• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim borcunu ne zaman ödeyeceksin diyor

Yeniden evlenmedi. Benden büyüktü. Tam yas vermeyeyim ama bayağı olgun yaşta yani. Mesele ne biliyor musun bir erkek kadindan menfaati bitince gaddarlaşıyor eğer insanliği eksikse.

Yani bazen diyorum ki hani biz kadınlar terk edilince perişan olsun istiyoruz ya belki erkeklerin bazılarında da bu durum vardır. Hani ben boşadim ya zor durumda kalayım da o bundan mutlu olsun.

Ben eger ona bir kötüluk yapsam belki bu öfkeyi anlarim da yani yillarca uğraşmişım ama evlilik kurtulmamıs ne yapabilirim?

Onun derdi ben susup oturacaktım bosanmayacaktım. Hani madem bosadım o zaman bana karsı merhametsiz, kaba, vicdansiz davranabilir. Ben efendi gibi durdugum icin o da bişey demiyor. Ben iki laf soksam biraz üstüne gidip onu suclasam kim bilir neler der.

Yani hakaret, kufür falan değil elbette ama beni suçlar muhtemelen. Hep uyguladiğı duygusal siddet yani. O kendini adam etmesin ben hep elimde tutmak için alttan alayım.

Artık uğraşmak istemedigim icin tamam dedim gectim.
Bu tip insanlar o kadar fazla ki, ne yazik ki.. Psikolojik siddet uygulayıp kadinin hayatini burnundan getiren ve halen kendinde suc gormeyen, ustune suc bastiran.. Ben boyle olup duzelen kimseyi duymadim, belki istisnalar vardir, bilemiyorum..
Bosanmak cok zor ama bi evlilikte psikolojik siddet de bi o kadar zor..
Size halen baski yapmasina izin vermeyin lutfen, kestirin atın..

Bu tip insanlar o kadar fazla ki, ne yazik ki.. Psikolojik siddet uygulayıp kadinin hayatini burnundan getiren ve halen kendinde suc gormeyen, ustune suc bastiran.. Ben boyle olup duzelen kimseyi duymadim, belki istisnalar vardir, bilemiyorum..
Bosanmak cok zor ama bi evlilikte psikolojik siddet de bi o kadar zor..
Size halen baski yapmasina izin vermeyin lutfen, kestirin atın..
Duygusal siddet konusu genelde sonradan fark ediliyor. Adam hakaret etmiyor, belki bağirmiyor, dayak yok ama konusmalarıyla ya da dinlemeyerek ve daha pek çok sekilde duygusal siddet uyguluyor.

Ben kendime şaşıyorum bu kadar bilincliyken neden izin verdim buna diye. Hep duzelir diye umut ettim ama zerre iyileşme olmadi.

Zaten duygusal siddet uygulayanin en iyi taktiği kendini suclu hissetmeni saglamak. O ya hatasiz ya da ben böyleyim deyip kenara çekilerek çözumsuz bırakiyor.

Yani ya sen onun istedigi gibi olacaksin ya da olmayacak. Bu durumda insan nasil kendinden vazgecebilir ki. Yani kocan istemiyor diye hadi ne bileyim kirmizi renk giymedin ama o istemiyor diye insan karakterini yok sayamaz ki. Hiç konusma, hiç bişey talep etme, herseye razi ol.

Vallahi ben anlamadım biz mi beceremiyoruz bu işleri yoksa yanliş insanlara mi denk geldik. Sonućta bu kadar da kötulerse niye evlendik yahu :KK70:

Canım ev benim zaten ben aldım. Eski esim tadilatta verdiği paraları istiyor. Ben de zamaninda kurtulmak icin veririm demistim bu durumda param olunca vereceğim. Senet falan yok ama ben odemeyi yaparsam banka kanalıyla olacağı icin dekontum belge olacaktir. O da zaten parayi aldiktan sonra üsteleyecek tekrar isteyecek biri değil. Sağolasın yorumlarin için.

Boşandıktan sonra kendi evini eşyalarını karısına bırakan adamlar varken böyle birinden kurtulduğnuza şükredin .. heryerden engelleyin bn olsam asla vermezdim. Hakkınzda hayrlısı olsn

Boşandıktan sonra kendi evini eşyalarını karısına bırakan adamlar varken böyle birinden kurtulduğnuza şükredin .. heryerden engelleyin bn olsam asla vermezdim. Hakkınzda hayrlısı olsn
Di mi ya bosandigı esine hala maddi yardımda bulunan erkekler de var. Hakkimizda cümleten hayırlisı olsun insaallah.

Duygusal siddet konusu genelde sonradan fark ediliyor. Adam hakaret etmiyor, belki bağirmiyor, dayak yok ama konusmalarıyla ya da dinlemeyerek ve daha pek çok sekilde duygusal siddet uyguluyor.

Ben kendime şaşıyorum bu kadar bilincliyken neden izin verdim buna diye. Hep duzelir diye umut ettim ama zerre iyileşme olmadi.

Zaten duygusal siddet uygulayanin en iyi taktiği kendini suclu hissetmeni saglamak. O ya hatasiz ya da ben böyleyim deyip kenara çekilerek çözumsuz bırakiyor.

Yani ya sen onun istedigi gibi olacaksin ya da olmayacak. Bu durumda insan nasil kendinden vazgecebilir ki. Yani kocan istemiyor diye hadi ne bileyim kirmizi renk giymedin ama o istemiyor diye insan karakterini yok sayamaz ki. Hiç konusma, hiç bişey talep etme, herseye razi ol.

Vallahi ben anlamadım biz mi beceremiyoruz bu işleri yoksa yanliş insanlara mi denk geldik. Sonućta bu kadar da kötulerse niye evlendik yahu :KK70:
: ) Guzel ozetlemissiniz..
Bu tip insanlar narsist, ayni zamanda kompleksli oluyor ve bastan cok fazla belli olmuyorlar bence..

Back
X