Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu çok bılmıyorum açıkçası.Eski esi sizden haberdar mi acaba
Evet içerikte konular kendi aralarındaki geçmişte ki problemlere döndüğü için aslında rahatsz oldumÖfff bu ne be. Kendileri modern değil ki zaten senden nasıl modernlik beklensin? Kendileri silememiş ki bir şeyleri zaten sen nasıl görmezden geleceksin? Daha kendileri boşanmış iki olgun insan gibi kapatamamış konuları ki sen nasıl olgunlukla karşılayacaksın?
Derdin ne kendinle? Unutursun güzelim çok da güzel başkasına aşık olursun, iyi ki dersin ileride. Ama böyle belli ki ahh keşke diyeceksin. Kim ki bu kadar bi ömür bu stresleri çekmeye değsin! Hiiiiç de uğraşma gönder gitsin!!!
Bunu çok bılmıyorum açıkçası.
Evet içerikte konular kendi aralarındaki geçmişte ki problemlere döndüğü için aslında rahatsz oldum
Ne kadar süredir birliktesiniz?Evet içerikte konular kendi aralarındaki geçmişte ki problemlere döndüğü için aslında rahatsz oldum
Erkek arkadaşınızı tebrik ediyorum çok doğru Bi davranışMerhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
Çocuğunu alması beraber vakit geçirmesi çok normal.
Ancak eski eşin evinde kalması normal değil bence.
Benim annem babamda ayrıydı
Babamla annem de görüşürdü annemin ailesi ile babamın ailesi de bizle ilgili konularda hep irtibat halinde kişilerdi.
Ama herseye rağmen anne babam arasında mesafe vardı.
Biz okula yazılacak isek beraber giderlerdi , mezuniyet Doğum günü vs de birlikte olunurdu.
Ama yok çocuğum var ben bu gece orada kalayım durumu hiç olmadı.
Bunlarda son zamanlarda türedi.
Çok istiyorsa alsın kendi evinde uyutsun çocuğunu.
Ama ayrıldığı kişinin evine gidip orada kalması uygun değil bence.
Bir yıl olduNe kadar süredir birliktesiniz?
Çocuk kısmını ayrı tutuyorum ama aradan 2 yıl geçmiş boşanmislar. Kendi aralarındaki problemlerin konu olmaması lazım özellikle sevgilinizin hayatında siz varken. Birşeyleri tam olarak bitirememisler diye düşünür, rahatsız olurdum bende. Tartışmakta iletişimde kalmanın başka bir yolu çünkü.
Devam etmezdim bu şekilde.
Kalmamış ki zaten anladığım kadarıyla. Eve bırakmış, uyuyunca çıkmış adamÇocuğunu alması beraber vakit geçirmesi çok normal.
Ancak eski eşin evinde kalması normal değil bence.
Benim annem babamda ayrıydı
Babamla annem de görüşürdü annemin ailesi ile babamın ailesi de bizle ilgili konularda hep irtibat halinde kişilerdi.
Ama herseye rağmen anne babam arasında mesafe vardı.
Biz okula yazılacak isek beraber giderlerdi , mezuniyet Doğum günü vs de birlikte olunurdu.
Ama yok çocuğum var ben bu gece orada kalayım durumu hiç olmadı.
Bunlarda son zamanlarda türedi.
Çok istiyorsa alsın kendi evinde uyutsun çocuğunu.
Ama ayrıldığı kişinin evine gidip orada kalması uygun değil bence.
Yahu siz sorunlu musunuz ?Sırf sizin önceki sayfalardaki artniyetli yorumunuzu beğenmedim diye gelip benim yorumumu bulup beğenmedim yapmak çok tuhaf. Ama siz bilirsiniz tabi..
Siz anne değil misiniz? Yoksa bile çocukla ve anne babayla empati kurmaktan bu kadar uzak olmamalısınız.
3.5 yaşında oğlum var ve ben gayet çocuk odaklı düşünebiliyorum. Bu kadar artniyetli olmamalı kimse. Çünkü ufacık bir çocuk var ortada.
Ne güzel işte sizin anne babanız gibi elalem odaklı kötü bir iletişim biçimi göstermiyorlarmış. Umarım bu baba hep böyle ilgili devam eder..![]()
Evet uyuyunca çıktı, ama ordaki süreçte hicbır sekılde benımle ıletısım halinde degıldıKalmamış ki zaten anladığım kadarıyla. Eve bırakmış, uyuyunca çıkmış adam
Bu kişi eski nişanlınız mı?Bir yıl oldu
Evet bende bunu düşündüm, eşimden ayrıyum ama çocugum yok benım, o bayan evlı olsaydı bu sekılde o eve gıdemezdı, hicbır eş eskı edin evde olmasını istemez bana kalırsaKarşı taraf evlendiğinde gidip kalabilir mi diye düşündüm bu konuyu görünce. Kalamayacaksa normal değil anlamına gelmez mi? Sizi de götürsün okadar medenilerse yada...
Ama zaten iletişim olmaması normal değil mi? Hastaneye gidip gelmişler veya gitmeseler bile çocuk hastaysa bırakın da 1-2 saat onunla vakit geçirsin. Belki eski eşi onunla aynı odada bile değildi, belki nefret ediyor sırf çocuk İçin görüşüyor veya görüşmek zorunda. Kimse çocuğu 1 yaşındayken boşanmaz kolay kolay. Siz boşanma sebebini biliyor musunuz ?Evet uyuyunca çıktı, ama ordaki süreçte hicbır sekılde benımle ıletısım halinde degıldı