Eski eşim evlenecekmiş

Bak arkadaşım, çocuğu küçük yastayken boşanmış bir kadın olarak tavsiyelerim var. Dinlersen mutlu olursun, çocuğun da mutlu huzurlu bir çocuk olur. Yok dinlemezsen ömür boyu mutsuz ve asi bir çocuğu tek başına büyütmek zorunda kalırsın.
Benim eski eşimin maddi durumu benden çok çok iyiydi. Yine de nafaka konusunda çok bonkör sayılmazdı. Boşandıktan sonra hayatına çeşitli kadınlar girdi. Çocuğum küçüktü ama bazılarıyla çocuğumu tanıştırdı. Bunlardan bazıları hiç evlenmemiş bazıları ise çocuklu kadınlardı. En son evleneceğim diye geldiği kişiyle 3 senelik bir beraberliği olduğunu söyledi. Nişanlandim dedi. Parmağında nişan yüzüğü vardı ve ancak Bizim nişan yüzüğümüzü asla takmamıştı zamanında tabii çok üzüldüm. Ama kızımı asla ne babasına ne de o kadına karşı doldurdum. Kadın değildi suçlu olan, şanslı olan benim ex kocamdi, çöpsüz üzüm bulmuştu. Çocuklu bir adamla evlendiği için asıl o kadına üzüldüm. Çocuğum o zamanlar küçüktü. Hep babasıyla uyuyordu. Ben hep çocuğumu tembih ettim onlar evlendikten sonra lütfen babanı rahat bırak diye. Kadına anneler gününde hediye gönderdim doğum gününde hediye gönderdim. Çünkü benim çocuğumla ilgilenmek zorunda değildi ama yaptı. Çocuğuma hediyeler aldı. Çocuğumun yeri geldi döktügu ekmek kırıntılarını süpürdü. Yeri geldi Babasına karşı savundu. Şimdi yaklaşık 7-8 senedir evliler. Kızım onlara gittiğinde daha değişik imkanlara kavuşuyor. En güzel restoranlarda yemek yiyorlar. Kadın çocuğuma kahve yapmayı öğretmiş küçüktü o zamanlar hoşuma gitti. Biz çocuğumuzu aramızda bir hırs unsuru olarak kullanmadık. Ne babası beni kötüledi ne de ben babasını kötüledim ne de o kadını kötüledim. Hem orada hem kendi evimizde çok mutlu çok huzurlu bağırış kavga gürültü olmayan bir ortamda büyüdü. Başarılı huzurlu mutlu ve güler yüzlü bir çocuk. Şimdi kocaman bir genç kız oldu neredeyse üniversiteye gidecek.
Onlar senden tabii ki daha iyi şartlarda yaşayacaklar. Sonuçta ikisi de iyi kazanıyor ve eve iki maaş giriyor. Daha iyi yerde tatile de gidecekler daha iyi yiyip daha iyi giyinecekler. Kendini kıyaslama. Çocuğuna öyle bir yuva Sun ki çocuk senin yanında da mutlu ve huzurlu olsun oraya gittiğinde de kendini kötü hissetmesin. Çocuğunun bir problemi olduğunda o kadından bile yardım istemen gerekebilir. Benim çocuğumun problemi olduğunda babasına paslayabiliyorum. Konuşup görüşmüyoruz çok sık ama önemli bir şey olduğunda birbirimizi telefon açacak kadar ve telefon çaldığında mutlaka arayacak kadar hatırımız var. Diğer kadın benden asla kıskanmaz çünkü benim abuk subuk sebeplerle aramadığımı bilir. Herkes evinde mutlu olsun. Ben de çok huzurluyum kızımla musmutlu bir dünyamız var. Küçük bir evimiz evcil hayvanlarımız huzurlu bir yuvamız var.
Benim de tabii kötü zamanlarım oldu. Ama senin çok uzun sürmüş. Toparlan ve çocuğuna örnek Güleç huzurlu mutlu bir anne ol. Daha çok gençsin senin de karşına iyi insanlar çıkacak. Sen ama böyle hırçın huysuz olursan gelen yanında bir dakika Durmaz haberin olsun. Bu da benden sana abla tavsiyesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…