Bu hikayedeki çocuğa o kadar üzüldüm ki, dünyaya gelme amacı bir kadının kendisini hiç sevmeyen kocasını kendine mahkum etmek istemesi. Düzeleriz falan bahane, çocuk olursa boşanamaz diye düşünmüş.
Çocuğun hayattaki tek misyonu bu olmuş resmen, adamın kadına mecbur olması için bir pranga. Şimdi bu planı komple elinde patladığı için bu kadar deliriyor, nasıl evlenir nasıl çocuk yapar diye.
Bu kadar şey yazıldı çizildi ama ilk fırsatta çocuğuna, baban seni sevse evlenmezdi, çocuk yapmazdı diyeceğine o kadar eminim ki, çünkü çocuk falan umurunda değil esasen. Çocuğunu düşünse kendini bu hallere sokmazdı, o çocuğu koz olarak kullanmazdı.
Burada çok fazla gördüm, kendisini hiç sevmeyen adamlara yapışan, bir de çocuk yapmak isteyen kadınlar. Çok yazık diyorum sadece çocuk için. Evliliğin başında 20’lwrin başındaymış okey ama artık muhtemelen 30 yaşında çocuğu olan bir kadın. Önceliği çocuğunun mutluluğu olsa ona göre davranır, ama önceliği hala o adamın dönmesi olduğu için asla anlamak istemiyor.