• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim evlenecekmiş

Sıkıldım artık bu kadının konularından yaa iyi ki adam boşanmış senden gerçekten illallah ettiriyorsun resmen ya sakız gibi yapışmışsın bırakmıyorsun da hiç mi kadınlık gururun kalmadı yaka silkiyor insan senden
O kadar şey yazıldı etti hala şöyle böyle diyorsun gına geldi artık yaa

Alıyor her ay görüşüyor buraya gelince de ilgileniyor bazen kursuna vs götürüyor. nafakasını da veriyor okey de evlenince bunları yapmayı bırakırsa ne yapacaım onu diyorum ben de. başkasıyla zaman harcayacak, belki aksatacak görüşmeyi. önceliği çocuğu olmalı her zaman
Şaka mısınız? Eski eşiniz şu yorumunuza göre üzerine düşeni yapıyor zaten.

Adam sizi boşamış, evladınızı boşamamış.

Bu arada evleneceği kişiyi tanımadan etmeden bu ön yargı niye?

Bir kadın çocuklu boşanmış bir adam ile evleniyorsa, eşinin çocuğuna karşı sorumluluğunu bilerek evlenir.

Kadını bilemem ama siz çok iyi niyetli değilsiniz. Demek ki çocuklu biriyle evlenseniz sizden iyi bir abla olmaz, cıkkkss.

kıskanmış kadını işte. üzüntüsünü sinirini nasıl çıkaracağını bilemiyor demek ki. itiraf etmeyi de kendine yediremiyor olabilir. yani normalde de denmez mi bula bula bunu mu bulmuş, tipsiz vs. ben derim yani :KK70:bunlar belki de hep bilinç dışında biriken öfke yansımaları bence. çocuk olunca kardeş dedirtmem diye bir şey yok. illa ki diyecek kardeş olacaklar çünkü. bu sürecin yönetimini eline alması gerekiyor. kendisi içinde kıskançlık üzüntü gibi duygular yaşayabilir, arkadaşlarına kadın b.k suratlı vs diyebilir çok normal ama çocuğun yaşayacağı süreç daha ciddiyetle ve olgunlukla ele alınmalı. yoksa bu olanlar çocuğun tüm hayatını etkileyebilir
Ayyyy öyle mi kıskanmış mı kadıncağız üzülmüşte hakaret etmiş bak sen.
İkinci eşi de o zaman ben de kıskandım hala kocamda gözü var diye saçları eline verirse ona da poncik bakacak mısınız 🤣🤣
Bunun gibilere öylesi lazım kendilerine gelirler anca

Back
X