Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortak bir çocukları var, umarım farkındasınızdır.bir oğlu var
normal değil ama ilk başlarda çocuk küçük ise ve sorunlu boşanma olmadı ise bu tarz durumlar olabiliyor. benim eşiminde oğlu var biz tanıştığımızda 4 yaşında idi o da bu tarz durumlarda gider hatta bazen çocugu uyutur gelirdi hala da hastalık olur gider, okul töreni mezuniyet vs olur gider haliyle eski eşi ile karşılaşır ya da konuşur.Merhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
Watsapp yazışmaları oluyor, çocukla ilgili v. S gece onıkılerı buluyor bu yazısma... Konu aralarındaki sıkıntıya geliyor tekrar mesajda bır tartışma yaşıyorlarBana gore sikinti. Boşanmiş cocuklu adam, eski eş bekarsa resmen 2. Evi oluyor orasi
adamin ben eşimi paylaşamam o şekilde.
Dunyadaki son kalmiş erkek degilse cocuklu adamla hiç işim olmaz, boyle bir adamla birlikteyseniz boyle şeyleri kaldirmaniz lazim![]()
Watsapp yazışmaları oluyor, çocukla ilgili v. S gece onıkılerı buluyor bu yazısma... Konu aralarındaki sıkıntıya geliyor tekrar mesajda bır tartışma yaşıyorlar
Bilemiyorum, konu ister istemez kendilerine dönüyor, yasadıkları sıkıntılara, birbirlerine gecmişe dair mutlaka laf sokuyorlarWatsapp yazışmaları oluyor, çocukla ilgili v. S gece onıkılerı buluyor bu yazısma... Konu aralarındaki sıkıntıya geliyor tekrar mesajda bır tartışma yaşıyorlar
Öfff bu ne be. Kendileri modern değil ki zaten senden nasıl modernlik beklensin? Kendileri silememiş ki bir şeyleri zaten sen nasıl görmezden geleceksin? Daha kendileri boşanmış iki olgun insan gibi kapatamamış konuları ki sen nasıl olgunlukla karşılayacaksın?Bilemiyorum, konu ister istemez kendilerine dönüyor, yasadıkları sıkıntılara, birbirlerine gecmişe dair mutlaka laf sokuyorlar
Evet... Mesela durum payşasımları oluyor.. Konuluyorlar çocukla ilgili.. Birbirlerine ılk basta esprilerle çocukla ilgili konular çeviriyorlarÖfff bu ne be. Kendileri modern değil ki zaten senden nasıl modernlik beklensin? Kendileri silememiş ki bir şeyleri zaten sen nasıl görmezden geleceksin? Daha kendileri boşanmış iki olgun insan gibi kapatamamış konuları ki sen nasıl olgunlukla karşılayacaksın?
Derdin ne kendinle? Unutursun çok da güzel başkasına aşık olursun. Kim ki bu kadar bi ömür bu stresleri çekmeye değsin! Gönder gitsin!!!
Demek ki bitmemiş şeyler var. Uzak durun başınız çok ağrıyacak gibi duruyor. Kadın sorunlu birisiymiş galiba size de bulaşır.Bilemiyorum, konu ister istemez kendilerine dönüyor, yasadıkları sıkıntılara, birbirlerine gecmişe dair mutlaka laf sokuyorlar