kesinlikle öle ama bu kadar net birinin geri gelme ihtimali kaç sizce bide ailelerden dolayı geri gelmezÜstüne gidecek birşey kalmamış ki, neticede boşanmadınız mı? Üstüne gitsen ne olacak. En mantıklı olan yüz yüze konuşmanız, diğer türlü böyle hayatı kendinize zehir edersiniz işte.
Oha ya dünden razı gibi benim bildiğim evladının yuvası yıkılmazsın diye elinden geleni yapar senide suçlamaz onuda hani ortayı bulmayı çalışmaları lağzım yazık ya ne diyimkonuştum oğlumun kararı biz bişey yapamyız dediler
onlar yardım etmezlerdi öle yani kısacası ben yaptım bu hatayı oturup çekicem yaniOha ya dünden razı gibi benim bildiğim evladının yuvası yıkılmazsın diye elinden geleni yapar senide suçlamaz onuda hani ortayı bulmayı çalışmaları lağzım yazık ya ne diyim
Kıyamam yaonlar yardım etmezlerdi öle yani kısacası ben yaptım bu hatayı oturup çekicem yani
Ben de olsam dönmezdim.EŞİMLE ÇOK SEVEREK EVLENDİK.İKİ YIL KADARDA TABİ EVLİ KALDIK. AMA BU SÜRE ZARFINDA OTTAN BOKTAN SEBEPLERDEN KAVGA EDERDİK EŞİM ÇOK SAKİN ÖRNEĞİN KAVGA ETTİĞİMİZDE O HEP SESSİZ KALIRDI.BEN OLAYLARI ABARTIRDIM VE SÜREKLİ BAĞIRIRDIM O SUSTIKÇA DAHA ÇOK KAVGA EDERDİM ELBİSELERİNİ ORTAYA ATARDIM SİNİRDEN BARDAKLAR ÇANKALAR HAVADA UÇUŞURDUK VE EVDEN KOVARDIM.NEYSE BU İKİ SENE KAVGALARIMIZ HEP BÖYLE DEVAM ETTİ.TABİ BÖYLE KENDİMİ SUÇLUYORUM AMA ODA BANA SAHİP ÇIKMAZDI YANİ HEP ANNEM,AKRABALARIM DERDİ.KAVGALARIMIZDA HEP BUNUN YÜZÜNDENDİ AKRABALARIN MI BEN Mİ SORUSUNA BİLE CEVAP VEREMEYEN BİR ADAMDI.ÇOK FAZLA UZATMAYIM SON OLARAK ALIŞVERİŞ YÜZÜNDEN KAVGA ETTİK EVDEN KOVDUM.TABİ GERİ GELDİ.SONRA YİNE FARKLI ŞEYLERDEN KAVGA ETTİK BEN YİNE KOVDUM AMA ADAM ANNESİNİN EVİNDEN GELMEDİ.BOŞANMA DAVASI AÇTI BİR AY SONRASINDA HERYERDEN ENGELLEDİ.KONUŞMADI BİLE VE BOŞANDIK.ARKADAŞLAR NASIL BİR YORUM YAPARSINIZ BU DURUMA
Geri gelme ihtimali yoksa madem herşey tam bitti sen ne için uğraşıyorsun daha, telefondaki en ufak olumlu kelimeye bin anlam yüklüyosun daha? Bu hayat sizin, bittiyse de devam edecekse de sizin, ailesinin bu konuda ne kadar etkisi olabilir en fazla? Ama benim anladığım kadarıyla senin psikolojin de çok iyi durumda değil, bi dediğin az sonra dediğini tutmuyor ki. Ya üzüldüm size valla Allah yardımcın olsun.kesinlikle öle ama bu kadar net birinin geri gelme ihtimali kaç sizce bide ailelerden dolayı geri gelmez
sevsen bile mi sevgi hiç mi ağır basmazBen de olsam dönmezdim.
yani sonuç olarak pişmanlığınla öl diosunuz..gerçektende öle o kadarda güzeldi ki evliliğimiz anlatamam
Korona herkesi yerinden yurdundan etti reis bende kovacamda evden kendimde o cesareti bulamıyorumReis neden bu kadar sinirlisin
çünkü yüzyüze konuştuğumda birşey değişeceğini bilsem giderim..sadeece çok pişmanım bu pişmanlıkla nasıl yaşıycam valla bilmiyorum.yinede teşekkür ederimGeri gelme ihtimali yoksa madem herşey tam bitti sen ne için uğraşıyorsun daha, telefondaki en ufak olumlu kelimeye bin anlam yüklüyosun daha? Bu hayat sizin, bittiyse de devam edecekse de sizin, ailesinin bu konuda ne kadar etkisi olabilir en fazla? Ama benim anladığım kadarıyla senin psikolojin de çok iyi durumda değil, bi dediğin az sonra dediğini tutmuyor ki. Ya üzüldüm size valla Allah yardımcın olsun.
inş hala kendi çapımda böyle mailden falan yazıyorum ama okuyomu bilmiyorum ama iklimanın dediği gibi yüzyüze konuşcam bulcam takip etcem sapık gibi olmaz sanırım değilmiKıyamam yayok öyle durma hatanın farkındasın sonuçta bi şekilde bul eşini tut elinden yalvar çabala bakdın yine hayır diyo bekle sonra o düşünüp gelir belki sana
Reis ama Bu ablanın zingiri kimsede yok herifi dover alım allahKorona herkesi yerinden yurdundan etti reis bende kovacamda evden kendimde o cesareti bulamıyorum
Evet pişmanlık bir kelimede var şu hayatta insanlar yapar elinden kaybedince o değeri anlar..ben öle birşey değil kimseye yapacağımı sanmıyorum asla yapmam yanisürekli her kavgada evden kovarsanız en sonunda gelmemesi çok doğal değil mi? siz zaten onu istememişsiniz ki. illaki boşanmanız mı gerekiyordu dönmesini istemeniz için. hem dönse ne olacak, bir sonraki kavgada yine kovuyorsunuz. siz değişeceğinize inanıyor musunuz ki, eşinizin gelmesini istiyorsunuz.
ayrıca kimseye "akrabaların mı ben mi" diye bir soru sorulmaz. kimse için başkasını silemez insanlar. size eşiniz, akraban mı, annen mi, ben mi dese siz cevap verebilir miydiniz?
Erkekler gördüğüm kadarıyla bitirince tam bitiriyorPEKİ ONU KAZANMAK İÇİN BİR YOL VARMIDIR SİZCE
Ben olsam gelmem açık ve netEŞİMLE ÇOK SEVEREK EVLENDİK.İKİ YIL KADARDA TABİ EVLİ KALDIK. AMA BU SÜRE ZARFINDA OTTAN BOKTAN SEBEPLERDEN KAVGA EDERDİK EŞİM ÇOK SAKİN ÖRNEĞİN KAVGA ETTİĞİMİZDE O HEP SESSİZ KALIRDI.BEN OLAYLARI ABARTIRDIM VE SÜREKLİ BAĞIRIRDIM O SUSTIKÇA DAHA ÇOK KAVGA EDERDİM ELBİSELERİNİ ORTAYA ATARDIM SİNİRDEN BARDAKLAR ÇANKALAR HAVADA UÇUŞURDUK VE EVDEN KOVARDIM.NEYSE BU İKİ SENE KAVGALARIMIZ HEP BÖYLE DEVAM ETTİ.TABİ BÖYLE KENDİMİ SUÇLUYORUM AMA ODA BANA SAHİP ÇIKMAZDI YANİ HEP ANNEM,AKRABALARIM DERDİ.KAVGALARIMIZDA HEP BUNUN YÜZÜNDENDİ AKRABALARIN MI BEN Mİ SORUSUNA BİLE CEVAP VEREMEYEN BİR ADAMDI.ÇOK FAZLA UZATMAYIM SON OLARAK ALIŞVERİŞ YÜZÜNDEN KAVGA ETTİK EVDEN KOVDUM.TABİ GERİ GELDİ.SONRA YİNE FARKLI ŞEYLERDEN KAVGA ETTİK BEN YİNE KOVDUM AMA ADAM ANNESİNİN EVİNDEN GELMEDİ.BOŞANMA DAVASI AÇTI BİR AY SONRASINDA HERYERDEN ENGELLEDİ.KONUŞMADI BİLE VE BOŞANDIK.ARKADAŞLAR NASIL BİR YORUM YAPARSINIZ BU DURUMA
Bak doğru diosun..şu olayı ben yaşasaydın katlanırdım onu kazanmak için gidip mesela boşanmazdım ama erkekler hemen bitiriyoErkekler gördüğüm kadarıyla bitirince tam bitiriyor
Ben bu saatten sonra öleyim valla bakBen olsam gelmem açık ve net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?