ESKİ EŞİ ÖZLEMEK..

Şuan gerçekten tamda dediğiniz gibi yapıyorum bol bol dua ediyorum ve ölü taklidi yapıyorum.
Hayırlısı olsun hakkınızda biraz daha sabır o zaman biliyorum gönül konularında sabır zorluyor ama suan yapilabilecekleri yapıyorsunuz

Çünkü bütün özelimizi akrabaların dilinde olduğu için herşeyi herkese anlatırdı ondan
çok tatlısınız gerçekten:)evet hep ben yaptım bir erkeğin yapması gereken tüm romantik şeyleri ben ona yaptım ve o beni bıraktı.ama kararlıyım artık yazıp çizmiycem bakalım o ne yapacak

Bu adamı mı geri istiyorsunuz?

ÖNünüze bakın
O kafasında bitirmiş bence

ÖNünüze bakın
O kafasında bitirmiş bence
kafasında bitrdiğini zaten kendiside söylüyor ama işte gelin görün ki ben hala olsun diyorum:)) ama şaka bir yana kader sanırım dönerse nasibimdeymiş diyeceğim dönmez ise kaderimiz bir değilmiş diyip önüme bakıcam artık

Hımm, diyorsunuz ki, '' Daha canıma sağlam okunmadı, tam darbe yiyemedim, henüz hayatan yeterince soğumadım. İlkinde vurdu, ikinciye gelsin öldürsün. '' Siz bilirsiniz. Sizin hayatınız.
senin bu açık sözlülüğün valla beni bitirdi :))ya şimdi balım evet herkes bunu bana söylüyor yalan değil ailem bile diyor.. ama ilk evliliğim ne biliyim hatıraları unutamıyorum bir türlü..bana göre bir erkeğin boşanma kararı alması kadar alçak bir durum olamaz çünkü toplumda kadın olarak nasıl zorluk çektiğimizi biliyolar en azından erkek kadar rahat değiliz bu bir gerçek .. belkide gelecek korkusu başkasını sevemem başkası ile olamam diye katipcim hep bunlardan birde şimdiki erkeklerin hepsi höt höt küfür ediyor benim eşim bunları yapmıyordu o yüzden gözümde bir numara ne kadar "mal " olsada:))

Bende psikolojik destek al
Kolay değil yaşadıkların
Şu anda da sağlıklı düşünemiyorsunuz
Birkaç ay destek alın, sonra da birikim yapıp dünyayı gezin , o arada hobiler bulup bir gruplara dahil olun attık dil okulu olur dans kursu olur spor olur
O zaman çıkarsınız bu kısır döngüden

Küfür etmiyor olması mıymıntılığını kapatmıyor ama ya. Kapatamamış da zaten, patlamışsın. Bi daha seversin, şimdi bi psikolojik destek al. Kendine biraz zaman ver.

Küfür etmiyor olması mıymıntılığını kapatmıyor ama ya. Kapatamamış da zaten, patlamışsın. Bi daha seversin, şimdi bi psikolojik destek al. Kendine biraz zaman ver.
katipcim ama şimdiki erkekler höt höt oda korkutmuyor değil.evet o mıymıntılığı zaten beni sinir hastası etti çok gerçekçi konuşuyorsun sen.. anne ve abla sözünden çıkmayan bir kişilkti mantık boyutunda hayır ama sevgide evet.. ama destek almak şart

evet dediğin gibi belkide zaman geçicince dönse bile ben istemiycem şuan mesela aşırı istiyorum gelsin ama dediğin gibi destek almadan olmayacak gibi

Erkek mi lazım illa şimdi hemen. Bi erkeklere ara ver, destek al, kendinle ilgilen. Olmaz mı?

En kötüsü de işte bunu yaşamak onu savunduğumda kendime ihanet etmiş gibi hissediyorum sanada zor gelmiyor mu

ya hayır beni bitrdin.. erkek değil olay zaten ben ikinci evliliği yapmam hayatıma zor insan alırım öle diyim.. sadece gelecek için konuşuyorum şuan için değil..
Şu an eski eşini hayatına alman daha zor ama.

Herkesin iyi ve kötü özellikleri vardır. Sadece kötü özelliklerden ibaret değiliz hiç birimiz. Sakin olması bütün sorunları çözmüyor. Ailesinin ağzına bakan, karısı ile arasında geçenleri ailesini anlatan erkekten hayır gelmez. Evliliği çıkmaza sürükler bu durum. Sizin yaş kaç? Yaşım geçti tekrar evlenemem diye mi düşünüyorsunuz? Bence hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz. Maddi durumum iyi diyorsunuz. Bence terapi alın.

Şu an eski eşini hayatına alman daha zor ama.
niye zor olsun.. ortada kan davası yok mesela diyorum gelse derim ona hadi tut elimden aileler zorluk çıkarcak çünkü onları ikna edelim.. sonra bir nikah böle bandolu istiyorum bu sefer al işte istese olur katipcim:))

ben 32 yaşındayım. ailesinin ağzına fazlasıyla bakıyordu buda bizi bitrdi aslında genel sebepte buydu.son zamanlarda bakmamaya başlamıştı.. ama herşeyimizi gene anlatıyordu yalan değil..

valla doğru umutsuzcm bu alçaklar bıraksın bizde hala kişilksiz taraflarını yok öle idi yok böle idi diyip duralım (
Kendime haksızlık etmiş gibi hissediyorum ben ya evet yanlış konuşmalarım oldu ama terk edilmeyi hak etmemiştim bazen o kadar kızıyorum ki ona bize yaşattıkları için bazen de o kadar özlüyorum ki sanki gelse eskisi gibi olurmuş gibi
Çok dua etmemiz gerekiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…