- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kötü ayrılmışlar, çocuk daha 5günlükken evleri ayırmışlarÇok kötü ayrılmamışlar demek ki .
Türk toplumu için ilginç .
O zaman ben erkeğe kabahat bulurum 5 günlük doğum yapmış kadını bırakan erkek çok kızdım şu an .Çok kötü ayrılmışlar, çocuk daha 5günlükken evleri ayırmışlar
Detaylarda aslında ikisinin kararı bu konu ama çekişmeli süreç...O zaman ben erkeğe kabahat bulurum 5 günlük doğum yapmış kadını bırakan erkek çok kızdım şu an .
O kadın onu eve almasın bence .
Ayy, lohusa psikolojisinde kadını her ne sebeple olursa olsun terk eden adama da güvenmeyin.Çok kötü ayrılmışlar, çocuk daha 5günlükken evleri ayırmışlar
Çok saçma çıkarımlarınız var.Evet hasta oldugumuz donenlerde annemiz ılgılenırdı, genelde de evlı ailelerde anne hastaneye goturur, hatta babanın uyuttugunu pek görmedim
40 yasında bir adam sanırım babalıgı benım cumlelerımle bırakmaz... Tıpkı gece eskı eşinin evine gitmesi gıbı.. Babalık ile evlilik arasındaki kısımları karıştırmamak gerekıyor... Babalık sonradan olan bır durum degıldır...tekrar belirtiyorum acil durum yoksa boşandıgın eşin evine gitmek dogru degıldır, ayrı çiftlerin evcilik oyunu gibi bir görüntü vermemeleri psikologlar tarafından bile belirtilmektedirÇok saçma çıkarımlarınız var.
Benim çocuğumu genelde eşim uyutur, o evdeyse altını o alırdı. Hastalandığında da nöbet tutarız. Üç saat birimiz uyur sonra diğerimiz. Babalık yapmanın evlisi, boşanmışı yoktur. Çocuğuyla ilgilenmek zorunda. Bunu kabul edemeyip ilgisiz bir baba olması için zorlayacaksanız günahtır. Baba çocuk arasına girmektir. Vebal alırsınız. Kendiniz gibi çocuksuz birini bulun.
Sızın cumlelerınızle hıcbıseyı bırakmaz gıbı duruyor bu konuda rahat olun.40 yasında bir adam sanırım babalıgı benım cumlelerımle bırakmaz... Tıpkı gece eskı eşinin evine gitmesi gıbı.. Babalık ile evlilik arasındaki kısımları karıştırmamak gerekıyor... Babalık sonradan olan bır durum degıldır...tekrar belirtiyorum acil durum yoksa boşandıgın eşin evine gitmek dogru degıldır, ayrı çiftlerin evcilik oyunu gibi bir görüntü vermemeleri psikologlar tarafından bile belirtilmektedir
Sevgilisine burda yazdığı hiçbirseyi söyleyemiyor muhtemelen zaten.Sızın cumlelerınızle hıcbıseyı bırakmaz gıbı duruyor bu konuda rahat olun.
Mesela eski es varlığını bilmiyor.Sevgilisine burda yazan hiçbirseyi söyleyemiyor muhtemelen zaten.
Aralarında geçen diyalogları değil kendi kendine yürüttüğü fikirleri yazıyor burada.
Bu tabıkı dogru.. İnsanın ıcınde var ise zincire baglarsanda durmazKk da neler okuduk,eski esiyle 3 kez bosanip tekrar evlenen var.Yapacaksa ne siz nede baska bisey engel olamaz
Çok güzel yazmıssınız tebrik ediyorum sızıKişisel fikrim: Hayır normal değil.
Bu kişiler artık boşanmış. Evet anne ve baba rolleri devam ediyor, evet çocuklarını görecekler ama birbirlerinin evine girmelerini normal bulmuyorum.
Ben de boşandım, çocuklarımı götürdüğüm pedagog da kendi psikoloğum da aynı şeyi söyledi: Annenin evinde babanın işi yok, orası artık anneye ait bir ev. Babanın evinde de annenin işi yok.
Kim bu baba? Yanında tam teşekküllü hastane dolaştıran ordinaryüs profesör mü? Evde saatlerce ne yapmış? Çocuğu 1 gün görmese ölürler miymiş?
Çocuk dışarı çıkamayacak kadar hastaysa o haftasonu görüşmeden de olur. Sonraki haftasonu görüşülür veya haftaiçi görüşülür.
Çoğu kişinin dediği gibi bu kadın evli olsaydı ne olacaktı? Gene eve girebilecek miydi? Neden buna diğer erkek karar veriyor? Kadın evli olunca “o onun çocuğu farkında mısın, çocuk hastaymış farkında mısın” yorumları yine olacak mıydı? Kadının kocası eve almak istemeyince “aaaaa ne kötü üvey baba, çocuğun öz babasıyla görüşmesini engelliyor” mu denecekti?
Annelik babalık devam ediyor elbet. Ama sınırlar olmalı. Benim sınırımda yok mesela eve girmek. Ben de gitmem, benimkine de sokmam.
Bunu dikkate Alicam teşekkürlerSızın cumlelerınızle hıcbıseyı bırakmaz gıbı duruyor bu konuda rahat olun.
Ben o kapıya asla gitmem dıye, bır suru laf ediyordu, kin dolu cumleler v s o gün nasıl gitti bende sasırdım tabiAdam içten içe pişman olmuş yol bulsa çıkmaz o evden.
O kapı dedigi kapı Cocugunun oldugu kapı.Ben o kapıya asla gitmem dıye, bır suru laf ediyordu, kin dolu cumleler v s o gün nasıl gitti bende sasırdım tabi
Sevgilisine burda yazdığı hiçbirseyi söyleyemiyor muhtemelen zaten.
Aralarında geçen diyalogları değil kendi kendine yürüttüğü fikirleri yazıyor burada.
O kapı dedigi kapı Cocugunun oldugu kapı.
Bı de kim ne hakkında kesin hukumlu buyuk cumleler kuruyorsa onun özlemini cekıyordur.