eski eş hakaret avukat olanlar bakabilir mı?

Ben sizi bir kadın olarak desteklerim. Ama yerine göre de eleştiririm.

Siz de çok masum gelmiyorsunuz bana az çok eski kocanızla diyaloglarda kullandığınız cümleleri sohbetleri tahmin edebiliyorum.

Geçenki açtığınız konuda size tam destek verirken birden bire bugüne kadar aldığımız(kız kardeşinizin hesaba yatan) nafakaları almamış gibi yapıp tekrardan talep edebilir miyim diye sorduğunuzda sizin de az olmadığınızı anladım.

Şimdi de sevgilisinden bir güzel ayırırım diyorsunuz.

Gerek yok ki bu pozisyonda böyle muhabbetlere girmeye. Üstelik sizin de erkek arkadaşınız varmış.

Sizin derdiniz çocuk.Ve onun ihtiyaçları.Ağırbaşlı olun çocuk laylaylom yapılacak konu değil. İnsani boyutundan eski kocanız anlamıyor hukuki haklarınıza başvurun.Hukuk yönünden her kapıyı çalın.

Geçen de dedim siz ileride haklıyken haksız duruma düşürürsünüz kendinizi. Adam çünkü leş.

nafaka için bahsetttiniz sandım. bu konuda birşey yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım. yol yordam bilmiyor değilim muhattap olmak istemedim ama yaparsam da söylememe gerek yok zaten. vardır birşeyi muhakkak bu bahsettiğim malları 3 sene içinde yaptı çünkü. hatırlıyorum nakit alımlarda herhangi bir vergi ödemiyordu

eleştirinizi kabul ederim sorun yok. inanın eğer ayırmak istesem onunla birlikteyken bana geldiğinde ayırırdım zaten. bunu yaptım mı? yapmadım o yüzden masum değilsiniz demeniz doğru değil. bu zmana kadar hep çocukla ilgili iletişim kurmaya çalıştım ama dediğim gibi ne zaman birşey söylesem hemen parlayıp ya bağırıyor yada bu şekilde tartışmaya çekiyor olayları. benim erkek arkadaşım yok bu arada.

Nafaka veriyor mu? Mesela bot için hiç para vermeyip direk çirkefleşti mi? Adam niçin bir bot parasını çocuğundan esirgiyor? Bu derece cimri birisi mi?
Bir de sürekli ihtiyaçlarımı tek tek çıkarıp her gün mü yazıyorsunuz yoksa toplu olarak atıp mı söylüyorsunuz? Yani neden sırf bir ihtiyaç listesi söylediniz diye bu derece laflar etti aklım almadı.
İlk mesajlarınızı paylaşmanız mümkün mü?

Yoksa neden “benim hayatımdaki insan mı alsın çocuğun ihtiyaçlarını” deme gibi bir şeye ihtiyaç duydunuz ki?

Siz ne yazarsanız ben burada onu okurum. Yapmayacağınız şeyleri yapacağım,yapsam mı gibi yazıyorsunuz sonra yapacak olsam çoktan yapardım diyorsunuz. Boşverin onu bunu.

Bakın pislikten kurtulmuşsunuz zor olan kısım bu ve başarmışsınız. Şimdi çocuk ve ihtiyaçları gündemde . Sadece buna odaklanın. Onunla iletişime geçtiğinizde sadece bu konu üzerine konuşun. Başka yere çekmeye çalışırsa da beni ilgilendirmez hayatın,ilgilenmiyorum,asıl meselemize dönelim diye kavgaya evrilecek diyalogdan kaçının. Haklı da olsanız çocuk dışında konularda laf dalaşına girerseniz asıl ondan istediğiniz çocuğunuzun ihtiyaç listesi meselesi kıymetini yitirir. Sıra bile gelmiyor asıl meseleye.

Ben üstte konu sahibinin masum olduğunu da düşünmüyorum dememin sebebi buydu,burada bile 2 şey dikkatimi çekti ve soğuttu konu sahibinden,1 aldığı nafakaları almamış gibi tekrar almak,2 bir güzel ayırırım demesi(üstelik hayatımda biri var demiş) şimdi de yok diyor. 1 sayfada var 3 sayfada yok.
Kim bilir eski eşle ikili diyaloglarda neler neler diyordur. Bu adamı masum yapmaz o pisliğin teki ayrı mesele ama buraya konu açan konu sahibi ve ne yazsa yorumumuz ona göre olacak.

Bir şeyler yazıyor sonra olmamış dediğimize öyle bir niyetim yoktu zaten öylesine yazdım diyor. Biz niyeti nereden bilelim ne yazıldıysa buraya ona göre yorum yapıyoruz

Şimdi de adamı kışkırtıp dava açma peşinde. Sürekli işlerinin azlığından dem vurup belki de bu sitede müşteri kazanma derdinde de olabilir :) yani konu oralara nereden geldi aklım hayalim almadı. Bir şey demiş konu sahibi o ilk mesajlar önemli.

Eski eşi kocan var diyor konu sahibine. Kendi yazmış sürekli kocan var diyorsun diye şimdi de erkek arkadaşım bile yok diyor. Ben bu işten bir şey anlamadım.

Eklentiler

• IMG_0147.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 147
nafakayı kesti eylülden beri göndermiyor. bot için 3 ay önce çirkefleşti bu ay da toplu bir ihtiyaç listesi attım 3200 küsür bir ihtiyaç listesi içinde 6 parça ürün var. geçen gün de gönderdim bugün de gönderdim durup dururken çirkefleşti ama bunu her zaman yapıyor ben alıştım :)

Eski eşi kocan bar diyor konu sahibine. Kendi yazmış sürekli kocan var diyorsun diye şimdi de erkek arkadaşım bile yok diyor. Ben bu işten bir şey anlamadım.
canım benim birşeyini karşılamadığı için benim evleneceğim adam mı karşılasın diye sordum belki zoruna gider de bu tavırlardan vazgeçer diye. araştırmacı ruhlu kadınsın vallahi.

Yoksa neden “benim hayatımdaki insan mı alsın çocuğun ihtiyaçlarını” deme gibi bir şeye ihtiyaç duydunuz ki?
eski eşim çocuğunun ihtiyaçarını karşılamıyor ya, bende benim hayatımdaki insan mı alsın senin kızına ihtiyaçlarını dedim zoruna gider de belki benim çocuğuma kimse birşey almasın diye düşünüp karşılar başka çare bırakmıyor bu adam bana. ki onu dediğimde de alsın demişti

Nafakayı göndermemesinin sebebi ne peki? Neden eylülden beri göndermiyor? Toplum gönderim yapmış olabilir mi önceden?

her yolu deniyorum yani

canım benim birşeyini karşılamadığı için benim evleneceğim adam mı karşılasın diye sordum belki zoruna gider de bu tavırlardan vazgeçer diye. araştırmacı ruhlu kadınsın vallahi.
En doğal olanı eski eşin kendi çocuğunun ihtiyaçlarının karşılanması zaten . Üstte de yazdım sizin erkek arkadaşınız da olabilir,2 evlilik de yapabilirsiniz.
1 sayfada hayatımda biri var diyip 3 sayfada yok derseniz ben kendi gözlerimi sorgularım

Nafakayı göndermemesinin sebebi ne peki? Neden eylülden beri göndermiyor? Toplum gönderim yapmış olabilir mi önceden?
toplu bir şekilde göndermedi, okulunu ödedi yıllık ödedi ama bunu kendisi istedi ben talep etmedim. o sebeple yatırmıyor

yahu bu adam çok değişik biri, ben her yolu deniyorum en sonunda sinirden bunu söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…