- 3 Ekim 2010
- 11.525
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi salisabahi
-
Üzerinden 3 yıl geçmiş.
Bu 3 yıllık süre içerisinde eger o da sizi gerçekten sevseydi emin olun Fizan'da da olsa arar bulurdu.
Bu olayı geçmişte bırakıp geleceğe bakın.
Belki de ondan sonra hayatınıza kimse girmediği için onda saplanıp kaldınız.
Evlenmiş çocuğu bile olmuş olabilir.
Ögrenirseniz de daha kötü olur.
Benimde aklima bu geldi yani kaçtı gitti sessiz sedasiz cok kirildi diyelim ki kirilmiştirda, ama 3 yıl bu, sevse hic mi merak etmez diye düşündüm. . 😔
Annesi babasından başka kimsesi yoktu onların numarasıda yok ne bi arkadaş ne bi dost yok kimse bilmiyor.Polisi bile aramayı düşündüm defalarca.
Ee iki kere telefonda konusmussunuz ya nasil sizde numaralari olmaz???
Aynen katiliyorum, bende konunu yazanin kocasinin yerinde olsaydim cok kirilir birakip gider beni ezen birinin yaninda olmak istemezdim.canim lütfen dinle beni, ben bir kere cok pismanlik yasadim cok düsündüm uzun süre sonra yanina gittim, bilmem gec kaldim belkide baska birini buldu yoksa bana olan sevgisi mi bitti bilmiyorum beni kibarca geri cevirdi.sende eger gec kalmamissan git konus, eger 3 yil sonra onu arayip bunlari söyluyorsan demek gercekten cok pismansin.dene lütfen yoksa daha cok pisman olursun.Adam sevmese niye evlensin ki .. Karşısındaki ezmişse aklını ailesi de olsa çelmişse karşındakide yalvaracağı kadar yalvardığı halde hala istenmiyorsa sevse bile çeker gider ve bir daha aramaz bence ..
evet çok Hata yapmışsınız Eski eşinizin zaten sizin durumunuzu bilerek evlenmesi bile onu garip hissettirir moralini bozar bi de bunu yüzüne vurmuşsunuz bi ilişkisi yoksa falan konuşun o zaman ne diyim evliliğe aileleri bu kadar katınca böyle oluyor ışte 2 kişi arasındakiler öyle kalsın ailenizle evliliğinz arasındaki dengeyi kurmanız gerekirdi ama yaşınız küçükmüş garipsememek gerek Hatanızn farkındasınz sonucta
Konu fazla melankolik ama yıl da 2014..
Koskoca 1 yıl evlilikte hiç mi bilgi sahibi olamadınız. TC ile neler bulunuyor neler
Bir nüfus memuruna ricaya bakar
Eğer konu doğruysa 3 yıllık bir arayış değil bu. Anca dank etmiş olmalı..
Adam sevmese niye evlensin ki .. Karşısındaki ezmişse aklını ailesi de olsa çelmişse karşındakide yalvaracağı kadar yalvardığı halde hala istenmiyorsa sevse bile çeker gider ve bir daha aramaz bence ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?