- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Avrupa ya gideceğini söylemiş.Yerini söylememiş.
Nafakanın üstüne bir bardak su icin, hic bir hak talep edemezsiniz...Türkiye ile alakası ı kesiyor.. Avukattan bir şey yapamaz..Eski esim yurt dışında yaşayacakmış.Kizima annen seni amcanla halanla iki haftada bir görüştürsün.Yoksa sana nafaka göndermeyecegim demiş.Yurt dışına giden biri nafaka ödemezse ne olur mahkemeye verilebilir mi.
Adama ve ailesine güvenemiyorum ki.Ben izin versem dahi nafakanin kesilip kesilmeyeceği belli değil ki.Adam benimle kesinlikle görüşmüyor.Cocugu da umurunda değil ki
Ne için gidecek çalışmak icin mi evlendiği için mi benim eski es de gidecek o da sorumsuz bi babaHangi ülkeye gideceğini nasıl öğrenebilirim acaba.
Benim eski es de gidecekmiş nafaka işi nolur ben de bilmiyorumÇalışmak için gidecekmiş.Ama nereye gideceğini bilmiyorum.
Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama halamla amcamla görüşmüyorum diye bana bakmayacak bir babaya baba demezdimEski esim yurt dışında yaşayacakmış.Kizima annen seni amcanla halanla iki haftada bir görüştürsün.Yoksa sana nafaka göndermeyecegim demiş.Yurt dışına giden biri nafaka ödemezse ne olur mahkemeye verilebilir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?