Eski eşim evlenecekmiş

çocuk babasının evlenmesini değilde annesinin bu hareketlerini daha çok kafaya takacak gibi Allah yardımcısı olsun

Çocuktan önce bence siz bi terapi sürecine girin yani bana daha çok siz dert etmişsiniz gibi geldi ben şimdi sırayla bakıyorum
Adam niye çocuğu o şehirde diye sizin olduğunuz şehre taşınsın çok düşünüyosanız siz onun şehrine taşının diğerine bakıyorum adamın yeni karısıyla aldığı evde senin çocuğunun ne gibi bir hakkı olabilir onu hiç çözemedim ama hadi hukuken evlattır hakkı vardır desem yine sizlik bir şey yok adam ölcek de ev paylaşılcak daa deee daa geç bunu da
Baba bir olanlar öz kardeştir sen ister kardeş dedirt ister dedirtme bu böyle bence siz çocuğa çok kötü bir örneksiniz sizin çocuğu doldurabilme kapasiteniz var
diğer mevzuya bakayım çocuğun her gün başka bir kadının babasının başka sevgilisinin yanına gitmiyor ki bir kişiyle evlenecek e evi de orası olacak bunda ne var ? Zaten elin kadını da bayılmamıştır çocuğunuza çok gitmez yani
Diğer konuya bakıyorum yok keyfini düşünüyor yok falanca çocuklu adamla nasıl evleniyor yok bilmem ne bunların hepsi saçma sapan şeyler ya ben çocuğunuzdan çok kendi derdinizdesiniz diye düşünüyorum şu an kılıfı çocuk sizin daha çok psikolojiniz gitmiş konudan bu vibe ı aldım

Saçma sapan değil ultra saçma bir yazı olmuş.Çok ilginç bir kafa yapısı yorum yapamadım.Kal geldi.

Boşanırken bu adamın yeniden evlenme ihtimali olduğunu bilerek boşanmıyor musunuz? O kadar kıymetliyse keşke boşamasaydınız.

Ben çocuğum için elimden geleni yaptım kendi keyfi için boşanmak isteyen babasıydı ben değil. Evladını yuvasını düşünmedi ben ne yapabilirdim? Kendi hayatına bakıyor ben hiç umrunda olmadım zaten şimdi çocuğu için bir şeyler yapsın istiyorum en azından

Görüşüyor çocuguyla.
Nafakasını da veriyordur
Ne yapmasını bekliyorsunuz ki ?

Okuldan geldim yorgun olunca beynim duruyor.Çok güzel yazmışsın.Ağzına sağlık bacım

Herkes bana yükleniyor ama kolay bir şey değil ben tek başıma uğraşıyorum çocuğumu düşünerek hareket ediyorum o keyfine bakıyor. durumu iyi zaten kadının da iyi belli ki. geziyorlar tatillere gidiyorlar, ben de geziyorum ama evlenmiyorum bir çocuğum var sonuçta. onun bu kadar hızlı hayatına devam edebilmesi her şeyi unutabilmesi beni şaşırtıyor ama birini bulunca kolay oluyor demek ki. benim için tek önemli şey çocuğum onun da geleceğini düşünmek zorundayım. hakkını bir başkasnın gasp etmesini de istemiyorum en azından mevcut düzenine devam etsin istiyorum. yabancı bir kadının evine gitmesini, onun yemeğini yemesini istemiyorum. yine gitsin kendi ailesiyle baksın onlar da ilgileniyorlar zaten şart değil illa evlenip kendi evine götürmesi.

Eski eş mutsuz olduğu ve uyumlu olmadığınızı düşündüğü için boşanmış gibi duruyor eee bunlar da boşanmak için gayet geçerli nedenler.
Adam çocuğuna bakıyor ,ilgileniyor siz neden umurunda olasınız ki boşanmışsınız bitmiş.
Tekrar evlenmek istemesi de gayet normal sizinle olan evliliğinde mutlu olamamışsınız belki adam mutlu olacağını düşündüğü bir ilişkinin içerisinde bu da sizi ilgilendirmez.

Görüşüyor çocuguyla.
Nafakasını da veriyordur
Ne yapmasını bekliyorsunuz ki ?
Alıyor her ay görüşüyor buraya gelince de ilgileniyor bazen kursuna vs götürüyor. nafakasını da veriyor okey de evlenince bunları yapmayı bırakırsa ne yapacaım onu diyorum ben de. başkasıyla zaman harcayacak, belki aksatacak görüşmeyi. önceliği çocuğu olmalı her zaman

İyi de adam size mi soracak evlenip evlenmeyecegini ?
Hayret bir şey sanki ipotek altına aldınız tüm hayatını
Siz de eglenmenize, yemenize, içmenize, tatilinize bakın
Ama maalesef eski kocanıza hala takıksınız bunun için çocugu bahane ediyorsunuz.

Boşanma nedeni neydi eski eşinizin?

Yok efendim.
Önceliği durumun gidişatina göre degişiyor
Kimi zaman eşi olur, kimi zaman çocugu
Bu hayat sürekli çocuga göre yaşanmıyor.

sonuçta adam sizden boşanmış bekar ister gider evlenir isterse sevgili olur sizi ilgilendirmez ki. Ayrıca adamında hakkı tekrar evlenmek mutlu yuva kurmak başka çocuğu hatta çocukları da olabilir. Neden çocuğun psikolojisi bozulsun ki. Siz ve babası ilgili olduktan aranızda kavga etmedikten sonra çocuğa bişey olmaz. Diğer kadını da tanımıyorsunuz hele bir evlensin bir tanıyın kadını belkide çok iyi anlayışlı biri çıkar. Olurda kötü biri çıkarsa gerekli tedbirleri alırsınız.

Herkes hayata sizin baktığınız yerden bakmak zorunda değil. Sizinle mutlu değilmiş boşanmış, başka biriyle mutlu evlenecek.

Ruh haliniz hiç iyi değil. Babasının üstüne olan evde hak sahibi olur diğer türlü dava vs uğraştırır.

Çocuğunuzu düşünüyorsanız onun mutluluğunu bu aşamada babasının müstakbel eşiyle ve babasıyla iletişiminin iyi olması gerekiyor. Onlara düşman ederseniz çocuğunuzun zararına olacak.

Ya yanlış adamdan çocuk yaptınız ya da adam yanlış kadından çocuk yaptı. Dediğiniz gibi keyfine düşkün biriyse baba olarak yanlış insanı seçmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…