• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eş üvey cocuklar

Size hic sormaması konusunda haklısınız ama onun dışında yapacak bisey yok malesef. Onun da çocukları sonuçta. Ha anneleri evlenmis de göndermiş ha evlenmeden.. Sizinle yaşama ihtimalleri hep vardı yani.
Biraz idare edin büyük olan seneye üniversite falan kazanır gider evden. Küçük olanı da yavaştan yavaştan istediğiniz gibi yetistirmeye çalışın esinizle de tatlı tatlı konusarak onun da yardımıyla. Mesela 11 yaşındaki cocuk niye gelip sizinle yatıyor ki artık o yasta değil kendi çocuğum olsa yatırmazdım ben. Bu gibi şeyleri öğretin.

Yapacak bir şey yok. Baktınız hic olmuyor ayrılırsınız. Bu süreçte kpss nize çalışın güzelce ve atanın. Ayrılırsanız tutunacagnz bi dalınız olsun

Şu yatma olayını kendi çocuğunuz olsa ona da aynı şekilde ben kimse için düzenimi bozamam dermiydiniz?
Diyorum ve diyeceğim de biri sekiz bir dört yaşında iki kızım var hiiiç öyle sevgi pitircigi annelerden olmadım. Çocuğun yeri yatağıdır.
Geçende altıncı sınıfa giden öğrencilerim geldi ve biz anne babamızın yanında yatıyoruz dediler de gerçekten çok şaşırdım.. 11 yaşında çocuklar. Yaptıklarının yanlış olduğunu söyledim. Ama onlar hep birlikte yatiyorlar biraz da biz yatariz dediler. Kendilerini ebeveynleriyle yaristiriyorlar. Kavram kargaşasını düşünebiliyor musunuz?

Pfff yazık yani adam amma göz boyamış

2 kere evlenmiş boşanmış dikiş tutturamamış birinin 3. denemesisiniz

Eşiniz de dünya iyisi falan değil, 1 değil 2 kez evlilik yürütememiş 2 kadın tarafından boşanmış biri.
Böyle söylemeyin ama hayat bu insanın başına herşey gelebilir.Kim haklı yada haksız bilemeyiz.Olmayınca olmuyor.

Diyorum ve diyeceğim de biri sekiz bir dört yaşında iki kızım var hiiiç öyle sevgi pitircigi annelerden olmadım. Çocuğun yeri yatağıdır.
Geçende altıncı sınıfa giden öğrencilerim geldi ve biz anne babamızın yanında yatıyoruz dediler de gerçekten çok şaşırdım.. 11 yaşında çocuklar. Yaptıklarının yanlış olduğunu söyledim. Ama onlar hep birlikte yatiyorlar biraz da biz yatariz dediler. Kendilerini ebeveynleriyle yaristiriyorlar. Kavram kargaşasını düşünebiliyor musunuz?

Ne anladığınızı anlamadım yorumumdan. Diğer mesajlarımı da okusaydınız keşke.

Süreklilik olmayacak tabiki alışkanlık haline getirmemek lazım yoksa anne babada özel hayat kalmaz. Ama dedim diğer mesajımda da arada kaçamaklar olur bence o kadar da gaddar olmayalım bence. aradaki kaçamakları da kabul edince sevgi pıtırcığı olmazsınız merak etmeyin. Ben eşimin çocuğuna izin veriyorum arada uyuyunca yerine alıyoruz.

Bilmiyorum ben çok otorıter biriyimdir herşey kontrol altında tutarım katı kurallarım vardır ama arada ufak kaçamaklar sorun çıkarmaz.

Kardeşim bas git adam sana yamuk yapmış kandırmış seni
Valla kimse çekmez çocuk mocuk
Sende ne yaşadın da bu adamla evlendim gencecik kızsın al eline maşayı
O evin hanımı sensin madem geldiler doğru düzgün dursunlar
Eşinde seviyorsa arkanda durur
Hiç sevmem şımarıklığı

Okul bitmeden kendi ayakları üzerinde durmadan evlenmek hele ki boyu kadar çocukları olan adamla,ben yaşıtım olan yıllarca aşık olduğum adamla bile atanmadan evlenmedim cidden şu çılgın cesaretlerinize hayranım.

Evlenmeden once kiminle yasiyordunuz? Esiniz biraz d sizinle kimseniz olmadigi icin evlenmis bence. Nasilsa gidecek yeri yok diye dusunuyor adam. Is de yok. Cocugu da o istediyse, sizi o evlilige iyice mahkum etmek icin istemistir.
Çok güzel tam yerinde bir yorum.Benim de ikinci evliliğim çocuk kesinlikle mahkum etmek için istiyor.Kızım on aylık ikinci için başımını yedi.Çok zor çok ne yapacağımı bilmiyorum artık.Çıkmazda gibi kaldım ne yapacağımı şaşırdım.Umarım siz çözersiniz...

Kadin evlenmiste olabilirdi siz zaten cocuklarin sizinle yasama ihtimalini goze alarak evlenmissiniz allah yardmcnz olsun

Yıl olmuş 2018 evet hamile kalmak için erken diyosunuz fakat önlemini de almamışsınız.,tıpkı adamı sevdim deyip çocuklarla yaşamayı "sözde kabul "edip, aslında hiç kabul etmediğiniz gibi. Evet eşiniz kabul etmiş kadın evlenmeden daha çocukları, fakat annesi olacak bende hayatımı yaşayacak al biraz da sen bak deyince adam napsın?
Hep çocuklar surunduluyo resmen. Kimsede kalp vicdan kalmamış ,şahsi zevkler için çocuklar arada kaliyo. Yanarım yanarım buna yanarım.
Anne baba anlaşamaz ilk etapta çocukları akmak için savaşırlar sonra aaa bak hayatini yasiyo benim neyim eksik diye karşı tarafa transfer etmeler, üvey anne ben herşeyiyle kabul ediyorum bu evliliği demesine rağmen çocuklara içten içe ıkinci sınıf muamelesi yapmasıdır. Siz adamı kabul ettiyseniz herşeyiyle kabul ettiniz acaba farkındamısınız? Tam üçüncü evliliği yapan bir adamdan nasıl bir hayat bekkiyosunuz sanki hiç geçmişi yokmuş gibi, ben anlamıyorum. O cocuklarada yazık biraz empati lütfen!
Allah size akıl fikir versin.

Yıl olmuş 2018 evet hamile kalmak için erken diyosunuz fakat önlemini de almamışsınız.,tıpkı adamı sevdim deyip çocuklarla yaşamayı "sözde kabul "edip, aslında hiç kabul etmediğiniz gibi. Evet eşiniz kabul etmiş kadın evlenmeden daha çocukları, fakat annesi olacak bende hayatımı yaşayacak al biraz da sen bak deyince adam napsın?
Hep çocuklar surunduluyo resmen. Kimsede kalp vicdan kalmamış ,şahsi zevkler için çocuklar arada kaliyo. Yanarım yanarım buna yanarım.
Anne baba anlaşamaz ilk etapta çocukları akmak için savaşırlar sonra aaa bak hayatini yasiyo benim neyim eksik diye karşı tarafa transfer etmeler, üvey anne ben herşeyiyle kabul ediyorum bu evliliği demesine rağmen çocuklara içten içe ıkinci sınıf muamelesi yapmasıdır. Siz adamı kabul ettiyseniz herşeyiyle kabul ettiniz acaba farkındamısınız? Tam üçüncü evliliği yapan bir adamdan nasıl bir hayat bekkiyosunuz sanki hiç geçmişi yokmuş gibi, ben anlamıyorum. O cocuklarada yazık biraz empati lütfen!

konu sahibi çocukları istemiyormuş gibi bir algı yaratmışsınız.. konu sahibinin rahatsız olduğu, ona sorulmadan bazı şeylerin yapılması.. evet tabi ki adam çocuklarını atacak değil, fakat ortak bir hayat yaşıyorlar ve bazı kararlar alınırken herkesin hayatını etkileyecek bir durum ise sorulması demiyeyim de danışılması gerekirdi..

Sonucta cocuklari olan bi adamla evlenmissiniz ve cocuklarin arada babasi kalmasi cok normal.en bastanda kabul etmissiniz bence bu duruma alissaniz iyi olur

Adam kalmamış demek ne kadar doğru evli adamla mi yaşıyorum da bunu diyorsunuz
hayır yazık değil mi sana senden önce kaç kez evlenmiş bir de değil var bir hikmeti durduk yere 2 kadın da adamı bosamazdı
cocuklarda basına kaldı yazık gunah gencliğine zamanına keske bekar biri ile evlenseydin en azından cocuksuz

Hep beraber oturup evde bazı kurallar koyulup uygulanırsa belki biraz huzur olur

konu sahibi çocukları istemiyormuş gibi bir algı yaratmışsınız.. konu sahibinin rahatsız olduğu, ona sorulmadan bazı şeylerin yapılması.. evet tabi ki adam çocuklarını atacak değil, fakat ortak bir hayat yaşıyorlar ve bazı kararlar alınırken herkesin hayatını etkileyecek bir durum ise sorulması demiyeyim de danışılması gerekirdi..
Teşekkür ederim siz beni anlamissiniz istemiyor değilim tabi ki vicdansız bir kadın değilim sadece evde yardım istiyorum şuan düzeldi gibi durumlar çok şükür eşim özür diledi hak verdi onunda haklı tarafi vardı istemiyorum sanıp alınganlık yapti ins böyle devam eder

Bir kişinin üçüncü evlilik yapmış olması o kişiyi kötü biri yapmaz hepimiz açısından zor bir durum bende çocuklara üzülüyorum ama evide ben çekip çeviriyorum benim açımdan baksaniz

Öz üvey olmasi değil konu çocuklar yatağında uyumali kendi çocuğum olsa da söylerim bebekken hadi yatar ama herkesin mahrumiyeti var onlarında var mesela odalarına kapı çalmadan asla girmem siz anlamissiniz beni

Okul bitmeden kendi ayakları üzerinde durmadan evlenmek hele ki boyu kadar çocukları olan adamla,ben yaşıtım olan yıllarca aşık olduğum adamla bile atanmadan evlenmedim cidden şu çılgın cesaretlerinize hayranım.
Yaşamadan bilemezsiniz yıllarca tek başına okumak çalışmak hiçbir akrabaya sigamamak çok kötü anlayamazsiniz

Kardeşim bas git adam sana yamuk yapmış kandırmış seni
Valla kimse çekmez çocuk mocuk
Sende ne yaşadın da bu adamla evlendim gencecik kızsın al eline maşayı
O evin hanımı sensin madem geldiler doğru düzgün dursunlar
Eşinde seviyorsa arkanda durur
Hiç sevmem şımarıklığı
Eşim özür diledi düzeleceğini söyledi şimdi iyiyiz bakalim

Back
X