Eski eş problemi

Karşı taraf ise boşanmanın suçlusu olarak beni ve ailemi göstermiş. Ben de ne zaman sorsa anlaşamadık ayrıldık dedim. Hatta babası oğlum seni o kadar çok seviyorum ki senin mutluluğun için annenle evlenirim demiş son yıllarda. Çocuk da hala daha bunu söylüyor bana. Beni suçluyor sen demek beni babam kadar sevmiyorsun diye
Eski esinizi lafla bir dovun. Varsa bir hesabi, adamsa sizin karsiniza cikip laf soylesin. Cocugu karistirmasin. Sabinin aklini bulandirmasin, olmayacak seylere heves ettirmesin. Bize verilen tavsiye anne baba ayrilabilir, illa evliligin devam etmesi gerekmiyor ebeveynlik icin. Hep bunu vurgulayin denmisti. Kari kocalik bitebilir anne babalik olene kadar. Bunu isleyin cocugunuza. O da bunu talep etmeli babasindan. Allah sabir versin.

Ben oğluma aklı karışmasın diye geçmişte yaşanan kötü olayların hiç birini anlatmadım ki yalan söyleme kandırma fiziksel ve psikolojik şiddet hepsi vardı. Sadece bebekken tuttuğum günlüğü sakladım , büyüdüğünde vermeyi düşündüm.
Teşekkür ederim korku ve endişe içindeyim
Çok kötü bir olay yaşadım. Fiziksel bir saldırı oldu kendime gelemiyorum şoktayım
Durumunuz nedir, iyi misiniz

Psikolojik olarak hiç iyi değilim oğlum babasında kaldı . Ben babasından şikayetçi oldum . Sonucu bekliyorum uzaklaştırma talep ettim . Yalnız yaşadığım için korkuyorum. Oğlumu nasıl gidip alırım bilmiyorum

Psikolojik olarak hiç iyi değilim oğlum babasında kaldı . Ben babasından şikayetçi oldum . Sonucu bekliyorum uzaklaştırma talep ettim . Yalnız yaşadığım için korkuyorum. Oğlumu nasıl gidip alırım bilmiyorum
Uzaklastirma karari ciktiginda polis esliginde teslim alip alamayacaginizi savciya sordunuz mu? Neler yasanabilecegini onlar cok iyi biliyor. Hayirlisiyla gececek bu gunler,sabir.

Allah sabır versin böyle şeyler yaşayan kadınlar için bir mafya olması lazım bu hayırsız eşlerin dayak yemeleri gerekir eşlerini döven adamları dövdürtmek için

Polis ile gidip alın, yalnız hareket etmeyin ve mutlaka şikayetçi olun.Çocuğu hemen almanızda fayda var.Geçmiş olsun.

Back
X