Avukat değilim hukuk yönünü bilmiyorum ama fotoğraflarda kavga var sadece hakaret sayılır mı bilmem.Ruh hastasısın demiş. Hakaret mi evet. Ama mahkemede hakaret sayılır mı bilmiyorum. Tehdit var ama sana Türkiye’de rahat vermem diyekızlar merhabalar. kızımın ihtiyaç listesini yapıp haftalardır gönderip duruyorum almamak için bahaneler uydurup durdu.
bugün tekrar attım saçma sapan tartışmaya başladı ekran görüntüsü atıcam size, eğer burdan hakaret davası açabilirsem beni bilgilendirir misiniz birşey çıkar mı çıkmaz mı?
bu adamdan inanılmaz derecede sıkıldım ama gerçekten durumum iyi olsa asla muhattap olucağım bir insan değil. Rabbime dua ediyorum durumum düzelsin satışlarım çoğalsın ve hiçbir ihtiyacını söylemiyim
çıldırmak üzereyim gerçekten bu adamı çok kötü süründürmek istiyorumEki Görüntüle 3383760 Eki Görüntüle 3383762 Eki Görüntüle 3383763
kendi kendine kavga ediyor evetAvukat değilim hukuk yönünü bilmiyorum ama fotoğraflarda kavga var sadece hakaret sayılır mı bilmem.
Ekleme yaptımkendi kendine kavga ediyor evet
Büyük ihtimal mağazanız için bot alayım mı yardımcı olayım mı demiş böyle onu ilgilendirmeyen muhabbetlere girmem.Çocuğumun ihtiyacı dışında beklentiye girmem. O teklif etse bile seni ırgalamaz sen kendi kanından olana bak gerisi benim derdim olsun derim.kendi kendine kavga ediyor evet
koca koca harfler ile defalarca Çocuğun ile ilgili konuşuyorum konuyu saptırma dedim fakat asla anlamayıp sürekli mevzuyu bu duruma getiriyor.Ama ben sizin yerinizde olsam boşanmış gitmiş bir insanla çocuğun ihtiyacı dışında herhangi bir konuya girmem,tahrik etmem,kavgaya dönüşecek muhabbet yapmam. Elimi de güçlendiririm sadece çocuk üzerine bir yazışma gelişmesini sağlarım
zaten asla normal konuşmuyoruz. ne zaman çocuğuyla ilgili bir konu olsa ki bu 3 ayda 1 olur, mutlaka bu duruma getiriyor mevzuyu.Bu adamla normal konuşulmaz.
Ne kadar saygısız ya .
Çocuk onunda çocuğu .
Ayıptır ya gerçekten vicdansız
işte bundan birşey çıkar mı?Mahkemeye ver sürünsün
hayır canım ben çocuk için bot istemiştim 3 ay önce, o mevzudan bahsediyor. bot alayım demedi bota gerçekten ihtiyacı var mı ben alamam demişti.Büyük ihtimal mağazanız için bot alayım mı yardımcı olayım mı demiş böyle onu ilgilendirmeyen muhabbetlere girmem.Çocuğumun ihtiyacı dışında beklentiye girmem. O teklif etse bile seni ırgalamaz sen kendi kanından olana bak gerisi benim derdim olsun derim.
ay bilmiyorum ruh hastası filan işte sana bu ülkede rahat vermem gibi şeyler yazdı ya, ordan hakaret ve tehtit ettiğine dair birşey çıkmaz mı ki?Bende sadece atışma şeklinde gördüm ama şu da var, uzun zamandır çocuğun istiyaclarini karşılamadığı konusunda delil sayılabilir belki?
Hakaret değil de en sondaki sana rahat vermem cümlesiyle belki tehdit.o da bu ülke için zor !kızlar merhabalar. kızımın ihtiyaç listesini yapıp haftalardır gönderip duruyorum almamak için bahaneler uydurup durdu.
bugün tekrar attım saçma sapan tartışmaya başladı ekran görüntüsü atıcam size, eğer burdan hakaret davası açabilirsem beni bilgilendirir misiniz birşey çıkar mı çıkmaz mı?
bu adamdan inanılmaz derecede sıkıldım ama gerçekten durumum iyi olsa asla muhattap olucağım bir insan değil. Rabbime dua ediyorum durumum düzelsin satışlarım çoğalsın ve hiçbir ihtiyacını söylemiyim
çıldırmak üzereyim gerçekten bu adamı çok kötü süründürmek istiyorumEki Görüntüle 3383760 Eki Görüntüle 3383762 Eki Görüntüle 3383763
evet tehdit için ben birşey çıkar mı acaba diye düşündüm. bide ruh hastası filan diyor bana o da hakaret yani. konuşmanın tamamı var sonuçta ben tartışmak istemiyorum dedikçe uzattıkça uzatıyor birşey yapmadığım halde çocuğun annesi olmandan çok pişmanım filan diyor sanki yazın benimle evlenmek istemeyen değilmişçesine saydırıp duruyorAvukat değilim hukuk yönünü bilmiyorum ama fotoğraflarda kavga var sadece hakaret sayılır mı bilmem.Ruh hastasısın demiş. Hakaret mi evet. Ama mahkemede hakaret sayılır mı bilmiyorum. Tehdit var ama sana Türkiye’de rahat vermem diye
birşey çıkmaz yani. bu ülkede erkek olmak lazım ya kesinlikle.Hakaret değil de en sondaki sana rahat vermem cümlesiyle belki tehdit.o da bu ülke için zor !
bot istemiştim 3 ay önce, benim durumum yok dediğinde benim hayatımda ki insan mı alsın senin çocuğunun ihtiyaçlarını demiştim. ona mı taktı dersiniz?Senin hayatında biri var mı? Ondan mı bu kadar kuduruk bu adam?
ama onun da hayatında biri var hemde beni aldattığı kadın var yani kudurucak birşey göremiyorumSenin hayatında biri var mı? Ondan mı bu kadar kuduruk bu adam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?