• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ EŞE BÖYLE GİDİLİR Mİ?

Merhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
Normal, güvenmiyorsan olmaz zaten bu ilişki. Aşırı kıskançsan da olmaz

çoçuklu bir adam ayrılmış bile olsa bunları kabul ederek birlikte olmalısınız çocukları için mecbur birarada olacaklar normal yani

Çocuklu bir adamlaysan böyle şeylere alış.

aslında normal. ama kadınada bağlı bu durum bilemiyorum. benzer bir ilişki bende yaşadım üstelik 2 yıl sürdü. anne ilk başlar varlığıma sinir olup çocuğu göstermedi kimseye. sonra yatıştı benimle arkadaş olmak istedi. ki bence olması gereken buydu çocuk ortak nokta ve etkilenmemesi için çaba gösterilmeli. ama nasıl olduysa zaman içinde ben hep olayların dışında kaldım :) bir şekilde ayrıldık üzerinden 2-3 ay geçmeden barışıp tekrar evlendiler :KK70: oysa 2 yıl boyunca kadını kötülemelerini dinlemiştim :KK70: tüm emeklerim puf oldu gitti :KK70: çocuklu erkek mi? 100 kere düşünmek lazım

Merhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
Cocuugnuz yok diye tahmin ediyorum. 3 yaş grubu çok huysuz olur. Hasta iken de ekstra yorucudur. Allah şifa versin çocuğa. Bakana da kolay bir durum değil. Babası tabiki gidecek..geceyi bile.orda gecirebilirdi. Gece ateş yükselme ihtimali olur. Biri kestirirkren diğeri bekler falan. Ama sizin için bu duurm zorunda bence biraz düşünün. Çünkü bu çocuk hep olacak. Ve babası da hep gidecek. Siz buna hazır mısınız? Bence önce ona bakın

Back
X