• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eş Evleniyormuş

Bu kadar nefret nedir ya hu....sizler gibi olmadigin icin sukrediyorum gercekten okudukca
Allah sana evvel tez elden koca, o kocadan da çocuk versin. Bi muradına er. Sonra bunları detaylı konuşuruz.

Merhabalar…
İki gün önce kızımla ilgili bir konuda konuşurken pat diye söyledi. Bir ay önce beni ne kadar sevdiğini, benden başkasının olmayacağını, hatta evime yüzük gönderdiğini söylemeden edemeyeceğim. Ha birde herkes kendi hayatına baksınmış. Hayırlı olsun dedim sadece sinirlendigim nokta şu haftanın altı günü full çalışıyorum. Kızım yedide kapıya dikiliyor annem gelicek diye. Sosyal hayatımı babasının aksam alıp sabah kahvaltı bile ettirmeden getirdiği saatlere sığdırmaya çalışıyorum. Karşıma geçip pişkin pişkin herkes hayatını kursun diyor. Dogru ya kızımızı tek basıma yaptım ben … şaka gibi gerçekten . Yanlış anlamayın yavrum başımın tacı. Ama adam kendi hayatını doyasıya yaşarken ben mücadele icinde kayboluyorum adeta. İcimde gram üzüntü yok sadece bu piskinlik ve iki yüzlülük igrenc
Takmayin kafaniza keşke her kadının derdi bu olsa siz kurtulmussunuz kizinizda yanınızda nafaka da veriyomus varsın hiç goturmesin evine iyi biri olsa ztn bosanmazdiniz kurtulduğunu sukredin benim gibi kurtulamayan bir sürü kadın var halinize sukredin ve kiziniza sıkıca sarılın

Herkes hakettigini yasar.baban da sana yaptiklarini yasamis.kizman gereken baban.
Maalesef o işler öyle olmuyor. 2. 3. Evlilik yapan erkekler şirret veya dominant bir kadına denk gelirse, tekrar boşanmak ve başına geleceklerden korkuyorsa bir adam, kadın da üvey çocugundan hazetmezse her türlü yolu bulur, kendi tarafına çeker. Ne demişler gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Yanında olan insanın bunu yapması daha kolay.

Erkekler için hep öncelik, eş, kadın, sevgili...O yüzden içinde merhamet olan bir kadınla evlilik yapıldıysa, önceki evliliğinden olan çocuklarına da yakın olması kaçınılmaz olur bir babanın.Onun dışında yakın olan baba tek tük..

Konu sahibi içinse şunu diyeceğim, evladınız sizinle ise, hergün sizin kokunuzla uyuyorsa ne mutlu size, baba ne kadar gerekli de olsa, hiçbirşey annenin yerini tutamaz, dolduramaz..Ben 1.5 yaşından itibaren babannemin yanında büyüdüm. Haftasonları dışında anneme gitmedim. O haftada birgün de beni asla anneme bağlamaya yetmedi. 30 yaşındayım.Beni büyüten hastalıgımda her durumda başımda olan babannemi anne bilir, anne derim ötesi vız.

Siz gücü kendinizde bularak daha da iyi olacagınızı düşünüyorum, çünkü birçok şeyi aşmışsınız.

Ben de boşandım, bir oglum var 12 yaşında.Aldigim iştirak nafakasi 250 TL :) Bosandigimda 32 yaşındaydım.Mahkemem 4 yıl surdu.Oglum 5 aylıkken ayrıldık.Hem de ne ayrılma bir bilsen.

Oğlumun,benim tüm eşyalarmiz,kıyafetlerimiz orada kaldı.Atildik evden şiddet gördüm ben,aldatıldım vb...

Oğlumu zibinla evden çıkardım sadece biberonu vardı elimde,üstüme giydiğim kiyafetlerim ve kullandığı kredi kartı borcumla çıktık evden.

12 yıl şaka gibi geçti :)

Simdi ne haldeyim :) Oğlum özel okula gidiyor anaokulu da dahil 8 yıldır.Kimseden destek almadım.

Ayrildigim dönem de çalışıyordum şimdi de çalışıyorum.

Oglumu babası en son 5 aylıkken gördü.Ne aradı ne sordu ne ilgilendi.Oglum baba nedir hiç bilmedi.Sikinti yaşadı tabii,üzüldü sordu.Bu dönem zordu.Her gün beddua edip yatıyordum :)

Ben o uyurken dinlendim hep.Kuafore onunla gittim,arkadaşlarımla oğlum yanımdayken görüştüm,onunla sinemaya gittim ,beraber kitap okuduk , yemek yaptik,haftada 2 gün okulunda sabahtan akşama kadar bekledim kantin köşelerinde bilgisayarımı açıp çalışarak daha bir sürü şey...

Simdi oğlum en büyük arkadaşım, sırdaşım.Hatta akıl bile danisirim.

Su an çok zor biliyorum,yaşadım dibine kadar ama geçiyor.

Biz kadınlar güçlüyüz.Dunyayi yerinden oynatiriz.

Bir baba evladı ile ilgilenmiyorsa yüzünü bile görmesin çocuğunun.Sen yetersin evladına.Buyudukce daha iyi hissedeceksin kendini.

Bu arada eski eşim evlendi 1 yıl oldu.2 üniversite bitirdi mesleğinden malulen emekli olup şehir değiştirdi vb ...

Kisacasi ben bu süreçte çok yoruldum ve geçti.Sıfırdan yaşasam oğlumla evden atildigimiz ani yine de yilmam hayır yaşarım basaririm derim.Sen de yilmayacaksin biliyorum.Degdi mi diye sorarsan değdi sonuna kadar değdi senin de değecek bir gün iyi ki diyeceksin.

Ne hali varsa görsün kısaca.Evladina değer veren evlense de,eşiyle ayrı olsa da evladının yanında olur.Bu saate kadar göstermelik yaptıysa bir şeyleri yapmasın daha iyi.Tamamen çıksın hayatinizdan.

Rabbim dayanma gücünü artırsın,sizin yanınızda olsun.

Eski eşin de ne hali varsa görsün.

Sana yazmak için üyelik açtım :) Telefondan yazdım hata yaptıysam kusura bakma.

Gececek, gün geldiginde kendine vakit ayiracaksin ohh be diyeceksin emin ol :)
Alnınızdan öpesim geldi .Tebrikler .Hayatta bence bı insanın en büyük şansı güçlü bir anne .

Öncelikle çok geçmiş olsun bu aralar çocuklar hep hasta benim oğlum da 9 gün oldu hala tam olarak iyilesemedi.

Evet çok komik bir rakam.Ben şu an çocuğum adına 500 tedbir nafakası alıyorum ama 5 sene sonra o 500 bir hiç olacak.Neden makul bir oranda artış olmuyor illa dava mi açılmalı yani,avukata verdiğin vekalet ücretini düşününce dava açmanın da çok anlamı kalmıyor (artsa bile 50-60 TL artiyormus)..Bir arkadasimin cocuguna kendisi çalışmadığı halde 200 bağlanmış geçen,kendine bişey yok.Karai taraf kadının Çalıştığını iddia etmiş delil bişey olmadan hakim kabul etmiş ne saçma.Bugunun değeriyle 200 TL beş yıl sonra bir tişört alır ancak.
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bu arada şurayı anlamadım eşiniz bayrami geçirmek için yanınıza geldi çocuk hastayken neden yanınızda değildi bayram daha gelmedi ? Ailenizle beraber mi döndüler
Biz kızımla 1 aydır burdayız zaten eşim çalışıyor bayram tatili için gelecekti cuma akşamı geldi..evimizle ailemin yazlığı 5 saatlik mesafede..kızım 15 temmuz gecesi rahatsızlandı sabahı zor ettik ben tabiki o saatte kimseyi arayıp telaşlandırmadım sabah haberi oldu hemen yola çıkabilse bile gelmesi 5 saati bulacaktı.tabi ki onu bekleyemezdim kendim götürdüm..havuz ya da denizden mikrop kapmış serumdan sonra iyi oldu çok şükür ..bir işyerimiz var ve perşembe resmi tatildi biliyosunuz cuma günü maaşlar dahil biçok ödememiz olduğu için eşimin onları halledip gelmesi gerekiyodu o yüzden cumartesi yanımızdaydı haftaya pazar dönecek..annemlerde siz başbaşa tatil yapın dediler 1 hafta kadar yoklar

Biz kızımla 1 aydır burdayız zaten eşim çalışıyor bayram tatili için gelecekti cuma akşamı geldi..evimizle ailemin yazlığı 5 saatlik mesafede..kızım 15 temmuz gecesi rahatsızlandı sabahı zor ettik ben tabiki o saatte kimseyi arayıp telaşlandırmadım sabah haberi oldu hemen yola çıkabilse bile gelmesi 5 saati bulacaktı.tabi ki onu bekleyemezdim kendim götürdüm..havuz ya da denizden mikrop kapmış serumdan sonra iyi oldu çok şükür ..bir işyerimiz var ve perşembe resmi tatildi biliyosunuz cuma günü maaşlar dahil biçok ödememiz olduğu için eşimin onları halledip gelmesi gerekiyodu o yüzden cumartesi yanımızdaydı haftaya pazar dönecek..annemlerde siz başbaşa tatil yapın dediler 1 hafta kadar yoklar
Çocugun rahatsizlanmasindan sonraya denk geldi yani gelişi anladım.Boyle ateş filan da dikkat ettim hep olmayacak zamans geliyor,cuma akşamı gibi mesela,ya da sizin gibi ücra bir yerde iken.Allah hepimize kolaylık versin

Çocugun rahatsizlanmasindan sonraya denk geldi yani gelişi anladım.Boyle ateş filan da dikkat ettim hep olmayacak zamans geliyor,cuma akşamı gibi mesela,ya da sizin gibi ücra bir yerde iken.Allah hepimize kolaylık versin
Maalesef biz yıllardır tek başımıza kalırız kızımla annemler olmasa bile,eşim ancak tatillerde gelebiliyo hiç yaşamamıştık böyle bişey.kendimi yalnız annelerin yerine koydum bir de durumum olmasa doktora götüremeseydim diye kahroldum..hayat zaten zor bir de çocuklu ve yalnızsan daha da zor..allah zor durumda olan darda kalan herkese yardım etsin

Öncelikle çok geçmiş olsun bu aralar çocuklar hep hasta benim oğlum da 9 gün oldu hala tam olarak iyilesemedi.

Evet çok komik bir rakam.Ben şu an çocuğum adına 500 tedbir nafakası alıyorum ama 5 sene sonra o 500 bir hiç olacak.Neden makul bir oranda artış olmuyor illa dava mi açılmalı yani,avukata verdiğin vekalet ücretini düşününce dava açmanın da çok anlamı kalmıyor (artsa bile 50-60 TL artiyormus)..Bir arkadasimin cocuguna kendisi çalışmadığı halde 200 bağlanmış geçen,kendine bişey yok.Karai taraf kadının Çalıştığını iddia etmiş delil bişey olmadan hakim kabul etmiş ne saçma.Bugunun değeriyle 200 TL beş yıl sonra bir tişört alır ancak.
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bu arada şurayı anlamadım eşiniz bayrami geçirmek için yanınıza geldi çocuk hastayken neden yanınızda değildi bayram daha gelmedi ? Ailenizle beraber mi döndüler
Size de geçmiş olsun..doktorun söylediği mikrobik bi salgın olduğu..bu ara ateş,kusma ve ishalle çok gelen oldu dedi..

Maalesef biz yıllardır tek başımıza kalırız kızımla annemler olmasa bile,eşim ancak tatillerde gelebiliyo hiç yaşamamıştık böyle bişey.kendimi yalnız annelerin yerine koydum bir de durumum olmasa doktora götüremeseydim diye kahroldum..hayat zaten zor bir de çocuklu ve yalnızsan daha da zor..allah zor durumda olan darda kalan herkese yardım etsin
Ülkemizde zor. Ekonomik imkanlar verilmiyor çocuğa ve boşanan kadına. Bir de bu yetmiyormuş gibi çevre baskısı aile baskısı var. Yardımcı olacaklarına tam tersi köstek oluyorlar

Çok geçmiş olsun öyle baba da olmaz olsun
Teşekkür ederim ama eşim çalışmak durumunda biz 5 saatlik mesafede tatildeyiz.telaşlandırmak istemedim,doktor da salgın var serumla toparlanır deyince gel demedim..çok ilgilidir ve kızına da çok düşkündür..annemlerde çok üzüldü keşke yalnız bırakmasaydık sizi diye ama daha önce başımıza hiç böyle bişi gelmemişti

Teşekkür ederim ama eşim çalışmak durumunda biz 5 saatlik mesafede tatildeyiz.telaşlandırmak istemedim,doktor da salgın var serumla toparlanır deyince gel demedim..çok ilgilidir ve kızına da çok düşkündür..annemlerde çok üzüldü keşke yalnız bırakmasaydık sizi diye ama daha önce başımıza hiç böyle bişi gelmemişti
Ben boşanmış anne baba ve ilgilenmeyen baba sandım kusura bakmayın. Olay bambaşkaymış😀

Ben boşanmış anne baba ve ilgilenmeyen baba sandım kusura bakmayın. Olay bambaşkaymış😀
İnsanız tabi ki başımıza ne geleceği belli değil arkadaşların yerine koydum kendimi.eskiden panik olur napacağımı bilemezdim mesela..allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın yalnız annelere güç versin,kimseye muhtaç etmesin

İnsanız tabi ki başımıza ne geleceği belli değil arkadaşların yerine koydum kendimi.eskiden panik olur napacağımı bilemezdim mesela..allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın yalnız annelere güç versin,kimseye muhtaç etmesin
Emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacaklar. Annem rahatsız tek yaşayamıyor 9 yıldır eşimle kızımla ve benle yaşıyor. Beni tek başına büyüttüğünü emeklerini fedakarlıklarını unuturmuyum. Ölene dek arkasındayım. Ne ekersen onu biçersin bu hayatta değil mi?🥰

Üzgün olmakta haklısınız.
haftada bir tam gün kendisinde olması gerektiğini hatırlatın isterseniz tekrar tekrar.
Yeni evleneceği kadın da biliyordur muhtemelen çocuğu olduğunu ve bunu kabul ederek evleniyor olmalı.
O bir gün normal gelmeli yani babada kalmak için

Üzgün olmakta haklısınız.
haftada bir tam gün kendisinde olması gerektiğini hatırlatın isterseniz tekrar tekrar.
Yeni evleneceği kadın da biliyordur muhtemelen çocuğu olduğunu ve bunu kabul ederek evleniyor olmalı.
O bir gün normal gelmeli yani babada kalmak için
İşte o bir günle cocugun bağlanması zor.
Baba daha sık görmeli.

Emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacaklar. Annem rahatsız tek yaşayamıyor 9 yıldır eşimle kızımla ve benle yaşıyor. Beni tek başına büyüttüğünü emeklerini fedakarlıklarını unuturmuyum. Ölene dek arkasındayım. Ne ekersen onu biçersin bu hayatta değil mi?🥰
Allah size de annenize de uzun ömürler versin☺️

Ya hu hayat hikayeni bilmem.nefret dolusun iste.kendin icin terapi almalisin.burada suclu baban esi degil,once bunu kabullen.esi senden mesul degil.nefretini dogru yonelt.
Kuzum eski kocamin yeni karisi misin ? Ne bu ofke? Kiskanmissin diyen bircok uye olmus ama sen resmen kusmussun yahu :) tek derdim kendi hayatina bak derken cocugunun sorumlulugunu alamayan bir adam. İki yuzlulugu ayrica. Kiskanclik olsa adami boşamazdim merak etme karnin agrimasin

Canlar bayram çocuk misafir vs derken çoğunuza cevap yazamadım . Beni savunanlar olmuş Allah razi olsun gercekten içimi bilenler eski konularima hakim olanlar zaten tanıyıp bildigi icin…. Kusuruma bakmayin hepinize tek tek teşekkür eder guzel kalplerinizden operimmm 🙏🏻❤️

Ne demek istediğinizi anlayamadım aslında.

Sanki kızınız size yük gibi konuşmuşsunuz
Yanı ilk mesajda insan o sekilde seziyor.?
.evlenirse evlensin derdiniz nedir anlayamadım? Çocuğunuz sizde sonucta
Gerisi boş!
Aynen cunku tek basima kendi imkanlarımla Meryem ana gibi cocuk sahibi oldum haklisiniz aaa ne demek babasi da ilgilensin madem evlenecek zamani var cocuguyla da kaliteli vakit gecirsin demek ne haddime. Kadin dedigin dogurur bakar gerekirse calisir ama kendine ait konfor alani olamaz haklisiniz cocugum yük geliyor o yuzden annem bakmasına ragmen saat yedi oldumu kapiya dikilen cocugumu on dakika bile hayal kırıklığına ugratmamak icin gotumden ter aka aka eve kosuyorum 👍🏻

Back
X