Eski eşim evlenecekmiş

İnsanlar anlaşmayıp ayrılır sonra tekrar evlenebilir.Son cümlelerinizde bunu garipsemişsiniz fakat bunlar normal şeyler.Birgün siz de evleneceksiniz belki.Çocuğunuz konusunda endişelerinizi anlıyorum fakat bunu tek yaşayan çocuk sizin çocuğunuz değil.Sürecin nasıl ilerleyeceğini zaman gösterir.Bunu çocuğa sizin değil babasının açıklaması gerekir diye düşünüyorum sonrasında siz tekrar ayrı bir şekilde çocuğunuzla konuşursunuz.
Belki de siz üzüldünüz bu duruma, burada tepki almamak için içinizi dökemediniz bilemiyorum.Ama kimin nasıl tepki verdiği önemli değil,sizi anlamayanlar olduğu gibi anlayanlar da olacaktır.İçinizi rahat bir şekilde dökmenizi tavsiye ederim.

Bosandiginiza göre herkes hayatına devam edecek. Öncelikle siz bu durumu normal karşılayıp korkularınızi bir kenara bırakın ki çocuğunuza da bunu aktarmayin.
Hayatta her şey insanlar için. Babasi yanında olmadan büyümek elbette ki çok zordur ama bu da hayatın bir parçası. Belli ki süreci yonetmek konusunda zorlaniyorsunuz bence uzman desteği alın.

E sen de keyfine bak bacım, durduran mi var ki? Sen de gezip tozabilirsin, aşık olup evlenebilirsin. Kendini çocuğuna adamak böyle birşey değil ki. Bu şekilde çocuğuna daha çok zarar veriyorsun. Mutsuz anne bir cocugun başına gelebilecek en kötü şeylerde biri malesef. Baksana çocuğun daha portakalda vitamin olan kardeşi ile bile şimdiden arasını bozma planları yapıyorsun. Normal mi sence bu? Kabullenmesi zor biliyorum ama senle hiçbir akrabalığı olmayan bir çocuk senin evladının kardeşi olacak.

Kendini bir an önce toparlaman lazım. Kendi hayatını kurman ve mutlu olman lazım ki evladına da bi faydan olsun. Hayat 'kim daha fazla fedakarlık yapacak' yarışı değil. Geçmişte kim haklıydı kim haksızdi bunlar hep boş şeyler. Geçmişe takılıp kalmak sadece sana ve çocuğuna zarar. Umarım mutlu olursun.

Kaygılarınızı anlıyorum,ama şunu kabul etmelisiniz ki yaşadıklarınız çok olağan şeyler.Evlenmek de,boşanmak da,boşandıktan sonra yeniden evlenmek de çok normal.Hayat devam ediyor.Yarın öbür gün sizin de hayatınıza biri girebilir.Çocuğunuz boşanmış bir anne babanın çocuğu olmayı öğrendiği gibi bu durumu da öğrenecek.Babasının yeni ilişkisine zamanla alışıp kabullenecektir.Aklınıza gelen kötü olasılıklar ,babanın yeni eşinin kendi çocuğunu kayırması gibi, gerçekleşirse ne yapacağınızı o zaman düşünürsünüz.Olmamış,olacağı meçhul şeyleri düşünüp üzülerek kendinizi yıpratmayın.

Çok üzülüyorum sana, çocuğuna hiçbi şey olmaz merak etme asıl kendini düşün artık.
Senelerin bu adama saplanıp kalmakla geçmiş. Senelerce psikolojik şiddetini çekmişsin.
Boşanınca kurtuldum demen lazımken daha da dibe battın.
Bi şekilde bu adamdan ruhen ayrılmalısın. Hala bağınız var gibi geliyor sana bunun paniği içindesin şu an. Evlenince o bağ kopacak sanıyorsun, hayır aranızda hiçbir zaman gerçek bir bağ olmadı.
Sen kurban psikolojisindesin bu adama karşı. Bi yolunu bul ve bu adamın üzerindeki etkilerinden arın artık.

Sevgili konu sahibi arkadâş, konunuzu okuyunca sevindim . Sizi merak ediyordum.

3 senelik boşanma, 5 senedir de ayrısınız diye hatırlıyorum.

Şeyi merak ettim lütfen yazarsanız çok sevinirim : bula bula bunu mu buldun diye mesaj attığınız hanımla mı evleniyor acaba?

İyi ama boşanırken bütün bunların yaşanacağını hiç hesap etmediniz mi?

Çocuklu boşanmalardan sonra kadınlar erkekler kadar rahat olamıyor bu bir gerçek. Biraz can sıkıcı da bir durum olabilir ama yani çocuğunuz babası evleninirse evine de gidebilir, kardeşi olursa onu da bilecek, kardeşim diyecek.
Siz belki evlenmedikce kendinizle bir bağ kuruyorsunuz eski eşinize karşı ama bunu çocuğunuza yansıtmamalısınız.
Evlilikten sonrası baba çocuk ilişkileri bozulur mu diye endişe etmeniz de bir noktaya kadar normal bulunanilir ama konudan başka şeyler anlaşılıyor daha çok.
Siz de hayatınıza birini alıp, evlenebilirsiniz bu arada. Kendinize sadece çocuğuna adayan anne rolü de biçmeyin.

Ya kendinize mi gelseniz . Boşandığınız adamı bu kadar darlıyorsanız zihninizde, evliyken nasıl bir cendereye aldınız kim bilir ?
Siz önce kendinize dürüst olun. Gerçek duygularınızı kendinize itiraf edin , bu şekilde çocuğun arkasına sığınarak çözemezsiniz

Bi önceki başlığınıza baktım eşinizle boşandıktan sonra bile onu kiskanmissiniz o sizi hiç umursamamiş falan.
Adam narsist özellikleri gösteriyor en eski konunuza bakınca siz de direkt narsist demişsiniz zaten.
Nişanlıyken bile sizi küçümseyen biriymiş.
Narsistlerin en belirgin özelliği etkileyip cepte hissedene kadar iltifatlar edip sonra degersizlestirmektir.
Siz hala bu degersizlestirmenin etkisindesiniz.
Çocuğunuzu sevmesi bakımını yapması yeterliyken siz hala ondan size doğru ilgi alaka bekliyorsunuz yapmayın.
Başka birini sevebilirsiniz siz mutlu olunca çocuğunuz da mutlu olacaktır.
Eski bir ilişkiyi bu kadar kurcalamayın.

Hayatına bakar sen de oturup izlersin belki ilerde sen de evlenmek çocuk yapmak isteyeceksin çocuğu doldurma dünyada sadece boşanan tek insan sen misin? Şimdiden böyleyse çekecekleri var çocuğu kullanıp mutluluklarını bozarsın da. Benim annemden de babamdan da kardeşim var ikisini de çok seviyorum anne babamın ayrı ayrı mutlu olmasını da seviyorum her ilişki sonsuza kadar sürmüyor birbirlerini sevmeyen kavga eden mutsuz anne babadansa ayrı hayat kurmuş mutlu anne babayı tercih ederim.

İnsan yeri geliyor kendi çocuğuna bile öfkelenebiliyor, yabancı bir insan nasıl kabullenecek tahammül edecek ki. Babasıyla ilişkisi güzel ilerlesin isityorum. Şu an evet ilgieniyor ama birçok kişi evlenince boş veriyor ya da kadın aklına giriyor illa kopuyor o bağ. bunlara çok üzülüyorum. güzel yorumunuz için teşekkür ederm

yaşananları unutmak hiç kolay değil tam unuttum derken yine patlıyor. herkes kendi hayatına bakacak tabi ama bu kadr kolay olmamalı bana göre. hala aynı kadınla görüşüyormuş bana öyle dedi yani

Ne çok senaryo yazmışsınız, bunu acilen bırakın.
ben sadece çocuğum için endişeleniyorum. gayet güzel hayat yaşarken çocuğunun psikolojisini düşünmüyor. ilerde ne olacak korkuyorum. hakkını yedirmek istemiyroum çocuğumun. babasıyla ilişkisi sürsün daha çok görsün istiyorum

Adam çoçugunu görmek istemiyorsa neden zorluyosunuz
Bence siz çoçuk tan fazla eski eşinizi görmek istiyorsun
Babası görmek istemiyorsa çabalamayın
Sizde evlenebilirsiniz eşiniz de
Çoçuk sa şimdi söylemeyin
Büyüdügünde kendisi fark eder anlar...

Evleneceğini babası söyleyebilir
Kardeşi olacağını babası söyleyebilir

Zor bir durum ama sanki fazla mı abartı. Düşünceleriniz sanki evlenmesin bana kalsın gibi hissettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…