- 25 Ağustos 2014
- 21.040
- 50.291
- 798
Bu tip insanlar o kadar fazla ki, ne yazik ki.. Psikolojik siddet uygulayıp kadinin hayatini burnundan getiren ve halen kendinde suc gormeyen, ustune suc bastiran.. Ben boyle olup duzelen kimseyi duymadim, belki istisnalar vardir, bilemiyorum..Yeniden evlenmedi. Benden büyüktü. Tam yas vermeyeyim ama bayağı olgun yaşta yani. Mesele ne biliyor musun bir erkek kadindan menfaati bitince gaddarlaşıyor eğer insanliği eksikse.
Yani bazen diyorum ki hani biz kadınlar terk edilince perişan olsun istiyoruz ya belki erkeklerin bazılarında da bu durum vardır. Hani ben boşadim ya zor durumda kalayım da o bundan mutlu olsun.
Ben eger ona bir kötüluk yapsam belki bu öfkeyi anlarim da yani yillarca uğraşmişım ama evlilik kurtulmamıs ne yapabilirim?
Onun derdi ben susup oturacaktım bosanmayacaktım. Hani madem bosadım o zaman bana karsı merhametsiz, kaba, vicdansiz davranabilir. Ben efendi gibi durdugum icin o da bişey demiyor. Ben iki laf soksam biraz üstüne gidip onu suclasam kim bilir neler der.
Yani hakaret, kufür falan değil elbette ama beni suçlar muhtemelen. Hep uyguladiğı duygusal siddet yani. O kendini adam etmesin ben hep elimde tutmak için alttan alayım.
Artık uğraşmak istemedigim icin tamam dedim gectim.
Bosanmak cok zor ama bi evlilikte psikolojik siddet de bi o kadar zor..
Size halen baski yapmasina izin vermeyin lutfen, kestirin atın..