eski eşden gelen telefonlar

Ruhsal problemleri var anlaşılan. Türkiye burası, şikayetçi olmanız bir yarar getirmez size. Kadın olduğundan ve ortak çocuklar bulunduğundan mağdur görülecek ve hakaret içerikli olmadığı müddetçe ne araması ne mesaj atması engellenemeyecek. Eşiniz çocuklarıyla durumu konuşmalı. Çocuklar babalarını aramalı. Anneyi devre dışı bırakmak için çocuklardan yardım alınmalı ancak çocuklar bu durumu nasıl karşılar bilemiyorum. Eşinizin tavrı mı net değil acaba? Hiçbir şekilde temas istemediğini belli etse, bütün ümitlerini kırsa yine de arar mı ki?

melesef şikayetçi olsak bile ilgilenilmeyecek ama bi erkek kadına aynısını yapınca iş değişiyo anne malesef çocukları devre dışı bırakıyo istediği zaman görüşütrüyo istemediği zaman yollamıyo bakıyosunuz 1 hafta full bizde bazen aylarca gelmiyolar eşimi bile ssoğuttu çocuklardan eşimin tavrı net ama anlamıyo o kadar sayıyo küfür ediyo ailesine varana kadar yine hiç bişey olmamış gibi arıyo 5 sene oldu evleneli artık ümidini kırsın daha ne yapılabilirki tavır kesin ve net ama anlayana o kadar yüzsüzki çocukları almaya gittiğimizde ortak bizimde 2 tane çocuğumuz var 3 yaşındaki oğlumu sevmek için arabanın kapısını açıp sevmeye kalkıyo eşimle ben o kadar şaşırdıkki anlatamam dua etsin kızlarıda arabaya binmişti de hiç bişey demedik nasıl bir insan anlamış değilim

Affına sığınarak olayı anlamak için sormak istiyorum. Siz eşinizle tanıştığınızda eşin boşanmış mıydı?
Çünkü boşanmayıp, sırf boşanma evresinde olsa bile hırs yapmış olabilir.
Büyük ihtimal kocasının değerini kaybedince anlamıştır, senle evli, senle mutlu olmasını hazmedemiyordur hele de kendisi mutsuz ise...
Eski eşin ailesiyle konuşsanız, iki evladımız var ama biz boşandık huzurumuz kaçıyo gibisinden belki babası devreye girer de çekinir biraz:44:

aynı dert benzeri bende var canım valla . eşim daha önceki eşiyle anlaşmalı boşanmış ve kadın nafaka istememiş eşimle evlendikten sonra 1 hafta sonra mahkme kagıdı geldi dava acmış yuh dedim yani ... boşver dedim eşime biz mutluyuz sonra eşimin kızı ve annesinin facebookta konuşmalarına şahit oldum babası benim hakkımda neler neler konuşmamışlar hep dalga gecmişler aşalamışlar ve bu kız biz evlendik evneli bizim evimize geldi kaldı yemeğini önüne getirdim tabağını kalldırdım dagıttıgı eşyalarını topladım rahat etmesi icin herşeyi yaptım ve arkadam bunları yaptıgını görünce günlerce gizli gizli ağladım.. eşime söylesem benim yanımda olur biliyorum ama kzıyla arası acılsın istemiyorum cünkü acıksası kıznın daha önce bir takım saygısızca hareketleri olmuştu bunu da söylersem ama benim icin gercekten hiç bişe ifade etmiyor cünkü kırıldım ve üzüldüm söylememe nedenim ise taşınacaz yakında ve farklı şehirler de olacaz cok sık bir araya gelemiyecez diye susuyorum

Affına sığınarak olayı anlamak için sormak istiyorum. Siz eşinizle tanıştığınızda eşin boşanmış mıydı?
Çünkü boşanmayıp, sırf boşanma evresinde olsa bile hırs yapmış olabilir.
Büyük ihtimal kocasının değerini kaybedince anlamıştır, senle evli, senle mutlu olmasını hazmedemiyordur hele de kendisi mutsuz ise...
Eski eşin ailesiyle konuşsanız, iki evladımız var ama biz boşandık huzurumuz kaçıyo gibisinden belki babası devreye girer de çekinir biraz:44:

evet kaybedince anladı değerini ama eşim ona çok şans vermiş evliliğinde kadının ailesi evden çıkmazmış baştan beride anlaşamamışlar daha evlilikleriin ilk yılında boşanacaklarmış ama devam ettirmişler 6 sene kadar evet boşanma döneminde eşimle tanışmıştık boşanma davaları 3 yıl sürdü kadın uzattı da uzattı boşanmıyodu bilede en sonunda avukatı bu adam seni istemiyo yeter artık dedi de öyle boşandı zaten kadın anne babasıyla yaşıyo onlara laf söylenmez eşimin anne babası konuşacak insanlar değil içine kapanıklar kayınvalidemi gözü görmüyo öyle edi büdü yaşıyolar ben hukuksal bişey arıyorum çünkü o şekilde ancak aramayı bırakır yoksa konuşmayla olcak iş değil ama bi daha ararsa eşimi, iş yerini arayıp kadınla bu ssefer ben konuşmayı düşünüyorum avukatı çalıştığı yerin müdürü ona söyliyeceğimi ve ya tekrar savcılığa falan verceğimizi söylicem çok geçmez 2 gün sonra başka bi nedenle tekrar arar zaten

Back
X