Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de şu video serisini de bırakayım :
aramıza hoş geldin2 gündür sadece bu psikologun videolarını izliyorum
aynı şeyleri bir daha yaşayıp bu sefer çocuklu mu boşanmak istiyorsunuz
Boş ver herkes anne olmamalı zaten bencekesinlikle hayır , ama yaş geçecek anne olma imkanım olmayacak kaygısını fazlaca yaşamıyor değilim ...
maalesef..
Boş ver herkes anne olmamalı zaten bence
Duygusal boşlukta olduğunuzdan böyle düşünüyorsunuz. Biraz zaman verin kendinize onunla da durup dururken boşanmadınız demek ki aşamadığınız sorunlar vardı. Belki kimseyi bulamam diye düşünüyorsunuz ama yalnızlık onunla olmaktan iyidir.
Biraz zaman geçsin birileriyle flörtleşirsiniz illaki ama sakın acele karar vermeyin ciddi ilişki için yine aynısı olmasın.
Millet 40 ında evlenip çocuk yapıyor olmaz diye düşünmeyin. Yeniden de seversiniz anne de olursunuz daha çok gençsiniz.
Eski eşinizi de eğer çok seviyor olsaydınız boşanmazdınız şu anda da sevdiğinizden değil boşluktan düşünüyorsunuz bence. Kültür farklılığı gibi statü gibi konulara çare yok ki yine aynısı olacaktır
Yani diyosun ki çocuksuz boşandım bi de çocukla boşayım içimde kalmasın....şiddetli geçimsizlik , bitmek bilmeyen kavgalar neticesinde çocuksuz boşandım. Henüz 30 yaşında bile değilim
boşanmak bazen iyi hissettirse de bazen çok fena afallıyorum.
Bir 7-8 ay kadar oldu boşanalı.
Şuanda ablam ile yaşıyorum
gelecek yorumları az çok biliyorum ama eski eşi ile yeniden evlenip mutlu/mutsuz olan örnek insanların hikayelerini merak ediyorum.
Deneyimlerinizi dinlemek istiyorum.
Genel sorunumuz , statü farklılığı , iletişim kurmama , maddi farklılıklar , kültür farklılıkları , sorumsuzluk vs
birde 30 undan önce boşanan özellikle çocuksuz arkadaşlar şuan hayatlarınız nasıl gidiyor ?
Ya bilmiyorumBen neden o grupa dahil oldum ya bi anda![]()
Neden boşanma kararı verdiğini kendine sürekli hatırlat olur mu ? Bilmediğin bir hayata başladın bildiğin kötüler bile çekebiliyor ama dirençli olursan bir süre sonra o çelişkilerin yerini iyikiler alıyor, çalışın kendinizi geliştirin yeni arkadaşlıklar edinin zamanla azalacaktır 4yıl oldu eski konularıma bakablrsnz , ileriye bakın sadece daima geleceğe ..evet kesinlikle sizin gibi düşünüyorum ama duygusal olarak bunu yapamıyorum
yani eminim boşanıp bu düşünceye kapılan kadınlar olmuştur.
nasıl aştılar , nasıl üstesinden geldiler , ne yaptılar bunu merak ediyorum
Neden boşanma kararı verdiğini kendine sürekli hatırlat olur mu ? Bilmediğin bir hayata başladın bildiğin kötüler bile çekebiliyor ama dirençli olursan bir süre sonra o çelişkilerin yerini iyikiler alıyor, çalışın kendinizi geliştirin yeni arkadaşlıklar edinin zamanla azalacaktır 4yıl oldu eski konularıma bakablrsnz , ileriye bakın sadece daima geleceğe ..![]()
Teşekkür ederimeski konunuzu okudum hayatınızda güzellikler diliyorum
şuan kaç yaşındasınız ve mevcut durumunuz nasıl