• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ EŞE BÖYLE GİDİLİR Mİ?

Cocuk hasta oldugu icin eski esinin evinde cocugu ile vakit gecirmek zorunda kalmis olabilir.

Ancak normal gunlerde de o evde vakit geciriyorsa, ben rahatsiz olurdum. Sevgilinizin genel tavri onemli. Doger gunlerde gitmesinden rahatsiz olacaksaniz bunu belirtebilorsiniz.

Öfff bu ne be. Kendileri modern değil ki zaten senden nasıl modernlik beklensin? Kendileri silememiş ki bir şeyleri zaten sen nasıl görmezden geleceksin? Daha kendileri boşanmış iki olgun insan gibi kapatamamış konuları ki sen nasıl olgunlukla karşılayacaksın?
Derdin ne kendinle? Unutursun güzelim çok da güzel başkasına aşık olursun, iyi ki dersin ileride. Ama böyle belli ki ahh keşke diyeceksin. Kim ki bu kadar bi ömür bu stresleri çekmeye değsin! Hiiiiç de uğraşma gönder gitsin!!!
Evet içerikte konular kendi aralarındaki geçmişte ki problemlere döndüğü için aslında rahatsz oldum

Evet içerikte konular kendi aralarındaki geçmişte ki problemlere döndüğü için aslında rahatsz oldum

Evet rahatsız olmanız gereken esas konu bu
Kavga etmek bişeyleri tamir etmeye çalışmaktır genelde hele ki biten ilişkilerde yada evliliklerde

Ne kadar süredir birliktesiniz?

Çocuk kısmını ayrı tutuyorum ama aradan 2 yıl geçmiş boşanmislar. Kendi aralarındaki problemlerin konu olmaması lazım özellikle sevgilinizin hayatında siz varken. Birşeyleri tam olarak bitirememisler diye düşünür, rahatsız olurdum bende. Tartışmakta iletişimde kalmanın başka bir yolu çünkü.
Devam etmezdim bu şekilde.

Merhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
Erkek arkadaşınızı tebrik ediyorum çok doğru Bi davranış

Çocuğunu alması beraber vakit geçirmesi çok normal.
Ancak eski eşin evinde kalması normal değil bence.
Benim annem babamda ayrıydı
Babamla annem de görüşürdü annemin ailesi ile babamın ailesi de bizle ilgili konularda hep irtibat halinde kişilerdi.
Ama herseye rağmen anne babam arasında mesafe vardı.
Biz okula yazılacak isek beraber giderlerdi , mezuniyet Doğum günü vs de birlikte olunurdu.
Ama yok çocuğum var ben bu gece orada kalayım durumu hiç olmadı.
Bunlarda son zamanlarda türedi.
Çok istiyorsa alsın kendi evinde uyutsun çocuğunu.
Ama ayrıldığı kişinin evine gidip orada kalması uygun değil bence.

Sırf sizin önceki sayfalardaki artniyetli yorumunuzu beğenmedim diye gelip benim yorumumu bulup beğenmedim yapmak çok tuhaf. Ama siz bilirsiniz tabi.. :işsiz:

Siz anne değil misiniz? Yoksa bile çocukla ve anne babayla empati kurmaktan bu kadar uzak olmamalısınız.

3.5 yaşında oğlum var ve ben gayet çocuk odaklı düşünebiliyorum. Bu kadar artniyetli olmamalı kimse. Çünkü ufacık bir çocuk var ortada.

Ne güzel işte sizin anne babanız gibi elalem odaklı kötü bir iletişim biçimi göstermiyorlarmış. Umarım bu baba hep böyle ilgili devam eder.. :KK66:

Ne kadar süredir birliktesiniz?

Çocuk kısmını ayrı tutuyorum ama aradan 2 yıl geçmiş boşanmislar. Kendi aralarındaki problemlerin konu olmaması lazım özellikle sevgilinizin hayatında siz varken. Birşeyleri tam olarak bitirememisler diye düşünür, rahatsız olurdum bende. Tartışmakta iletişimde kalmanın başka bir yolu çünkü.
Devam etmezdim bu şekilde.
Bir yıl oldu

Çocuğunu alması beraber vakit geçirmesi çok normal.
Ancak eski eşin evinde kalması normal değil bence.
Benim annem babamda ayrıydı
Babamla annem de görüşürdü annemin ailesi ile babamın ailesi de bizle ilgili konularda hep irtibat halinde kişilerdi.
Ama herseye rağmen anne babam arasında mesafe vardı.
Biz okula yazılacak isek beraber giderlerdi , mezuniyet Doğum günü vs de birlikte olunurdu.
Ama yok çocuğum var ben bu gece orada kalayım durumu hiç olmadı.
Bunlarda son zamanlarda türedi.
Çok istiyorsa alsın kendi evinde uyutsun çocuğunu.
Ama ayrıldığı kişinin evine gidip orada kalması uygun değil bence.
Kalmamış ki zaten anladığım kadarıyla. Eve bırakmış, uyuyunca çıkmış adam

Sırf sizin önceki sayfalardaki artniyetli yorumunuzu beğenmedim diye gelip benim yorumumu bulup beğenmedim yapmak çok tuhaf. Ama siz bilirsiniz tabi.. :işsiz:

Siz anne değil misiniz? Yoksa bile çocukla ve anne babayla empati kurmaktan bu kadar uzak olmamalısınız.

3.5 yaşında oğlum var ve ben gayet çocuk odaklı düşünebiliyorum. Bu kadar artniyetli olmamalı kimse. Çünkü ufacık bir çocuk var ortada.

Ne güzel işte sizin anne babanız gibi elalem odaklı kötü bir iletişim biçimi göstermiyorlarmış. Umarım bu baba hep böyle ilgili devam eder.. :KK66:
Yahu siz sorunlu musunuz ?
Her yorumumda ortaya çıkıyorsunuz ?
Uzak durun benim yorumlarım ve fikirlerim bana sizinki de size.
Bir daha beni alıntılamayın.
Sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim sizde değilsiniz.

Bu kişi eski nişanlınız mı?
Bir yıl ayrı kalmışsınız, 3 ay olmuş barisali ve bu süre içinde 3 saatlik yoldan sizi görmeye gelmemiş kendisi. Özünde çok sağlıklı bir ilişki yaşamıyorsunuz zaten.

Eski eşle ilgili durum içinde benim açımdan kendi sorunları ile ilgili iletişim halinde olduklari için sorun olurdu.

Karşı taraf evlendiğinde gidip kalabilir mi diye düşündüm bu konuyu görünce. Kalamayacaksa normal değil anlamına gelmez mi? Sizi de götürsün okadar medenilerse yada...
Evet bende bunu düşündüm, eşimden ayrıyum ama çocugum yok benım, o bayan evlı olsaydı bu sekılde o eve gıdemezdı, hicbır eş eskı edin evde olmasını istemez bana kalırsa

Evet uyuyunca çıktı, ama ordaki süreçte hicbır sekılde benımle ıletısım halinde degıldı
Ama zaten iletişim olmaması normal değil mi? Hastaneye gidip gelmişler veya gitmeseler bile çocuk hastaysa bırakın da 1-2 saat onunla vakit geçirsin. Belki eski eşi onunla aynı odada bile değildi, belki nefret ediyor sırf çocuk İçin görüşüyor veya görüşmek zorunda. Kimse çocuğu 1 yaşındayken boşanmaz kolay kolay. Siz boşanma sebebini biliyor musunuz ?

Burda bunu normal gören yorumlari soklar icinde okudum. Cocuk babayla yatarken anne sen de gel dese, cocuk üzülmesin diye ayni yataga mi gircekler? Her seyin bir siniri olmali bence. Hayatinizdaki insan madem ayrilmis sizi hayatina almis cocugu var diye her seyi yapamaz. Madem sizi de dahil etsin bu tür seylere

Back
X