ESKI ESIM ÇOCUĞUMUN VELAYETINI BENDEN ALMAKLA TEHDIT EDIYOR.

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Temmuz ayında anlaşmalı olarak boşandık.Cocugun velayetini almak istemedi.Ben de ona vermek istemedim tabi ki.Bugun cocuk babasından kalem almasını istemiş o da hemen bana mesaj attı bakamiyorsan çocuğun velayetini alirum diyor.Beni bununla tehdit ediyor.

İnşallah öyle kolay olmaz.Ben yaşadığım yerde tekim.Arkadasim akrabam filan yok burda.Eski esimin kardeşleri filan hepsi bekar ve burada yaşıyorlar.Cocuk oraya gidince çok eğleniyor.Dava acarsa cocuk da gitmek isterse diye korkuyorum.

Pislik herif ne olmuş çocuk kalem ıstedıyse 500 tl verıo dıye hıc bur seye karısmıcakmı

Ya olmaz oyle sey.. nereye gidecek cocuk.. hic bi cocuk annesini birakmaz dövse de sevse de anne annedir! Anne kokusu, anne kucagi, anne sevgisi gibisi var mi bu hayatta. Cocuga guzel guzel de anlat vakit buldukca.. ben sana emek veriyorum, arkandayim, iyi olman icin cabalarim.. beni sen koruyacaksin buyuyunce de, usulca işle.. karsi tarafi kotuleme ama.
Valla erkek tarafina versen ne okuluyla baş edebilirler, ne ust bas giyimini karsilayabilirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…