- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi salisabahi
-
3 senede adam sevgili yapmış hatta evlenmiş olabilir kurcalamaya gerek yok, zaten adamın yerinde olsam aynı hatayı 2.kez yapmam sizinki biraz kaçan balık büyük olur mantığı, adamı aşağıla aşağıla ailenin aklına uy sonra boşa şimdide ağla, ben olsam dönmem yani, dönecek olsa zaten o bi şekilde ulaşırdı
Konu sahibi akşam akşam melankolik bir hava yaratmak istemiş.
3 yıl bir insanı arayacaksın da nerede yaşadığını öğrenemeyeceksin.
1-Herhangi bir nüfus idaresinden rica-minnet ikametgah adresini öğrenebilirdin.
2-YSK nın sitesinden hangi sandıkta oy kullanacağını öğrenebilirdin.
3-SGK E-Hizmet linkinden ssk gün dökümünü sorgulayabilir, oradaki il, dosya numarasından çalıştığı yeri bulabilirdin.
ama şimdi sende 1 yıl evli kaldığın eşinin TC kimlik numarası bile yoktur. Yoksa buradaki hanımlar çoktan özelden TC numarasını istemiştir. Sen yeter ki bulmak iste.
Evlenirken sevmiyordu demiyorum, ama 3 sene bu sevgi bitmişte olabilir diyorum, yoksa 3 sene boyunca kimse izini bilmez mi?
Sana kin duymuyorum demiş ayrılırken, kin yok, öfke yok tamam sevdiğinden, istenmedğinden gitti, kırıldığından gitti, ama yine tekrarlıyorum 3 yıl bu, inşallah konu sahibi gibi hala oda seviyordur eski eşini.
Konuyu okurken gözlerim doldu, boğazıma bir şey düğümlendi
konussaniz? Hatanızın farkına vardığınızı söyleseniz....
Yinede gelmezdi bence eşi 3 senede olsa ama bize inşallah başka bir ilişkisi yoktur ve konu sahibi de eşini bulur demekten başka birşey kalmıyor sanırım ..
elmayranın bile gözleri dolduysa mevzu baya ciddi :)
Aşkolsun obsesif o kadar gaddar bir profil mi ciziyorum :)
Sen de beni bir kaşık suda boğmak isteyenlerden misin
gaddarı bilmem de, tabiri caizse feleğin çemberinden geçmiş (kötü anlamda değil),
yüreği taşlaşmış, fazlaca açık sözlü, bla bla bla...
daha yazayım mı elmeyra :)
ama reel hayatta seni tanımayı isterdim :)
Sizi anlayabiliyorum.Sizin gibi tanıdığım biri var.Hem onu bulmak görüşmek istiyorsunuz.Hem de yüzleşmekten , kaldıramayacağınız bir durum olmasından çekiniyorsunuz.Aslında unutmak istiyorsunuz ama zaman zaman cesaretinizi toplayıp onu bulmaya çalışıyorsunuz.Bence bu şekilde yaşanmaz ne olursa olsun bulmalısınız.Affetmiş olması bile yeter.Bence o da seviyordur.Ama gururu kırıldığı için arayıp sormuyordur.3 yıl içinde illaki merak etmiştir.Yorumlarda nasıl bulabileceğiniz söylenmiş.Cesaretinizi toplayıp bulun.Kaybedeceğiniz birşey yok.Bu şekilde arada kalarak yalnızca acı çekersiniz.
Ayrıca sanırsam sizi tanıyan arkadaşım var.Özel mesaja bakarmısınız.
Arkadaşlık talebi yolladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?