eski eş hakaret avukat olanlar bakabilir mı?

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.299
13.971
298
kızlar merhabalar. kızımın ihtiyaç listesini yapıp haftalardır gönderip duruyorum almamak için bahaneler uydurup durdu.
bugün tekrar attım saçma sapan tartışmaya başladı ekran görüntüsü atıcam size, eğer burdan hakaret davası açabilirsem beni bilgilendirir misiniz birşey çıkar mı çıkmaz mı?
bu adamdan inanılmaz derecede sıkıldım ama gerçekten durumum iyi olsa asla muhattap olucağım bir insan değil. Rabbime dua ediyorum durumum düzelsin satışlarım çoğalsın ve hiçbir ihtiyacını söylemiyim
çıldırmak üzereyim gerçekten bu adamı çok kötü süründürmek istiyorum

Avukat değilim hukuk yönünü bilmiyorum ama fotoğraflarda kavga var sadece hakaret sayılır mı bilmem.Ruh hastasısın demiş. Hakaret mi evet. Ama mahkemede hakaret sayılır mı bilmiyorum. Tehdit var ama sana Türkiye’de rahat vermem diye

Ama ben sizin yerinizde olsam boşanmış gitmiş bir insanla çocuğun ihtiyacı dışında herhangi bir konuya girmem,tahrik etmem,kavgaya dönüşecek muhabbet yapmam. Elimi de güçlendiririm sadece çocuk üzerine bir yazışma gelişmesini sağlarım

kendi kendine kavga ediyor evet
Büyük ihtimal mağazanız için bot alayım mı yardımcı olayım mı demiş böyle onu ilgilendirmeyen muhabbetlere girmem.Çocuğumun ihtiyacı dışında beklentiye girmem. O teklif etse bile seni ırgalamaz sen kendi kanından olana bak gerisi benim derdim olsun derim.

Mahkemeye ver sürünsün

koca koca harfler ile defalarca Çocuğun ile ilgili konuşuyorum konuyu saptırma dedim fakat asla anlamayıp sürekli mevzuyu bu duruma getiriyor.

Bu adamla normal konuşulmaz.
Ne kadar saygısız ya .
Çocuk onunda çocuğu .
Ayıptır ya gerçekten vicdansız
zaten asla normal konuşmuyoruz. ne zaman çocuğuyla ilgili bir konu olsa ki bu 3 ayda 1 olur, mutlaka bu duruma getiriyor mevzuyu.

hayır canım ben çocuk için bot istemiştim 3 ay önce, o mevzudan bahsediyor. bot alayım demedi bota gerçekten ihtiyacı var mı ben alamam demişti.

Bende sadece atışma şeklinde gördüm ama şu da var, uzun zamandır çocuğun istiyaclarini karşılamadığı konusunda delil sayılabilir belki?
ay bilmiyorum ruh hastası filan işte sana bu ülkede rahat vermem gibi şeyler yazdı ya, ordan hakaret ve tehtit ettiğine dair birşey çıkmaz mı ki?

Hakaret değil de en sondaki sana rahat vermem cümlesiyle belki tehdit.o da bu ülke için zor !

evet tehdit için ben birşey çıkar mı acaba diye düşündüm. bide ruh hastası filan diyor bana o da hakaret yani. konuşmanın tamamı var sonuçta ben tartışmak istemiyorum dedikçe uzattıkça uzatıyor birşey yapmadığım halde çocuğun annesi olmandan çok pişmanım filan diyor sanki yazın benimle evlenmek istemeyen değilmişçesine saydırıp duruyor

Son düzenleme:
Senin hayatında biri var mı? Ondan mı bu kadar kuduruk bu adam?

Senin hayatında biri var mı? Ondan mı bu kadar kuduruk bu adam?
bot istemiştim 3 ay önce, benim durumum yok dediğinde benim hayatımda ki insan mı alsın senin çocuğunun ihtiyaçlarını demiştim. ona mı taktı dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…