eski eşim barışmak istiyor

pammukkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
565
326
33
31
kızlar nerden başlasam bilemiyorum ilk açtığım konuları okursanız daha detaylı anlarsınız kısaca anlatıyım 2 senelik evliydim haziran ayında eşimle boşandık ilk 1 ay görüşmedik ama bayramlarda ve arada sırada arar hatrımı sorar hep... ayrılma sebebiz eşimle mutlu oldugum zamanlar var birde mutsuz oldugum zamanlar var genelde evin sorumlulugu bendeydi ve bu yüzden tartışmalarımız oluyordu bazen dışarı çıktıgında gece 1 de 2 de eve gelirdi 2 3 kere sabah geldi eve kimle olduguna kadar biliyorum ama dışarı çıkmasını istemiyordum gece... ve beni rencide etme huyu vardı herkesin içinde kendimi ona ait hissetmiyordum bazen dışarı çıkınca gelesiye kadar uyumuyordum kafayı yemiştim kavga ederdik hep bekar arkadaşlarıyla takılıyordu.... toplum içinde az değer veriyordu ama sevgisi aşkı vardı şimdi dün benimle tekrar denemek istediğini barışmak istediğini söyledi gerekirse psikologa gidelim dedi düzeltelim dedi ha eşini seviyormusun hala diyorsanız biz 9 sene çıkma evlilik nişanlık toplam 9 sene geçirdik aşıktım ama sevgim azaldı çünkü kendisi daha fazla boşanmak istedi dedim iyi düşün dedim pişman olcaksın dedim dediğime geldi bu sebeble soğudum ona karşı ama alışkanlıkta var napacağımı bilmiyorum bir insan düzelirmi ?

Zoru başarıp boşanıp kendinize yeni bir dünya kurmuşsunuz.
Adamla değil yeniden evlenmek bayramlaşmak,selamlaşmak bile büyük bir hata bence.
Eminim genç ve güzel kadınsınızdır,kendi kısmetlerinizi kendiniz kapatıyorsunuz bu şekilde.
Kesinlikle 👍

ben herkesin şans hakettiğine inanırım. bazen böyle keskin ayrılıklar, uzaklıklar insanların aklını başına getirir. eşinizden bu süreçte dersler çıkarmış olabilir. samimiyetine inanıp belki direkt evlilik değil de ilişki deneyebilirsiniz.

Hayır tabiki de ,şimdi yitirilen şeyler yeni seferde katlanarak artacak zaten zor olanı yapmışsınız tekrar Amerika yı keşfetmek gerekmez

Zoru başarıp boşanıp kendinize yeni bir dünya kurmuşsunuz.
Adamla değil yeniden evlenmek bayramlaşmak,selamlaşmak bile büyük bir hata bence.
Eminim genç ve güzel kadınsınızdır,kendi kısmetlerinizi kendiniz kapatıyorsunuz bu şekilde.
Katılıyorum huylu huyundan vazgeçmez boşuna düzeninizi bozmayın :kahve:

Ya boşanmışsınız hayatınızı rayına oturtmussunuz eski eşle tekrar deneyip neden tekrar o zorlu yollara yokuş süresiniz ki?
Eminim ki basit Bi nedenden dolayı ayrılmış olsanz da demekki bşyler bitmiş arada. Hala seviyor musunuz?

kızlar nerden başlasam bilemiyorum ilk açtığım konuları okursanız daha detaylı anlarsınız kısaca anlatıyım 2 senelik evliydim haziran ayında eşimle boşandık ilk 1 ay görüşmedik ama bayramlarda ve arada sırada arar hatrımı sorar hep... ayrılma sebebiz eşimle mutlu oldugum zamanlar var birde mutsuz oldugum zamanlar var genelde evin sorumlulugu bendeydi ve bu yüzden tartışmalarımız oluyordu bazen dışarı çıktıgında gece 1 de 2 de eve gelirdi 2 3 kere sabah geldi eve kimle olduguna kadar biliyorum ama dışarı çıkmasını istemiyordum gece... ve beni rencide etme huyu vardı herkesin içinde kendimi ona ait hissetmiyordum bazen dışarı çıkınca gelesiye kadar uyumuyordum kafayı yemiştim kavga ederdik hep bekar arkadaşlarıyla takılıyordu.... toplum içinde az değer veriyordu ama sevgisi aşkı vardı şimdi dün benimle tekrar denemek istediğini barışmak istediğini söyledi gerekirse psikologa gidelim dedi düzeltelim dedi ha eşini seviyormusun hala diyorsanız biz 9 sene çıkma evlilik nişanlık toplam 9 sene geçirdik aşıktım ama sevgim azaldı çünkü kendisi daha fazla boşanmak istedi dedim iyi düşün dedim pişman olcaksın dedim dediğime geldi bu sebeble soğudum ona karşı ama alışkanlıkta var napacağımı bilmiyorum bir insan düzelirmi ?
Cocuk yok sanırım
Needen irtibatı koparmıyorsunuz?
Cok gereksiz
Böyle hayata devam edemezsiniz
Bir de aynı suda 2 kere yıkanılmaz.

Aynı derede iki defa yıkanılmaz diye çok meşhur bir söz vardır. Kendisi boşanmak istemiş ve boşanmış. Kendinize saygınız varsa, bunu kendinize yedirmeyin. Bence iletişimi koparın. Gitsin çok beğendiği rencide etmeyeceği birini bulsun. Boşanacak kadar ileri gittiyse demekki istemiyordu. Bence geri dönemk istemesinin de alışkanlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum pişmanlıkla alakalı değil. Pişman olan insan, o boşanma aşamasında aklı başına gelir pişman olurdu. Bence asla geri dönmeyin, iletişimi kopartın. Bilmiyorum ne kadar inançlı birisiniz ama dinimizde boşanılan eşle arada başka biriyle evlenip boşanmadan evlenmeyi helal kılmamış. Dinde her şeyin mantığı olduğuna inanan bir insan olarak. İletişiminizi, kesmenizi görüşmemenizi daha doğru görüyorum

Biraz bırlıkte zaman geçirerek analiz edebilirsiniz
Fikrimce, değişen bir şey yok...

Back
X