eski eş hakaret avukat olanlar bakabilir mı?

işte bundan birşey çıkar mı?

ay bilmiyorum ruh hastası filan işte sana bu ülkede rahat vermem gibi şeyler yazdı ya, ordan hakaret ve tehtit ettiğine dair birşey çıkmaz mı ki?
Karakolda açık tarihli şikayetim var ayağıma taş değse senden bilecekler tehdit etmeden önce iki defa düşün diyin

Maliyeye vergi dairesine dilekçe verin şikayet edin demiştim, yaptınız mı? Bu adam sadece bundan korkar üç buçuk atar. Faturaları evrakları düzgün bile olsa denetim dedin mi uyku uyuyamaz. Bu kadar ağız dalaşına hakaretleşmeye gerek var mı? Ne uğraşıyorsunuz, niye diyaloğa giriyorsunuz? Avukat tutacak kadar paranız yoksa bile size birini tayin ediyorlar. Tavsiyeleri dinlemeyecekseniz, bu adamla tartışıp duracaksanız kimse size yardım edemez.

tavsiyenizi dinlemez olur muyum gittim fakat bazı evraklarım eksik, ben yabancı olduğum için göç idaresine randevu alıp o evrağı vermem gerekiyormuş, randevumu aldım tarihi bekliyorum tabiki icraya vericem.

kaldı ki ben tartışmak için de yazmadım ben kızının ihtiyaç listesini gönderip lütfen alır mısın dedim kendi kendine dalaştı ben tartışmadım onunla sakin ol tartışmak istemiyorum uzatma dedim uzattığında kes artık sesini dedim hepsi bu

Sen, adamı boşamışsın, boşandıktan sonra hiç ilgi göstermemişsin, onun kuyruk acısıyla böyle pislik yapıyor. Red edilen erkek hırçınlığı bu. Buna azıcık iyi tatlı davransan insan gibi davranır. İki yüzlü köpek işte. Bu adamdan bu hayatta hiçbir şey olmaz.

doğru evet tamamen bundan kaynaklanıyor. şeytan diyo az ilgi göster bak bakalım nasıl oluyor sevgilisinden de ayır kenara çekil

doğru evet tamamen bundan kaynaklanıyor. şeytan diyo az ilgi göster bak bakalım nasıl oluyor sevgilisinden de ayır kenara çekil

Sen boşanıp, çalıştığın ona ihtiyacın kalmadığı için de kuduruyordur. Bu salağı ağlayarak arasan, dertleşsen, kapına 2 saat içersinde gelir.

ay bilmiyorum ruh hastası filan işte sana bu ülkede rahat vermem gibi şeyler yazdı ya, ordan hakaret ve tehtit ettiğine dair birşey çıkmaz mı ki?
Tehdit sayılır bu muhtemelen adam tehdit etmiş açık açık. Belki çocuğun ihtiyaçlarını karşılamaması anlaminda da delil niteliğinde olur. Ne manyaklar var ya.
Adam resmen masraflara karışmamak icin kavga çıkariyor.
İnşallah işleriniz çok güzel giderde bu manyağın 5 kuruşuna ihtiyaç duymazsınız. Hayır insan çocuğuna nasıl yapar bunu aklım almıyor.

Hakareti bilemem ama tehdit var

Sen boşanıp, çalıştığın ona ihtiyacın kalmadığı için de kuduruyordur. Bu salağı ağlayarak arasan, dertleşsen, kapına 2 saat içersinde gelir.
evet ben hiç onu yapmadım hep dimdik durdum,kendi ayaklarımın üzerinde durdum. ona da kuduruyor haklısın hiç yüz vermedim kaç defa barışmak istedi.

çok istiyorum bunu gerçekten tek istediğim şey bu hiçbirşey istemek istemiyorum ama gerçekten işlerim düzelmedi düzelse de birşey istemek zorunda olmasam

tavsiyenizi dinlemez olur muyum gittim fakat bazı evraklarım eksik, ben yabancı olduğum için göç idaresine randevu alıp o evrağı vermem gerekiyormuş, randevumu aldım tarihi bekliyorum tabiki icraya vericem.
Hangi ülkenin vatandaşıniz orası sizin için daha iyi olacaksa kizinizda alıp gitseniz nasıl olacak şartları iyiyse.

Benim dediğim başka. Nafaka için icra vs değil. ihbar@maliye.gov.ct.tr bu linki kendisine gönderirdim önce. Çocuğun ihtiyaçları, nafakası konusunda gerekeni yapmazsan ben de seni ihbar edicem derdim. O şirket üzerine aldığın arabalar vs bir kontrol edilsin, işyerine ait vergiler ödenmiş mi ödenmemiş mi bir öğrenelim derdim. Yabancısınız diye yol yordam bilmiyorsunuz sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…