• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eş üvey cocuklar

Çok büyük bir sorumluluğun altına girmişsiniz ama madem girdiniz yuvanızı huzura kavuşturmak için her yolu denemelisiniz bana kalırsa. Çocuklar ebeveynlerin hassas noktası. Yani eşinizin hassas noktası onlar. Siz onları hedef almış gibi gösterirseniz eşinizde sizi hedef alır huzur muzur kalmaz. Eşinizi yanlış yaptığı birsey varsa size sormaması. Bence eğer tahammül edebiliyorsanız eşinize bu yaptığın hoşuma gitmedi keşke bana da haber verseydin ama sen onları babasısın bu yüzden duygusal davrandığını düşünüp seni anlıyorum. Halbuki bana gelseydin ortak daha güzel şeyler yapabilirdik diyip çocukların odasını en baştan düzenleyebilirsiniz. Eşiniz de sizi karşısında değil yanında görmüş olmanın mutluluğu ile ipleri sizin elinize kısa süre sonra daha kolay verir tabi bu bir süreç. Çocukların yanlışında düzgünce birebir iletişim kurabilirsiniz veya babaya şikayet etmeden durumu anlatabilirsiniz. Onlar sizin doğacak yavrunuzunda kardeşleri olacak. Ne kadar iyi iletişim kurarsanız kardeşlik bağları da o kadar iyi oluşur. Yapıcı olmaya çalışın çok hassas konurlar bunlar , en azindan sonunda bu is olmasada her yolu denemiş olmanızın iç ferahlığını yaşarsınız.
Haklısınız o da şu açıdan hakli çocukları elestirilince illa alınıp korumaya gecicek içgüdüsel bişey şuan durum düzeldi umarım böyle devam eder

Kadersizlik degil kuzum senin yanlis seciminin sonucu bu. Bu yanlistan donme firsatin hala var. Hamileligini sonlandirip hemen bosanmazsan kafanı duvarlara cooook vurursun BAM BAM BAM diye.
Malesef ne olursa olsun ben çocuğuma kıyamam iyi niyetli dediğinize eminim ama ben yaoamam

Teşekkür ederim siz beni anlamissiniz istemiyor değilim tabi ki vicdansız bir kadın değilim sadece evde yardım istiyorum şuan düzeldi gibi durumlar çok şükür eşim özür diledi hak verdi onunda haklı tarafi vardı istemiyorum sanıp alınganlık yapti ins böyle devam eder

canım benimmm, sabah sabah ne kadar güzel bir haber bu :) çok sevindim tatlım senin adına.. şimdi eşinle birbirinizi anladığınıza göre, bundan sonrası daha kolay.. Rabbim daim etsin inşallah :)

her şey iyi hoş da siz bile bile evlendiniz bu adamla. istediğinde babalarıyla kalacaklar tabi ki, babalarıyla yatacaklar.
bundan doğal hiçbir şey yok.
3 evliliğe okey derken bunları da kabul etmiş oldunuz.

Malesef ne olursa olsun ben çocuğuma kıyamam iyi niyetli dediğinize eminim ama ben yaoamam

Evet iyi niyetli olarak soyledim. O zaman gecmis olsun omur boyu cekiceksin bunlari. Ve kimsede kiymet bilmeyecek. Çileli yolunda kolay gelsin sana:KK43:

Son düzenleme:
Eski esin dengesiz davranislari bir yana
Cocuklari babaya vermesi gayet normal
Biraz da ben hayatimi yasayayim demesi de gayet normal.
Cocugun her yere sizinle gelmek istemesi gayet normal,babasiyla yatmak istemesi de normal
Kendi cocugunuz olunca da yasanacak bunlar
Siz kizin istediginiz kadar
Anormal olan,sizin bunlari evlenirken dusunememis olmaniz.
Bosanmadiginiz surece zor bir hayat sizi bekliyor maalesef

Okulum yarım donem sonra bitecek kpss hazirlaniyorum yani bosladim biraz ama bolumum onu acik devlette inşallah yani onu bekliyorum atanirsam eşime tek sen benle gel Dicem yok derse çocuğumla giderim çünkü ben evladımı birakamam
Bu aslinda olayi ozetlemis. Sen evladini birakamiyorsan o nasil biraksin?
Lutfen ya yazik çocuklara. Madem kabul edemiyorsun neden evlendin?

Eşini kaybetmiş birinden evlilik teklifi aldim.cocuklarda öyle şeker öyle tatlı ki annem baban vermez dedi.ben adamdam etkilendim arkadasim boşluktasım yeni sevgilinden ayrıldın dedi.ne yapacam ya

Eşini kaybetmiş birinden evlilik teklifi aldim.cocuklarda öyle şeker öyle tatlı ki annem baban vermez dedi.ben adamdam etkilendim arkadasim boşluktasım yeni sevgilinden ayrıldın dedi.ne yapacam ya
Boslukta misin?
Cocuklu bir adamdan bahsediyorsun. Yanlis bir karar vermek hem cocuklarin hayatini,hem de senin hayatini karartabilir.
Sen hic evlilik yapmadiysan, kendine uygun birini bulmani tavsiye ederim.

Boslukta misin?
Cocuklu bir adamdan bahsediyorsun. Yanlis bir karar vermek hem cocuklarin hayatini,hem de senin hayatini karartabilir.
Sen hic evlilik yapmadiysan, kendine uygun birini bulmani tavsiye ederim.
Yok bekarım.arakadasim iyi bir abla anne olursun ama çocuklara iyi bakacam diye kendini bitirirsin Allah korkusu var sende dedi.bisanmamis eşi ölmüş.ya çocuklara bağırırsam :(

ah be canım ne diye böyle bir cesarette bulundun . Sarhoş falanmıydın evlenirken .

Yok bekarım.arakadasim iyi bir abla anne olursun ama çocuklara iyi bakacam diye kendini bitirirsin Allah korkusu var sende dedi.bisanmamis eşi ölmüş.ya çocuklara bağırırsam :KK43:
Sakin oyle bı hata yapma ben yaptım bak halimi evlenmeden önce eşim çocuklarını pek görmüyomus bile çocuklarda arayıp sormuyomus şimdi suratım düşse bir sürü laf duyuyorum bunların ana babalığı ikinci evlilik yapınca meydana cikiyor

Bunlar ayrılalı üç yıl olmuş üç yıl boyunca ne eşim çocukların üstüne düşmüş ne çocuklar babasını aramış ben evlenince çocukların baba aşkı babanın evlat aşkı doğdu anliyomusunuz ben eğer ayrılırsam çocuğumu bırakmam ama çocuğumu bırakıp hayat yaşayıp tekrar evlenip çocuğum çocuğum diye tutturursam öle konusun

Yıl olmuş 2018 evet hamile kalmak için erken diyosunuz fakat önlemini de almamışsınız.,tıpkı adamı sevdim deyip çocuklarla yaşamayı "sözde kabul "edip, aslında hiç kabul etmediğiniz gibi. Evet eşiniz kabul etmiş kadın evlenmeden daha çocukları, fakat annesi olacak bende hayatımı yaşayacak al biraz da sen bak deyince adam napsın?
Hep çocuklar surunduluyo resmen. Kimsede kalp vicdan kalmamış ,şahsi zevkler için çocuklar arada kaliyo. Yanarım yanarım buna yanarım.
Anne baba anlaşamaz ilk etapta çocukları akmak için savaşırlar sonra aaa bak hayatini yasiyo benim neyim eksik diye karşı tarafa transfer etmeler, üvey anne ben herşeyiyle kabul ediyorum bu evliliği demesine rağmen çocuklara içten içe ıkinci sınıf muamelesi yapmasıdır. Siz adamı kabul ettiyseniz herşeyiyle kabul ettiniz acaba farkındamısınız? Tam üçüncü evliliği yapan bir adamdan nasıl bir hayat bekkiyosunuz sanki hiç geçmişi yokmuş gibi, ben anlamıyorum. O cocuklarada yazık biraz empati lütfen!
Allah size akıl fikir versin.
Ben korunduğum halde hamile kaldım evet eşim çok istiyordu ama korunuyordum napsaydim aldirsamiydim ikincisi bunlar ayrılalı tam üç yıl olmuş adam ne çocukların üstüne düşmüş ne çocuklar babalarına geliyormuş evlerin uzaklığı 10DAKİKA ben evlenince çocukların baba aşkı babanın evlat aşkı doğdu burda benim suçum ne empati kurdum ama artık kurmucam ben boşanınca kosa kosa analarına giderler hepsi bi kına yakar artik

Ne anladığınızı anlamadım yorumumdan. Diğer mesajlarımı da okusaydınız keşke.

Süreklilik olmayacak tabiki alışkanlık haline getirmemek lazım yoksa anne babada özel hayat kalmaz. Ama dedim diğer mesajımda da arada kaçamaklar olur bence o kadar da gaddar olmayalım bence. aradaki kaçamakları da kabul edince sevgi pıtırcığı olmazsınız merak etmeyin. Ben eşimin çocuğuna izin veriyorum arada uyuyunca yerine alıyoruz.

Bilmiyorum ben çok otorıter biriyimdir herşey kontrol altında tutarım katı kurallarım vardır ama arada ufak kaçamaklar sorun çıkarmaz.
Başkasının essssekkk kadar çocuğu benle yatamaz

Bunlar ayrılalı üç yıl olmuş üç yıl boyunca ne eşim çocukların üstüne düşmüş ne çocuklar babasını aramış ben evlenince çocukların baba aşkı babanın evlat aşkı doğdu anliyomusunuz ben eğer ayrılırsam çocuğumu bırakmam ama çocuğumu bırakıp hayat yaşayıp tekrar evlenip çocuğum çocuğum diye tutturursam öle konusun
Tamam da sonuc olarak bu adam cocuklu bir adam degil mi? Bunu bile bile evlendin.
Aslinda cocuklariyla hic alakasi olmayan bir adamla evlenmek istemen garip.
Bugun bu cocuklara deger vermeyen,yarin senin cocuguna da deger vermez. Bunlari dusunmek bu kadar zor olmamali.
Cocuklarin gunahi yok!

Back
X