• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eş ile evlenmek ?

Denenmişi denemeyinde çivi çiviyi söksün.

Başka birini en azından düzgün birini hayatınıza alırsanız eskinin izini tozunu bulamazsınız ne kalbinizde ne beyninizde 🤣

Kendimden örnek vereyim mesela 1 kızımız var kızımız 1 yaşlarındayken okb sorunları çok arttı eşim titizlik hastasıydı ve 6 ay kadar farklı evlerde yaşadık şuan yeniden beraberiz ama o 6 aylık arada o tedavi aldı okb atakları azaldı kendine hakim oluyor yine olamadığı yerler oluyor tabi ama eskisi gibi değil biz kesin çözüm yöntemi bulduk ev işlerine temizliğe ben izin vermeden karışmıyor mesela ne bulaşık ne çamaşır makinesine dokunmuyor çünkü bunları yapmaya başlarsa yine artar OKB . Şimdi bunun haricinde sorun yok mu diyeceksiniz evet vardı maddi dengesizlik de vardı şuan ki işinde yine benden az kazanıyor ama yakınız . Bir de ben eskiden araba kullanmayı bilmiyordum otomatik vites araba aldım şuanda ben de rahatça çıkıyorum geziyorum bu anlamda da ayrı zaman geçirebiliyoruz . Yani nasıl desem çözülebilir sorunlarınız vardysa olabilir ama size şiddet göstermiştir ailesi huzur vermemiştir böyle şeyleri çözülmez

ailesi zaten ..
ailesinin yüzünü görmek istemem

Denenmişi denemeyinde çivi çiviyi söksün.

Başka birini en azından düzgün birini hayatınıza alırsanız eskinin izini tozunu bulamazsınız ne kalbinizde ne beyninizde 🤣

o zaman size sorum var :D

çivi çiviyi söker mi ?
çivi çivinin üstüne mi biner ?

belkide yeni biri ile tanışmaktan ,
yeni birine kendimi anlatmaktan , yeni birini tanımaktan
toplumdan boşanmış kadın damgası yediğim için bu süreçlerden hep korkuyorum ve eski ile bağımı kesemiyorum
bilmiyorum

hani herşey dağılır toplanamaz ya o haldeyim

yıllık izne ayrıldım bu hafta biraz kendime gelmeye çalışıyorum
Kimsenin umurunda değil artık boşanmış kadın damgası diye bir şey kalmadı. Sen suklum puklum durursan üstüne gelirler ama. Uzman desteği+1 çok acilinden

hiçbirini ...
ve ikimizde aynı sorunların yaşanacağını düşünüyoruz

ama garip saçma bir bağ var işte anlamış değilim
O bağ dediğiniz şey bağ değil işte aslında ne kadar kötü olursa olsun bildiğim halt diyerek kendinizi avutma biçiminiz.
Her şey aynı ama anlamsız bir bağ var diyerek vicdan rahatlatıyorsunuz sadece :) o bağ olsaydı boşanmış değil sorunlarını çözmüş/aşmış evli bir çift olurdunuz.
Siz şu an boşluktasınız, ki çok haklısınız çevremden de bildiğim kadarıyla çoğumuz boşanınca sudan çıkmış balığa döndük elbette, konfor alanımızı alışkanlıklarımızı terkettik sonuçta,
boşanan hiç kimse için kolay değil zaten ama bu hisler kalıcı değil ki, kimisi farklı hobiler edinerek, kimisi farklı deneyimler yaşayarak kimisi kendini işe vererek kimisi yalnız kalarak aşıyor bunları,
siz aşmak için neler yaptınız mesela ya da yapıyorsunuz?

nerde düzelecek ?
hiç sanmıyorum

zaten ailesi ile aramızdaki dengeyi kuramadı

ailesi ne dese kanun hükmünde
garip batıl inançlar
saçma gelenekler vs vs
Ah canım benim olmaz o zaman bak düzelmeyen ilişki daha kötü devam eder üstelik bu defa kendi geldi tıpış tıpış diye daha da huzursuzluk verirler az çok tahmin ettim ailesini laftan sözden anlamaz sınır bilmez insanlar olmalılar demekki sen de bu aralar duygusaldın eğer iletişimdeysen iletişimi kes derim bak çocuk zaten yok şimdi bizim 1 kızımız var biz hiçbir zaman iletişimi kesemeyiz ama sen öyle değilsin

Hay agzin bal yesin

Dertsiz başına dert alacak arkadaş bu gidişle

yok mantığım bunun önüne geçiyor ,
Allahtan karşı tarafta bir şeylerin düzelmeyeceğinin farkında

ben kendi kendime bir çıkamadığım kısır döngüdeyim

o zaman size sorum var :D

çivi çiviyi söker mi ?
çivi çivinin üstüne mi biner ?

Vallahi bende çivi çiviyi söktü 🫣 Ondan düzgününü bulursanız çivi çiviyi söker dedim. Ama beterin beterine giderseniz sökmez tabi.

O bağ dediğiniz şey bağ değil işte aslında ne kadar kötü olursa olsun bildiğim halt diyerek kendinizi avutma biçiminiz.
Her şey aynı ama anlamsız bir bağ var diyerek vicdan rahatlatıyorsunuz sadece :) o bağ olsaydı boşanmış değil sorunlarını çözmüş/aşmış evli bir çift olurdunuz.
Siz şu an boşluktasınız, ki çok haklısınız çevremden de bildiğim kadarıyla çoğumuz boşanınca sudan çıkmış balığa döndük elbette, konfor alanımızı alışkanlıklarımızı terkettik sonuçta,
boşanan hiç kimse için kolay değil zaten ama bu hisler kalıcı değil ki, kimisi farklı hobiler edinerek, kimisi farklı deneyimler yaşayarak kimisi kendini işe vererek kimisi yalnız kalarak aşıyor bunları,
siz aşmak için neler yaptınız mesela ya da yapıyorsunuz?

şu sıralar çok motivasyonsuzum , hiç bir şey yapasım gelmiyor

sadece yıllık izne ayrıldım

bir şey yapmaya gücü ve motivasyonu bulamıyorum

bilmem insanlar akıllanmaz mı ?
o da ben de ?

bunu anlamanın bir yöntemi var mı ?
Boşanma kararını bir günde almadınız sonuçta sorunlar istikrarlı bir şekilde devam etti. Boşanma kararı bile onu değiştirmediyse ne değiştirebilir ki artık?

şu sıralar çok motivasyonsuzum , hiç bir şey yapasım gelmiyor

sadece yıllık izne ayrıldım

bir şey yapmaya gücü ve motivasyonu bulamıyorum
Şu an böyle hissediyorsanız yapmayın zaten iyi bir şey yapamıyorsanız kötü bir şey de yapmayarak dengede kalın en azından, bazen sadece durmak gerekir belli ki öyle bir dönemdesiniz, olabilir.

Boşanma kararını bir günde almadınız sonuçta sorunlar istikrarlı bir şekilde devam etti. Boşanma kararı bile onu değiştirmediyse ne değiştirebilir ki artık?

her gün mutlaka kavga ufak yada büyük
her ay yada her 2 ayda bir devasa büyük kavgalar

karşı tarafı bilmiyorum sanırım yok

ben kendi kendime
Ozaman düşünmeyin
Yeniliklere yelken açın
Çocuğunuz olsa belki yorumum farklı olurdu
Ki ozaman bile yalnız kalın ama eskiye dönmeyin derdim
Ama çocuğunuz yok, sizi ona bağlayan birşey yoksa neden eskiyi deneyesiniz.
İyi bişey olsa şuan eski olmazdı

Back
X