• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ EŞE BÖYLE GİDİLİR Mİ?

Biz olaya çok safça bakmisiz yav
Hatun daha önceden bir sürü konu açmış bu adamla adam evlenmeden önce sözlü gibi bı seylermis
Adam sonradan evlenmiş
Sonradan boşanmış
Sonradan tekrar eski sozlusune dönmüş
Umarım aldatma olayı yoktur karisini:skandal:
Saka yapiyosun?

Konu sahıbı adamla adam evlenmeden önce sevgili mıydınız sizden ayrılıp evlendi ve sonra bosandı mı?

Saka yapiyosun?

Konu sahıbı adamla adam evlenmeden önce sevgili mıydınız sizden ayrılıp evlendi ve sonra bosandı mı?
Yoo ciddiyim 5yil önce konu açılmış yine adamı 41 kendini 29 olarak tanıtmış şu an da kendini 32 adamı 44 olarak tanıtmış yine ayrı sehirdeler vs. Resmen her şey uyuyor

Adamda 3 yıl önce evlenmiş 2 yıl önce boşanmış
2018de de bu adamla sevgili

Gece gece hafiyeligim asbajajo_O

Yoo ciddiyim 5yil önce konu açılmış yine adamı 41 kendini 29 olarak tanıtmış şu an da kendini 32 adamı 44 olarak tanıtmış yine ayrı sehirdeler vs. Resmen her şey uyuyor

Sana inanıyorum

Su durumda en fenası, adamın ilk tercihi olmaması buna ragmen hala hayatına tutunmaya calismasi.

Simdı bisey diycem bana da uzulceksin demıyım😂😂
Insallah yanılıyorsundur da konu sahıbı bu adam ıcın heba etmiyordur omrunu

Soyle söyle gecenin kaçı olmuş ruh halim "benim aşka inancım kalmadı hiç sarkisini dinleyen Melisa Ilıcalı " gibi zaten 😂
İnşallah yanilayim ya gönülden isterim:(

Bahsettiğin kişi,
Biz olaya çok safça bakmisiz yav
Hatun daha önceden bir sürü konu açmış bu adamla adam evlenmeden önce sözlü gibi bı seylermis
Adam sonradan evlenmiş
Sonradan boşanmış
Sonradan tekrar eski sozlusune dönmüş
Umarım aldatma olayı yoktur karisini:skandal:
Olaya bakış açınız muazzam, konuları deşmek ve beynınızi bu kadar yorup, sorgulamak yerine bana sormanız daha ıyı olurdu bence, eski sözlüm ile şuankı ilişkimi karıştırmazsanız sevinirim, eski sözlüm bu arada dikkatli bak bakarsanız 46yasında oluyor şuan, onunla bır yıl ayrıydık o surecte bu kısı girdi hayatıma, artık sözlümle aynı yerde yasamıyoruz, sevgilimle aynı yerde yasıyoruz, bunları da dikkatli detaylandırın,HASSAS konularda özellikle tahmini verilerde bulunmayın lütfen

Bahsettiğin kişi,
Olaya bakış açınız muazzam, konuları deşmek ve beynınızi bu kadar yorup, sorgulamak yerine bana sormanız daha ıyı olurdu bence, eski sözlüm ile şuankı ilişkimi karıştırmazsanız sevinirim, eski sözlüm bu arada dikkatli bak bakarsanız 46yasında oluyor şuan, onunla bır yıl ayrıydık o surecte bu kısı girdi hayatıma, artık sözlümle aynı yerde yasamıyoruz, sevgilimle aynı yerde yasıyoruz, bunları da dikkatli detaylandırın,HASSAS konularda özellikle tahmini verilerde bulunmayın lütfe
Bahsettiğin kişi,
Olaya bakış açınız muazzam, konuları deşmek ve beynınızi bu kadar yorup, sorgulamak yerine bana sormanız daha ıyı olurdu bence, eski sözlüm ile şuankı ilişkimi karıştırmazsanız sevinirim, eski sözlüm bu arada dikkatli bak bakarsanız 46yasında oluyor şuan, onunla bır yıl ayrıydık o surecte bu kısı girdi hayatıma, artık sözlümle aynı yerde yasamıyoruz, sevgilimle aynı yerde yasıyoruz, bunları da dikkatli detaylandırın,HASSAS konularda özellikle tahmini verilerde bulunmayın lütfen
Sizin dediginiz gibi olmasini tercih ederim , kolay gelsin

Her taraf için baya üzücü
Benim için bile bu durumu farketmek üzücü oldu ya😂
Konu sahibi bu adamı 6 yıldıt tanıdığını yazdı daha önce. Benim dikkatimi çeken ilk mesajında boşanmışlar değil boşandılar yazması oldu. O zaman arkadaş olduklarını yazdı. Ama birebir çok içinde olmadığı bir şeyi , arkadaşının evliliğini boşanmışlardı falan yazar insan. Boşandılar diye yazması bilinç altının birtezahürü işte.

Konu sahibi bu adamı 6 yıldıt tanıdığını yazdı daha önce. Benim dikkatimi çeken ilk mesajında boşanmışlar değil boşandılar yazması oldu. O zaman arkadaş olduklarını yazdı. Ama birebir çok içinde olmadığı bir şeyi , arkadaşının evliliğini boşanmışlardı falan yazar insan. Boşandılar diye yazması bilinç altının birtezahürü işte.

Bans da inandırıcı gelmedi.
kadını 20 günlük lohusayken bırakmış. Büyük bit sebep olmalı. İhanet gibi eski aşkla yazışmak gibi.

Zaten konu sahibine inandigimdan değil konu mide bulandırıcı gelmeye başlamasından sebep daha fazla cevap vermek istemedim

Sevgılı Arkadasım biz aynı yerde yaşıyoruz, ve yıllardır aynı cev
Bans da inandırıcı gelmedi.
kadını 20 günlük lohusayken bırakmış. Büyük bit sebep olmalı. İhanet gibi eski aşkla yazışmak gibi.
Zaten konu sahibine inandigimdan değil konu mide bulandırıcı gelmeye başlamasından sebep daha fazla cevap vermek istemedim
Mide bulandırıcak bır konu yok, kafanızda kurduğunuz, emin olmadan okuyup, bu budur kesin diyerek yerlestırdıgınız fikirler mide bulandırıcı bence...Ben sadece söylediğimden sorumluyum, sızın nasıl algıladıgınızdan değil

Merhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
tamamen benım kişısel fıkrım, ister begenın ıster begenmeyın. adamın karısı hakkında da bır fıkrim yok ama genellıkle cocugunu kucuk yasta bırakan bır erkekten size hayır beklemeyin.
siz bunu suphelenip buraya yazdıgınıza gore, eski eşiyle aralarında hala daha bır seyler devam edıyor olabılır. bu ıhtımali goz onunde bulundurun.
adam capkın mı?

tamamen benım kişısel fıkrım, ister begenın ıster begenmeyın. adamın karısı hakkında da bır fıkrim yok ama genellıkle cocugunu kucuk yasta bırakan bır erkekten size hayır beklemeyin.
siz bunu suphelenip buraya yazdıgınıza gore, eski eşiyle aralarında hala daha bır seyler devam edıyor olabılır. bu ıhtımali goz onunde bulundurun.
adam capkın mı?
Çapkın desem yalan olur, ama eski eşinden gorustugum uz donemlerde nefret dolu söylemlerde bulunuyordu, uyardıgım çok olmuştur, oğluma düzgün eğitim vermiyorlar gıbı gıbı aşırı sinirleniyordu, kadına ve ailesine

Çapkın desem yalan olur, ama eski eşinden gorustugum uz donemlerde nefret dolu söylemlerde bulunuyordu, uyardıgım çok olmuştur, oğluma düzgün eğitim vermiyorlar gıbı gıbı aşırı sinirleniyordu, kadına ve ailesine
nefret de bır duygu barındırır, dıkkatli olun, hislerinize güvenin, konusun.

nefret de bır duygu barındırır, dıkkatli olun, hislerinize güvenin, konusun.
Aslında kafamı karıştıran da bu, o kadar sinirleniyor ki konu evliliği olunca, sanki eski eşi canavar, agrasifliğine bağladıgım dönemler de oldu ama içten içe, insan en yüksek duyguları nefret, kızgınlık genelde yediremediği konulara da duyabilir diye de düşündüğüm olmuştur

Aslında kafamı karıştıran da bu, o kadar sinirleniyor ki konu evliliği olunca, sanki eski eşi canavar, agrasifliğine bağladıgım dönemler de oldu ama içten içe, insan en yüksek duyguları nefret, kızgınlık genelde yediremediği konulara da duyabilir diye de düşündüğüm olmuştur
bence ona sunu dıyın, bu konunun senı cok yırattıgını ve senın ıcın onemlı olduğunu bılıyorum, ama bunları sureklı olarak konuşman ve gündeme getırmen ılıskımızı yıpratıyor. buna bırlıkte cozum bulalım vs gıbı bır sey soylesen de her aklına geldıgı gıbı senı bu konunun ıcıne dahıl etmese_

bence ona sunu dıyın, bu konunun senı cok yırattıgını ve senın ıcın onemlı olduğunu bılıyorum, ama bunları sureklı olarak konuşman ve gündeme getırmen ılıskımızı yıpratıyor. buna bırlıkte cozum bulalım vs gıbı bır sey soylesen de her aklına geldıgı gıbı senı bu konunun ıcıne dahıl etmese_
Sanırım bu konu evlerinde de sureklı gündem... Konuşuluyor,
Bu konulardan rahatsz oldugum için kafamda, bır ıkı gundur konuşmuyorum

Sanırım bu konu evlerinde de sureklı gündem... Konuşuluyor,
Bu konulardan rahatsz oldugum için kafamda, bır ıkı gundur konuşmuyorum
haklısınız, bence bıraz zaman tanıyın kendınıze ve ona, ortam bıraz yatışsın, sız de yatısın, daha sonrakı bır zaman mutlaka konusun, konunun ustunu örtmeyin , mutlaka konusun, yoksa elbet yıne su yüzüne çıkıp sızı rahatsız eder.

haklısınız, bence bıraz zaman tanıyın kendınıze ve ona, ortam bıraz yatışsın, sız de yatısın, daha sonrakı bır zaman mutlaka konusun, konunun ustunu örtmeyin , mutlaka konusun, yoksa elbet yıne su yüzüne çıkıp sızı rahatsız eder.
Tamam arkadasım mutlaka

Back
X