- 27 Ağustos 2022
- 7.085
- 13.673
- 198
- Konu Sahibi alev gozlu kiz
-
hayır öyle yapmazdım tabi. evlat yetiştirmek çocuk ne demek biliyorum anneyim benBurayı okurken gerçekten aklıma sadece şu geldi siz öyle mi yapardiniz bu nasıl senaryo
Hic tanımadığınız bir kadına dair nasıl değişik fikirler cidden çok şaşırdım
Çocuk kimdeyse tabi ki onun özel hayatı daha çok çocuğa göre şekil alacak. Hayatına çocuğu yokmuş gibi değil sen yokmuşsun gibi devam ediyor, şu seni ben özlemedim ki kedi özledi tribini bi bırak artık bak kimse inanmıyor buna.kimseyi kıskandığım falan yok, bizim bir geçmişimiz var ortak çocuğumuz var. hayatına hiç çocuğu yokmuş gibi devam etmek haksızlık. ben çocuğuma göre yaşıyorum kafama göre plan yapmıyorum ama erkekler çok rahatlar bu konuda. ve evet yabancı bir kadının çocuğuma nasıl davranacağını bilmiyorum iyi niyetli mi kötü niytli mi bilmiyorum. adamın durumu iyi kendine onu denk gördü belki o yüzden evlenmek istiyor bilmiyorum. evlenene kadar iyi davranıp sonra istemiyorum da diyebilir engelleyebilir
Bak kimse kimsenin eski esinden olma cocuguyla yagli balli olmaz.kimseyi kıskandığım falan yok, bizim bir geçmişimiz var ortak çocuğumuz var. hayatına hiç çocuğu yokmuş gibi devam etmek haksızlık. ben çocuğuma göre yaşıyorum kafama göre plan yapmıyorum ama erkekler çok rahatlar bu konuda. ve evet yabancı bir kadının çocuğuma nasıl davranacağını bilmiyorum iyi niyetli mi kötü niytli mi bilmiyorum. adamın durumu iyi kendine onu denk gördü belki o yüzden evlenmek istiyor bilmiyorum. evlenene kadar iyi davranıp sonra istemiyorum da diyebilir engelleyebilir
Bal gibi de kardeşi olacak. Siz çocuğun psikolojisini eski eşe takıntılı olduğunuz için bozmadığınız sürece bozulmaz merak etmeyin ortada anormal bir durum yokbaşka bir kadının çocuğuna kardeş dedirtemem.
Iyi de maddiyatiniz olsa sizde tatillere gider, gezer tozar rahat yasardiniz. Surekli gezip tozmalarina takmissiniz, evde mi otursunlar. Kaldi ki sizde evlenebilirsiniz tekrar yasak degil suc degil. Gayette kiskanclik sizinki, eski konularinizi da okudum. Bukadar kotu bir evlilige duzelir diye cocuk yapmak sizin hataniz. Hatanizin bedelini oduyorsunuz. Simdi ahlanip vahlanmayin.kimseyi kıskandığım falan yok, bizim bir geçmişimiz var ortak çocuğumuz var. hayatına hiç çocuğu yokmuş gibi devam etmek haksızlık. ben çocuğuma göre yaşıyorum kafama göre plan yapmıyorum ama erkekler çok rahatlar bu konuda. ve evet yabancı bir kadının çocuğuma nasıl davranacağını bilmiyorum iyi niyetli mi kötü niytli mi bilmiyorum. adamın durumu iyi kendine onu denk gördü belki o yüzden evlenmek istiyor bilmiyorum. evlenene kadar iyi davranıp sonra istemiyorum da diyebilir engelleyebilir
Kadın ince işçilik yapmış resmen..tam ustune bastin ayagini cek
Aynen öyle vallahi daha ortada fol yok yumurta yok düştü bişeylerin peşine zaten asıl derdi de o kimse kusura bakmasın ne kocası ne de çocuğu evlenmesi bile umrunda değil adamın sadece düşündüğü tek şey maddi yönleri kendi rahatından parasından ödün verecek olması keza kendisi de söylüyor zaten konu sahibiYa bosanmis bazi anneler istiyor ki evlilik sureci icindeki cocugun aile yasantisi hic sekteye ugramadan devam etsin.
Nerede o derenin bollugu?
Evler ayrilmis, sehirler degistirilmis.
Arada bazi gunler alinan ve ilgilenilen bir cocuk degil mi zaten evladiniz ?
Nafakasini yine odeyecek. Cocugunu artik evine degil de annesine goturerek gorusecek, disarida gorusecek.
Ama bir sekilde hayatinda olacak.
Ama siz istiyorsunuz ki evlilik sureci icindeki konforla devam etsin.
Edemez ki!
Ya Turkiye'de yasiyorsunuz.
Bosanma ve akabinde dost kalma isi bizim yapimiza ters.
Istisnalar da kaideyi bozmuyor.
Bir de mesaj aralarinda kadinla evlenip ev alirsa cocugumun hakkini yedirmem diyorsunuz.
Karsinizdaki kadin da salak degil.
Bazen dusunurken mantikli dusunelim
Cocugunuza kalacak evi mirasi dusunene kadar simdiden aradaki bagin devamina dair kendinizi hirs gazindan nasil kurtarirsiniz onu dusunun.
Evler, arsalar, arabalar alindiginda da onu dusunursunuz.
Tabi haberiniz olursa.
Ya da exiniz vefat ederse.
Ben sizi anlıyorum.Sizin önceliğiniz çocuğunuz babanın da önceligi cocugunuz olsun istiyorsunuz ve evlenince birşeylerin degiseceginden korkuyorsunuz.Ben de herseyden once cocuklarinin ne hissedecegini dusunmeli bir ebeveyn ama yapabileceginiz birsey yok evlenirse evlenir.Bu durumu kabullenin önünüze bakın ve akışına bırakin.Babasına söyleyin bu durumu çocuğa o açıklasın çunku onun meselesi.Alıyor her ay görüşüyor buraya gelince de ilgileniyor bazen kursuna vs götürüyor. nafakasını da veriyor okey de evlenince bunları yapmayı bırakırsa ne yapacaım onu diyorum ben de. başkasıyla zaman harcayacak, belki aksatacak görüşmeyi. önceliği çocuğu olmalı her zaman
Anladık sizin isteklerinizi, eski eş baba olsa aynı iki bırakın aynı mahallede otururdu. Mevsi sizin istekleriniz değil işte , adam evlenecekmis iyi kalpli çocuklu bir kadin bulup siz evlendiremeyecegi ize göre. Bağ azalır diyorsunuz evet bu babayla azalır da yine sizin yapacağınız birşey yok. Hakkını yedirtmek istemiyorsunuz yine Okey, e bu konuda ne yapabilirsiniz tabiki yine hiçbirsey. Öldüğümde ne kiraz kalırsa o. Birçok endisenizi yazmissiniz her konuda en kötüyü düşünerek. Ha bu arada bence de çocuksuz biri çocuklu biri ile olmaz. Ama bir iki çocuklu erkek akrabam çocuğu olmayan bir kadınla evlendi. Kadın çiçek gibi bkaiyor çocuklara. Çocuklarin gözünün içi gülüyor. Nasip yani bu işler.Kadının çocuğu yok işte başkasının çocuğu da onun gözüne batar anne olan belki anlar ama böyle tahammülü olmaz istemez çocuksuz gibi davranmak isterse olan benim çocuğuma olur. şu an az çok bir iletişimi var ilerde o da giderse diye endişem. zaten başka şehirlerdeyiz aramızda 3-4 saatlik mesafe var. ben buraya taşınması önerisinde bulunmuştum o da istemedi. başka çocukları babaarı kreşten kurstan alıyor bu birkaç kere aldı sadece. demez mi onları babası alıyor beni niye almıyor diye.
uzağız zaten başka şehirlerdeyiz. ben hakkını yedirmek istemiyrum ileride ne olur ne olmaz bilmiyorum. güvencesi olsun istiyorum sadece, bana bir şey olsa bir başına kalmasın
“karşılar-lar” umarım? Elalemin karısı senin çocuğunu niye okutsun ki? Şahsen eşimin başkasından çocuğu olsa. Bizimde ortak çocuğumuz olsa. Ben çalışıyor olsam, kendi cebimden diğer çocuğun okul parasını ödemem ? Kendi çocuğumun okul parasını da şahsen ben tek ödüyor isem, diğer çocuğunkini de babaya ödetmem. Ne kadar kurnazsınız siz vallahi ya. Yağlı kapıya yapışıyosunuzben hiçbir zaman boşanmak istemedim hep güzel bir yuvam olsun istedim. kendi istese evlenmeyebilirdi benimle evlendi sonra her şeye beni suçladı sonra da kendi yuvasını kendi dağıttı boşandı gitti şimdi hayatını yaşıyor. çocuğuyla ilgileniyor ama ilerde ne olacak bilmiyorum. durumu iyi onun, kadının da iyidir herhalde iyi yerde çalışıyor hep yurtdışında tatillerde gezip tozmuş. ilerde çocuğumn iyi bir okula gitmesini istiyorum karşılarlar umarım benim gücüm yetmez ben doğru düzgün dikiş tutturamıyorum hiçbir işimde, hep haksızlık kıskançlık adam kayırma var. ilerde hiçbir şeyde içi kalmasın istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?