• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eş ile evlenmek ?

Orbiting ne demek biliyorum
Tam olarak bu durum ama biz boşanmışız
Yeni bir flört vs değiliz

Anlamsız ?
Siz boşandığınız eşinizin paylaşımlarını izler misiniz mesela anlam veremiyorum

İlla ki bir flört olması gerekmiyor. Öyle ya da böyle ilişkisi sonlanan taraflar için kullanılıyor bu terim.
Sizin hayatınıza dahil olmasa da hem sizi göz önünde tutuyor hem de size kendini unutturmuyor. Aşırı hastalıklı bir tutum.

İlla ki bir flört olması gerekmiyor. Öyle ya da böyle ilişkisi sonlanan taraflar için kullanılıyor bu terim.
Sizin hayatınıza dahil olmasa da hem sizi göz önünde tutuyor hem de size kendini unutturmuyor. Aşırı hastalıklı bir tutum.

Onun deli gibi beni merak ettiğinin farkındayım zaten
Ne yapıyorum ne ediyorum

Ama gerçekten hastalıklı bi durum

Bilmiyorum
Beni unutsa ne unutmasa ne olmuş bitmiş
Kafamı karıştırınca eline ne geçecek anlamadım

Evet beni tetikliyor
Engellesem dahi , onun bakmış olduğunu bilmek yetiyor
İşte öyle olmuyor insan ister istemez etkileniyor
Kafanız karışmış buraya konu açmışsıniz
Sizinde çok çok uzun zaman olmamış unutamamista olabilir, öylesine bir merakta, kafanızı karıştırmak isteğide.Peki onun sayfası açık mı siz hiç baktınız mı?

Onun deli gibi beni merak ettiğinin farkındayım zaten
Ne yapıyorum ne ediyorum

Ama gerçekten hastalıklı bi durum

Bu maalesef sizinle bir ilişkiyi çok arzuladığından ve daha yolunda giden bir şey İnal etmeyi arzulamasından ileri gelmiyor.
Kıskançlık, kuru merak ya da yalnızlık kaynaklı oluyor bu hareket. Ayrıca hayatınızdan tamamen çıkma kararını alamıyor olmasından da kaynaklanıyor. Bu noktada dahi sorumluluk alamıyor.

Bu maalesef sizinle bir ilişkiyi çok arzuladığından ve daha yolunda giden bir şey İnal etmeyi arzulamasından ileri gelmiyor.
Kıskançlık, kuru merak ya da yalnızlık kaynaklı oluyor bu hareket. Ayrıca hayatınızdan tamamen çıkma kararını alamıyor olmasından da kaynaklanıyor. Bu noktada dahi sorumluluk alamıyor.

bunun farkındayım
Adamın hayatta sorumluluk alabildiği tek bir şey yok ki ayrılığın sorumluluğunu taşıyabilsin
Bununki zannımca kuru merak ve yalnızlık
Ama bir garibime gitmedi değil bu hal

İşte öyle olmuyor insan ister istemez etkileniyor
Kafanız karışmış buraya konu açmışsıniz
Sizinde çok çok uzun zaman olmamış unutamamista olabilir, öylesine bir merakta, kafanızı karıştırmak isteğide.Peki onun sayfası açık mı siz hiç baktınız mı?

Ben genelde girmiyorum daha önce merak edip bakmışlığım olmuştu
Ama evet etkilendim saçma sapan içine tüküreyim 😂

Ben genelde girmiyorum daha önce merak edip bakmışlığım olmuştu
Ama evet etkilendim saçma sapan içine tüküreyim 😂
Hiç bakmadım deseydiniz acaba sizden bir işaret mi bekliyor ona göre birsey mı diyecek diye de düşünmüştüm ama zaten bakmışsınız. Öylesine bir merak olabilir sallayın gitsin kafanızı karıştırmasın izin vermeyin ☺️

Hiç bakmadım deseydiniz acaba sizden bir işaret mi bekliyor ona göre birsey mı diyecek diye de düşünmüştüm ama zaten bakmışsınız. Öylesine bir merak olabilir sallayın gitsin kafanızı karıştırmasın izin vermeyin ☺️

Story açmadım tabiki
Mevcutta olanlara bakmıştım

Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim
Ben onunla ilgili hiçbir şey açmıyorum etmiyorum bakmıyorum mesela

Merak etsem dahi bazen yapmıyorum
Biriyle mısın merak ediyor bakıyor bir anlam arama yani

Engelle artık şu adamı pls

Numarasını sildim

Profil fotoğrafım gitmiş olmalı ki

Bana mesaj geldi hemen bi 15 dk sonra numaramı neden sildiğini merak ediyorum diye
Şaka mı bu? Ne cüretle soruyor bunu? Sonuçta boşandınız artık.

Numarasını sildim

Profil fotoğrafım gitmiş olmalı ki

Bana mesaj geldi hemen bi 15 dk sonra numaramı neden sildiğini merak ediyorum diye
Engelle de kalp krizi geçirsin. Sakın cevap verme

Gevsege bak neden silmismis bosandiniz artık bitti aranizdakiler

Sizin kafanızı karıştırıp aynı zamanda birini bulma arayışlarında olabilir.
Yarın bir gün biriyle görürseniz ya da nişanlanirsa falan canınız çok yanar😔
Her yerden engelleyin gitsin.
Kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Birde çocuğum yok , yeniden başlamak imkansız gibi geliyor
Adam boş durmusmudur bu sürede listeye bundan soraki süreçte ihanette ekler yoluna devam edersin yas olur kırk ben ne yaptım kendime diye buraua form acarsin bari yazık çocuk yapıp sorumsuz baba diye aglama

Başlığı görünce hemen yazmak istedim yorumları bile okumadım :KK28: denenmişi deneme hiiçte merak etme bence hemde cocugunda yokmuş büyük sans öyle boşanmak. hiç arkana bakma lütfen

Back
X