Eski eşimi çok özlüyorum ve seviyorum

Benimde aklima bu geldi yani kaçtı gitti sessiz sedasiz cok kirildi diyelim ki kirilmiştirda, ama 3 yıl bu, sevse hic mi merak etmez diye düşündüm. . 😔

3 yıldır birini unutamıyorsam ne yapar eder ulaşmaya çalışırdım üzüldüm adınıza

Annesi-babasi yurt disinda, dugune gelmemisler, bosandigini bilmiyorlar, es, dost, akraba, arkadas hic bi sey yok... agac kovugundanmi cikti bu adam. Peki annesinin-babasinin telefonudami yok sizde, olacak sey degil..uzgunum ama hikayenizde hic inandirici degil

Benimde aklima bu geldi yani kaçtı gitti sessiz sedasiz cok kirildi diyelim ki kirilmiştirda, ama 3 yıl bu, sevse hic mi merak etmez diye düşündüm. . 😔

Adam sevmese niye evlensin ki .. Karşısındaki ezmişse aklını ailesi de olsa çelmişse karşındakide yalvaracağı kadar yalvardığı halde hala istenmiyorsa sevse bile çeker gider ve bir daha aramaz bence ..

Canim lütfen beni dinle herkes hayatinda hata yapabilir, ve uzun zaman bu yüzden kendini suclu hissedebilir ve nasil addim atacagini bilmez insan.sen ilk önce arastir herhalde onun tanidigi birilerini taniyorsun ögren birsekilde ögren napiyor ne ediyor, evli mi evli degil mi diye.eger evlenmemisse onu bulacagin yere git onun sana karsi birseyler hissedip hissetmedigini anlicaksin ona göre davran ve sonra ona karsi bir adim at.Eger istemezse yoluna devam edersin eger evet derse yeniden basliyabilir mutlu olursunuz, riske almadan hic birseyi bilemezsin.En azindan bunu yaparsan hayatinin geri kalanini nasil yasacagindan emin olur ona göre yasarsin hayatini,acabalarla degil.gurur yapma derim
ben.VALLAH ne yalan söyliyim ben olsam kocami cok seviyorsam onsuz cok mutsuzsam bilmem ne kadar uzun süre gecmis eger gec kalmamissam kosar giderim kocamin calistigi yere onunla konusurum, kocam da bana bos olmaz bunca seyler yasandi aramizda diye düsünürüm."yaptiklarimdan dolayi cok pismanim, biliyorum sana yanlis yaptim.fakat herkes hayatinda yanlis yapabilir ve bir sansida hakkeder.askim hala hic birsey gec degil gel barisalim yeniden baslayalim"derdim.keske böyle bir sansim olsaydi.eger senin böyle bir sansin varsa hemen dene sonra cok pisman olursun.

Annesi babasından başka kimsesi yoktu onların numarasıda yok ne bi arkadaş ne bi dost yok kimse bilmiyor.Polisi bile aramayı düşündüm defalarca.

Ee iki kere telefonda konusmussunuz ya nasil sizde numaralari olmaz???

Adam sevmese niye evlensin ki .. Karşısındaki ezmişse aklını ailesi de olsa çelmişse karşındakide yalvaracağı kadar yalvardığı halde hala istenmiyorsa sevse bile çeker gider ve bir daha aramaz bence ..
Aynen katiliyorum, bende konunu yazanin kocasinin yerinde olsaydim cok kirilir birakip gider beni ezen birinin yaninda olmak istemezdim.canim lütfen dinle beni, ben bir kere cok pismanlik yasadim cok düsündüm uzun süre sonra yanina gittim, bilmem gec kaldim belkide baska birini buldu yoksa bana olan sevgisi mi bitti bilmiyorum beni kibarca geri cevirdi.sende eger gec kalmamissan git konus, eger 3 yil sonra onu arayip bunlari söyluyorsan demek gercekten cok pismansin.dene lütfen yoksa daha cok pisman olursun.

Ben inde olsa bulurum adami. Insan bulmak istesin yeter ki. Telefon ne oldu mailleri noldu? Hic mi ortak arkadas yoktu? Bence 3 yildir bu adami ariyor olamazsiniz

evet çok Hata yapmışsınız Eski eşinizin zaten sizin durumunuzu bilerek evlenmesi bile onu garip hissettirir moralini bozar bi de bunu yüzüne vurmuşsunuz bi ilişkisi yoksa falan konuşun o zaman ne diyim evliliğe aileleri bu kadar katınca böyle oluyor ışte 2 kişi arasındakiler öyle kalsın ailenizle evliliğinz arasındaki dengeyi kurmanız gerekirdi ama yaşınız küçükmüş garipsememek gerek Hatanızn farkındasınz sonucta

Konuyu okuyunca aklıma geldi bir arkadaşım vardı tam 8 sene birbirlerini sevdikten sonra çok zor şartlarda evlendiler aileler istemiyordu ama onlar seviyordu(!) evlilikleri tam 6 ay sürdü neden çünkü kadın adamı hep ezdi adam onun gözünün içine bakıyordu tertemiz aklı başında adam gibi adam di ortak arkadaşımızdı ikiside lise den çok kez söyledim yapma dedim tedavisi var ilk başlarda herkezde olur dedim büyütme geçer dedim ama duymadı bile beni adamla özel hayatı hep çevremizin dilindeydi sürekli kocasını eleştirir dururdu başka kadınlara onlarda tabi eşlerine söylerlermış hep cinsel hayat adamın yetersizliginden bahseder di çok kez uyardım mahrem dedim ayıp dedim günah dedim benle arayi soğuttu sonra ne oldu kocasi öğrendi meğer arkadaşları adamı kenara çekip söylemişler böyle böyle diye bütün lojman karakol adamın yetersizliğinden bahsediyordu adam tek celsede boşadi kadını aradan 4 yıl geçti hâlâ ağlar ailesi de kıza sırt verdi adamı rezil ettiler şimdi herkez pişman ama köprünün altından çok sular aktı adam evlendi kadın hâlâ yas da..... Demem o ki biz insanoğlu ne nankörüz elimizdekilerin kıymeti bilmiyoruz ta ki kafaya dank edince çok üzüldüm hayırlısı neyse o olsun

Konu fazla melankolik ama yıl da 2014..

Koskoca 1 yıl evlilikte hiç mi bilgi sahibi olamadınız. TC ile neler bulunuyor neler
Bir nüfus memuruna ricaya bakar
Eğer konu doğruysa 3 yıllık bir arayış değil bu. Anca dank etmiş olmalı..

ben de tc ile bulabilirsin diyeceketim sen yazmışsın

Ben sizi çözdüm, siz acı cekmekten zevk alıyorsunuz. 3 koca yıl acı cek adamı sadece sosyal ağlarda ara.

Ben bir yıl ayrı kaldım da ne nefes alabildim ne gercekten gülebildim.

Sizin yerinizde olsam en yakın nüfus müdürlüğüne gider, rica eder sistemden baktırırım, hatta idareci bir tanıdığınız varsa onlarda mernis sifresi olur adı soyadıyla baksın ya da tc kimlik nosu ile sak diye bulurlar.

Evlenirken sevmiyordu demiyorum, ama 3 sene bu sevgi bitmişte olabilir diyorum, yoksa 3 sene boyunca kimse izini bilmez mi?
Sana kin duymuyorum demiş ayrılırken, kin yok, öfke yok tamam sevdiğinden, istenmedğinden gitti, kırıldığından gitti, ama yine tekrarlıyorum 3 yıl bu, inşallah konu sahibi gibi hala oda seviyordur eski eşini.

Son düzenleme:
Saplantı haline gelmiş gibi, bulunca bu hevesinizin isteğinizin kalacağını pek sanmıyorum, kopan bir ipe düğüm atarsanız en sağlam yeri o düğüm olur ama en acıtan yeride orası olur. ben bitmiş bişeyin özellikle olaylı bittiyse tekrar başladığında eskisi gibi temiz olacağını düşünmüyorum.

Gerçekse çok üzücü ama hiç inandırıcı gelmedi bana da açıkçası. Arkadaşların anlattığı yöntemler kesin sonuç verecek yollar, neden denemediniz denemiyosunuz?
Çok konu okuyoruz burda, insanlar sevgililerinden ayrılıp ne kadar üzülüp çabalıyorlar, eğer bu kadar istiyosanız eşinizi geri, çözüm onunla gittiğiniz yerlere falan gidip melankoli yapmak değil. Çözüm ortada ama yapmamışsınız, ilginç:44:

Özür dileyin tekrar başlayın o zaman
Daha kaç yıl düşünüp ağlamayı düşünüyorsunuz ki ?

3 senede adam sevgili yapmış hatta evlenmiş olabilir kurcalamaya gerek yok, zaten adamın yerinde olsam aynı hatayı 2.kez yapmam sizinki biraz kaçan balık büyük olur mantığı, adamı aşağıla aşağıla ailenin aklına uy sonra boşa şimdide ağla, ben olsam dönmem yani, dönecek olsa zaten o bi şekilde ulaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…