayken görüştüm,onunla sinemaya gittim ,beraber kitap okuduk , yemek yaptik,haftada 2 gün okulunda sabahtan akşama kadar bekledim kantin köşelerinde bilgisayarımı açıp çalışarak daha bir sürü şey...
Simdi oğlum en büyük arkadaşım, sırdaşım.Hatta akıl bile danisirim.
Su an çok zor biliyorum,yaşadım dibine kadar ama geçiyor.
Biz kadınlar güçlüyüz.Dunyayi yerinden oynatiriz.
Bir baba evladı ile ilgilenmiyorsa yüzünü bile görmesin çocuğunun.Sen yetersin evladına.Buyudukce daha iyi hissedeceksin kendini.
Bu arada eski eşim evlendi 1 yıl oldu.2 üniversite bitirdi mesleğinden malulen emekli olup şehir değiştirdi vb ...
Kisacasi ben bu süreçte çok yoruldum ve geçti.Sıfırdan yaşasam oğlumla evden atildigimiz ani yine de yilmam hayır yaşarım basaririm derim.Sen de yilmayacaksin biliyorum.Degdi mi diye sorarsan değdi sonuna kadar değdi senin de değecek bir gün iyi ki diyeceksin.
Ne hali varsa görsün kısaca.Evladina değer veren evlense de,eşiyle ayrı olsa da evladının yanında olur.Bu saate kadar göstermelik yaptıysa bir şeyleri yapmasın daha iyi.Tamamen çıksın hayatinizdan.
Rabbim dayanma gücünü artırsın,sizin yanınızda olsun.
Eski eşin de ne hali varsa görsün.
Sana yazmak için üyelik açtım :) Telefondan yazdım hata yaptıysam kusura bakma.
Gececek, gün geldiginde kendine vakit ayiracaksin ohh be diyeceksin emin ol :)