• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ EŞE BÖYLE GİDİLİR Mİ?

ddderrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
297
41
318
Bursa
Merhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?

Çocuk hasta dışarı çıkamıyor, elbette gidip görecek, çocuk istediyse uyutup çıkacak aynı şekilde.
Anormal bir durum yok.
Siz bunu normal görüp sağlıklı bir ilişki yürütebilecek misiniz önemli olan o.

Çocuk hasta yatarken akıllarına başla bir şey geleceğini sanıyorsan sen anne değilsin hatta hiç bir çocuğu gerçekten. Sevmemişsin demek. Ayrıca çocuk 1 yaşındayken boşandıklarından siz boşandılar diye bahsetmişsiniz , boşanmışlar diye değil yani en az ?! 2 yıllıksevgilinizi tanıyor olmanız lazım .

Uyumasını beklemiştir 3 yaş hastayken çok mız mız olur anne çok yorulmuştur uykusuzdur birde korona virüsü var herkes ektradan endişeli anormal bir durum yok bence
Teşekkür ediyorum bu konuda çok tereddüte kaldığım için aslında bilmek istedim

Bu konuda kararı verecek olan taraflar bence biz yada siz değilsiniz. Anne baba olarak onlara ters gelen bir durum yoksa yoktur, herkes kanlı bıçaklı da ayrılmıyor çocuk adına sevindirici bir durum hatta. Size uygun değilse değildir nikahlı kocanız değil neticede ayrılırsınız olur biter.

Çocuğunu alması beraber vakit geçirmesi çok normal.
Ancak eski eşin evinde kalması normal değil bence.
Benim annem babamda ayrıydı
Babamla annem de görüşürdü annemin ailesi ile babamın ailesi de bizle ilgili konularda hep irtibat halinde kişilerdi.
Ama herseye rağmen anne babam arasında mesafe vardı.
Biz okula yazılacak isek beraber giderlerdi , mezuniyet Doğum günü vs de birlikte olunurdu.
Ama yok çocuğum var ben bu gece orada kalayım durumu hiç olmadı.
Bunlarda son zamanlarda türedi.
Çok istiyorsa alsın kendi evinde uyutsun çocuğunu.
Ama ayrıldığı kişinin evine gidip orada kalması uygun değil bence.

Zinhar normal değil. Eski eş ve sevgiliniz asla yüzyüze dahi gelmemeli. Eğer ki çocuğu verecekse görüşme günü bırakıp kaçmalı hemen kadın ya da bi yere bırakıp uzaktan sevgilinizin almasını beklemeli. Adam da arkası dönük almalı çocuğu göz teması olmamalı. 😂 Hanımefendiciğim doğumgününden tutun da müsameresi gösterisi mezuniyetine kadar annesi ve babası hep beraber olacaklar. Olmalılar da zaten. Eski karısına karşı bile kendi sahip olamayan biriyle birlikteyseniz dünya üstünde milyon kadınla işiniz zor valla.

Babamla annem de görüşürdü annemin ailesi ile babamın ailesi de bizle ilgili konularda hep irtibat halinde kişilerdi.
Biz okula yazılacak isek beraber giderlerdi , mezuniyet Doğum günü vs de birlikte olunurdu.
Çocuk hasta ve 3 yaşında henüz, annesiyle babası birarada kalmasın diye, hasta haliyle ordan oraya mi taşınsın? Ve kalmamış uyuduktan sonra çıkmış zaten.

Kalmamış çocuk uyuduktan sonra çıkmış adam

Bence gayet doğal eğer bunları kendinize sorun yapıp adama patlayacaksanız şimdiden ayrılın
Elbette birlikte vakit gecırecek anne baba çocuk....

birlikte tatilede çıkabılırler....
Eğer seviyor olsalardı birbirlerini ayrılmazlardı
İyi düşünün bu konuyu

Back
X