Eski Es Yurt Dışında Yasayacakmis.

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Eski esim yurt dışında yaşayacakmış.Kizima annen seni amcanla halanla iki haftada bir görüştürsün.Yoksa sana nafaka göndermeyecegim demiş.Yurt dışına giden biri nafaka ödemezse ne olur mahkemeye verilebilir mi.

Çocuk kac yasında hala amcayla gorusturmek zorunda degilsiniz ama sorununuz yoksa gorussunler tabi. Sadece cocuga neden tehdit vari konusuyorki yazık . Yurtdışında yasamak istemesi de artık sizi ilgilendirmez ama yurtdısından nafaka falan nasıl oluyor bilmiyorum bir sekilde halleder bakarsın göndermiyor avukatınuzla gorusursunhz

Çocuğu değil aslında.Cocuk aracılığıyla beni tehdit ediyor.Ben de görüştürmek istemiyorum.Protokolde baba ile gorussun diye yazıyor.Basina bir şey gelse kimse sahip çıkmaz kızıma.Yasal bir şey de talep edemem.

Yurtdışında bununla ilgili bir anlaşma yapıldığını duymadım. Adama yurtdışına çıkış yasağı da konulamaz yasal olarak. biraz karmaşıklaşmış konu. Yasal bir durum yoksa kendi içinizde halletmekten başka çare yok olayı. İyice düşünüp getiri ve götürüsüne göre hareket edersiniz. Gerçekten çocuğunuza zarar geleceğini düşünüyorsanız görüştürmeyin. Ama nafakadan da ümidi kesmeniz gerekecek o durumda.

Adama ve ailesine güvenemiyorum ki.Ben izin versem dahi nafakanin kesilip kesilmeyeceği belli değil ki.Adam benimle kesinlikle görüşmüyor.Cocugu da umurunda değil ki

Nafakanın üstüne bir bardak su icin, hic bir hak talep edemezsiniz...Türkiye ile alakası ı kesiyor.. Avukattan bir şey yapamaz..

Adama ve ailesine güvenemiyorum ki.Ben izin versem dahi nafakanin kesilip kesilmeyeceği belli değil ki.Adam benimle kesinlikle görüşmüyor.Cocugu da umurunda değil ki

Az önce bir baktim birlesik milletlerin bir anlasmasi var böyle konularda. Türkyie yetmisli yillarda dahil olmus. Önemli olan türkiyede mesela nafaka bir mahkeme tarafindan belirnmis olup olmamasi. Onu o zaman anlasmanin icindeki ülkelerdede talep edebilirsiniz. Avukatinizla bir görüsün

Amcası ve halası ile görüşmesi sizin için zor mu ?
Sonuçta aile fertleri onlarda görüşseler olmaz mı

Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama halamla amcamla görüşmüyorum diye bana bakmayacak bir babaya baba demezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…