• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim evlenecekmiş

Sıkıldım artık bu kadının konularından yaa iyi ki adam boşanmış senden gerçekten illallah ettiriyorsun resmen ya sakız gibi yapışmışsın bırakmıyorsun da hiç mi kadınlık gururun kalmadı yaka silkiyor insan senden
O kadar şey yazıldı etti hala şöyle böyle diyorsun gına geldi artık yaa

Alıyor her ay görüşüyor buraya gelince de ilgileniyor bazen kursuna vs götürüyor. nafakasını da veriyor okey de evlenince bunları yapmayı bırakırsa ne yapacaım onu diyorum ben de. başkasıyla zaman harcayacak, belki aksatacak görüşmeyi. önceliği çocuğu olmalı her zaman
Şaka mısınız? Eski eşiniz şu yorumunuza göre üzerine düşeni yapıyor zaten.

Adam sizi boşamış, evladınızı boşamamış.

Bu arada evleneceği kişiyi tanımadan etmeden bu ön yargı niye?

Bir kadın çocuklu boşanmış bir adam ile evleniyorsa, eşinin çocuğuna karşı sorumluluğunu bilerek evlenir.

Kadını bilemem ama siz çok iyi niyetli değilsiniz. Demek ki çocuklu biriyle evlenseniz sizden iyi bir abla olmaz, cıkkkss.

kıskanmış kadını işte. üzüntüsünü sinirini nasıl çıkaracağını bilemiyor demek ki. itiraf etmeyi de kendine yediremiyor olabilir. yani normalde de denmez mi bula bula bunu mu bulmuş, tipsiz vs. ben derim yani :KK70:bunlar belki de hep bilinç dışında biriken öfke yansımaları bence. çocuk olunca kardeş dedirtmem diye bir şey yok. illa ki diyecek kardeş olacaklar çünkü. bu sürecin yönetimini eline alması gerekiyor. kendisi içinde kıskançlık üzüntü gibi duygular yaşayabilir, arkadaşlarına kadın b.k suratlı vs diyebilir çok normal ama çocuğun yaşayacağı süreç daha ciddiyetle ve olgunlukla ele alınmalı. yoksa bu olanlar çocuğun tüm hayatını etkileyebilir
Ayyyy öyle mi kıskanmış mı kadıncağız üzülmüşte hakaret etmiş bak sen.
İkinci eşi de o zaman ben de kıskandım hala kocamda gözü var diye saçları eline verirse ona da poncik bakacak mısınız 🤣🤣
Bunun gibilere öylesi lazım kendilerine gelirler anca

Biraz önce bir önceki konunuzu görerek yorum yazmıştım şimdi bu güncellemeyle karşılaşınca şok oldum. Belli ki hala kendi adınıza bitirememişsiniz ve adamın size geri döneceğini umut etmişsiniz. 3 yıl da hala kabullenemediyseniz daha da ne zaman kabullenirsiniz bilemiyorum. Adam yüzünüze yüzünüze bağıra bağıra sevmediğini, istemediğini söylemiş milleti sürekli araya sokarak barışıp durmuşsunuz bir de evliliği kurtarma adı altında( ki bence bu direk adama zincir takmak içindi) çocuk yapmışsınız. Ancak o da adamı durdurmamış. Adam doğumunuzda bile yüzünüze bakmamış sonra da boşanmış, aradan yıllar geçmiş hala nasıl evlenir diyorsunuz. Yok o kadın nasıl çocuklu bir adamla evlenebilir diyorsunuz. Hanımefendi sizi ilgilendirmez. Bakın tekrar ediyorum sizi artık İLGİLENDİRMEZ. Sizin kocanız değil o adam artık yalnızca çocuğunuz babası ve istediğini yapabilir. İster çocuk yapar, ister yapmaz. İster evler,yatlar,katlar alır karısına sizi bağlamaz. Kabullenin artık ya. Psikolojik destek alacağınızı yazmışsınız hep almadınız mı hiç mi işe yaramadı.

Bu hikayedeki çocuğa o kadar üzüldüm ki, dünyaya gelme amacı bir kadının kendisini hiç sevmeyen kocasını kendine mahkum etmek istemesi. Düzeleriz falan bahane, çocuk olursa boşanamaz diye düşünmüş.

Çocuğun hayattaki tek misyonu bu olmuş resmen, adamın kadına mecbur olması için bir pranga. Şimdi bu planı komple elinde patladığı için bu kadar deliriyor, nasıl evlenir nasıl çocuk yapar diye.

Bu kadar şey yazıldı çizildi ama ilk fırsatta çocuğuna, baban seni sevse evlenmezdi, çocuk yapmazdı diyeceğine o kadar eminim ki, çünkü çocuk falan umurunda değil esasen. Çocuğunu düşünse kendini bu hallere sokmazdı, o çocuğu koz olarak kullanmazdı.

Burada çok fazla gördüm, kendisini hiç sevmeyen adamlara yapışan, bir de çocuk yapmak isteyen kadınlar. Çok yazık diyorum sadece çocuk için. Evliliğin başında 20’lwrin başındaymış okey ama artık muhtemelen 30 yaşında çocuğu olan bir kadın. Önceliği çocuğunun mutluluğu olsa ona göre davranır, ama önceliği hala o adamın dönmesi olduğu için asla anlamak istemiyor.

Back
X