• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ EŞE BÖYLE GİDİLİR Mİ?

Size göre yanlış onlara göre doğru, bu neyi değiştirir. Adamın doğrusu bu çünkü. Kabul etmiyorsanız ilişkinizi bitireceksiniz. Biz doğru dediğimizde siz kıskanmaktan vazgeçmeyeceksiniz. Biz amanda nasıl gider dediğimizde adam gitmekten vazgeçmeyecek. Bu tür şeyler insanların dünya bakışı ile ilgilidir. Çocukları için beraber yemeğe tatile giden eski evli eşler var. Kaldı ki merak etmeyin çocukları hasta yatarken sizin aklınıza gelenler onların aklına gelmiyordur. Çünkü onlar anne baba.

Biraz medeni olun. Olamıyorsanız ayrılın. Siz kimsiniz ki şuan adamın oğlu hastayken bunların hesabını yapiyorsunuz. Sizin bir konunuz var 20 şubatta.

"Daha önceki konu içeriğinde de bahsettıgım gibi nişanlım ile barıştık 3ay oldu, daha yüzyüze konuşamadık, henüz gelemedi sevgililer günü hediyesi almıştım, geleceğini umarak gelmedi, şuan hediyeyi ne yapmalıyım bilemedim"

Bunu yazmışsınız. Eger adam buysa zaten sizi önemsemiyor 3 ay gorusmeme nedir liseli gibi. 20 şubattan sonra daha bir ay olmadan başka birisi ile sevgili olduysaniz ve onu soruyorsanız da yukarıda dediğim gibi medeni olamıyorsanız ayrılın. Çok saçma çünkü sorunuz. Bir kadın boşandı ve bekar yaşıyor diye boşandığı yani istemediği kocasına mı sarkacak ? çok iyi bir koca olsa 3 yaşında çocuğu varken bosamazdi zaten o kadin o adami emin olun.

Çocuk için gidip kapıdan geçmiş olsun desin, dönsün madem. Yok artık. Çocuklu insanların boşansalar bile bazı sorumlulukları oluyor haliyle. Eski eşin evi aynı zamanda çocuğunun da evi. Hasta çocuğuyla zaman geçirmek için ne yapabilir ki adam başka?

Merhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
normal değil ama ilk başlarda çocuk küçük ise ve sorunlu boşanma olmadı ise bu tarz durumlar olabiliyor. benim eşiminde oğlu var biz tanıştığımızda 4 yaşında idi o da bu tarz durumlarda gider hatta bazen çocugu uyutur gelirdi hala da hastalık olur gider, okul töreni mezuniyet vs olur gider haliyle eski eşi ile karşılaşır ya da konuşur.
eski eşi eşimin ailesi ile de hala görüşmeye devam ediyor ...
yani bekar biri için çocuklu bir adamla ilişki her daim zordur ama o çocuğun suçu yok annesi kadar babasına da ihtiyacı var ve çocuğu ile ilgilenmesi çok doğal ve olması gerekende bu sadece eve girip çıkma kısmı olmamalı bana göre ama burada da tepki gösterecek olan kişi eski eş yada durumdan rahatsız iseniz sizsiniz.

Bence 1 yasında cocugu varken ayrılmıssalar gerçekten kötü ilişkileri..2 sene geçtiği halde hala tekrar birleşmemişler..
Ne güzel cocugu için biraradalar.eski eşine destek oluyor..çocuk bakımı çok zordur tek başına..hastaysa daha da zor..nişanlınız iyi bir adam.
Ama sizin düşünceleriniz bana iyi niyetli gelmedi..baş edemeyeceksen bu durumla yollarınızı ayırın..

Bana gore sikinti. Boşanmiş cocuklu adam, eski eş bekarsa resmen 2. Evi oluyor orasi
adamin, ben eşimi paylaşamam o şekilde.

Dunyadaki son kalmiş erkek degilse cocuklu adamla hiç işim olmaz, boyle bir adamla birlikteyseniz, boyle şeyleri kaldirmaniz lazim😐

Son düzenleme:
Bize göre normal..
Ancak soruş tarzınızdan anladığım size göre Anormal
Siz bu ilişkiyi tekrar gözden geçirin derim.
Malum çocuk daha 3 yaşında
Allah sağlıklı ömür versin daha çok görüşecekler...

Bana gore sikinti. Boşanmiş cocuklu adam, eski eş bekarsa resmen 2. Evi oluyor orasi
adamin ben eşimi paylaşamam o şekilde.

Dunyadaki son kalmiş erkek degilse cocuklu adamla hiç işim olmaz, boyle bir adamla birlikteyseniz boyle şeyleri kaldirmaniz lazim😐
Watsapp yazışmaları oluyor, çocukla ilgili v. S gece onıkılerı buluyor bu yazısma... Konu aralarındaki sıkıntıya geliyor tekrar mesajda bır tartışma yaşıyorlar

Watsapp yazışmaları oluyor, çocukla ilgili v. S gece onıkılerı buluyor bu yazısma... Konu aralarındaki sıkıntıya geliyor tekrar mesajda bır tartışma yaşıyorlar

Boşanmislar hala neden aralarindaki sikintinin kavgasi dönüyor ki?
Valla kaldiramiyorsan hiç dusunme direk birak bu adami ya bekarlarin suyu mu cikti anlamiyorum nerden buluyorsunuz şu adamlari.

Bilemiyorum, konu ister istemez kendilerine dönüyor, yasadıkları sıkıntılara, birbirlerine gecmişe dair mutlaka laf sokuyorlar

Bilemiyorum, konu ister istemez kendilerine dönüyor, yasadıkları sıkıntılara, birbirlerine gecmişe dair mutlaka laf sokuyorlar
Öfff bu ne be. Kendileri modern değil ki zaten senden nasıl modernlik beklensin? Kendileri silememiş ki bir şeyleri zaten sen nasıl görmezden geleceksin? Daha kendileri boşanmış iki olgun insan gibi kapatamamış konuları ki sen nasıl olgunlukla karşılayacaksın?
Derdin ne kendinle? Unutursun güzelim çok da güzel başkasına aşık olursun, iyi ki dersin ileride. Ama böyle belli ki ahh keşke diyeceksin. Kim ki bu kadar bi ömür bu stresleri çekmeye değsin! Hiiiiç de uğraşma gönder gitsin!!!

Öfff bu ne be. Kendileri modern değil ki zaten senden nasıl modernlik beklensin? Kendileri silememiş ki bir şeyleri zaten sen nasıl görmezden geleceksin? Daha kendileri boşanmış iki olgun insan gibi kapatamamış konuları ki sen nasıl olgunlukla karşılayacaksın?
Derdin ne kendinle? Unutursun çok da güzel başkasına aşık olursun. Kim ki bu kadar bi ömür bu stresleri çekmeye değsin! Gönder gitsin!!!
Evet... Mesela durum payşasımları oluyor.. Konuluyorlar çocukla ilgili.. Birbirlerine ılk basta esprilerle çocukla ilgili konular çeviriyorlar

Demek ki bitmemiş şeyler var. Uzak durun başınız çok ağrıyacak gibi duruyor. Kadın sorunlu birisiymiş galiba size de bulaşır.

adamın çocuğuyla ilgilenmesi gayet normal doğal bir durum. Ama her doğal olan size sevimli güzel gelecek diye bişey yok kaldıramayabilirsiniz ben istemezdim şahsen. Zaten çocuklu bir adam kendisi gibi anne olan çocuğu olan bir kadınla arkadaşlık yapsa daha doğru olur. Yoksa Uyumsuzluk oluyor çevremde gördüğüm durum bu. Anne olmadan kendinizi onun durumuna koyup anlayabilmeniz zor.

Back
X