Eski eşimi çok özlüyorum ve seviyorum

Yorumları şimdi okudum
İn mi cin mi nasıl izi yok
Sanki eşinden değil bi kere bi tatilde uzaktan gördüğü birinden bahsediyo:44:
Hiç bişeyini bilmiyo, hiç bi tahmini yok, hiç kimsesini tanımıyo

Bence de artık herşey için çok geç
3 gün ya da 3 ay değil 3 yıl geçmiş
Adam kendini toparlamışken tekrar konu sahibinin ve ailesinin hakaretlerini dinlemeyi göze alamaz
Çok gurur kırıcı bence de, kolay kolay kimse hazmedemez.

Ama bilmiyorum bu kadar yanıp tutuşuyosa 3 yıla kadar bi şekilde bulabilirdi diye düşünüyorum
Yolda bi kere rastladığı platonik aşkı değil ki, eşiymiş az çok bilgilerini biliyodur aratmak için
Tuhaf.

Sırtında bir yük taşıyorsun.Ona yaptığın yanlış davranışların yükünü.Vicdan azabı çekiyorsun.Eğer onunla konuşursan ulaşabilirsen pişmanlıklarını vicdan azabını anlatırsan hafifliyceksin.İster ağla ister ayaklarına kapan af dile.İlla evlenmek illa sevgili olmak için değil.Affetmesi için..Yoksa bir ömür boyu sırtında yük kalbinde bi ağırlık olarak kalıcak.Ve ne olursa olsun evliliğinizdeki sorunlar evinizde kalmalı ailelere herşeyi anlatmak her zaman aklınızın karışmasını sağlar.

Sizi anlayabiliyorum.Sizin gibi tanıdığım biri var.Hem onu bulmak görüşmek istiyorsunuz.Hem de yüzleşmekten , kaldıramayacağınız bir durum olmasından çekiniyorsunuz.Aslında unutmak istiyorsunuz ama zaman zaman cesaretinizi toplayıp onu bulmaya çalışıyorsunuz.Bence bu şekilde yaşanmaz ne olursa olsun bulmalısınız.Affetmiş olması bile yeter.Bence o da seviyordur.Ama gururu kırıldığı için arayıp sormuyordur.3 yıl içinde illaki merak etmiştir.Yorumlarda nasıl bulabileceğiniz söylenmiş.Cesaretinizi toplayıp bulun.Kaybedeceğiniz birşey yok.Bu şekilde arada kalarak yalnızca acı çekersiniz.

Ayrıca sanırsam sizi tanıyan arkadaşım var.Özel mesaja bakarmısınız.

Arkadaşlık talebi yolladım...

Son düzenleme:
çok ilginç geldi konu bana ben herkesin eninde sonunda herkesi unutacağına inanıyorum , mutlaka başka insanlarla tanışılır ve eski eş sevgili herneyse mazidekalır. çok üzüldüm durumuna

şu beğen butonları geri gelsin artık

bu yoruma katılıyorum:114:

ben gerçekten çok üzüldüm belki yardımcı olabilirim
tc kimlik numarasını bana özelden msj atarmısınız

En basitinden T.C. kimliği ile nvi.gov.tr den sorgulayabilirdiniz.
Ölümü - dirimi onu öğrenirdiniz..

Öğrenmek için çok yol var..

Elinizde nüfuz cüzdan fotokopisi varsa, nüfus idarelerinden ikametgah senedi alabilirsiniz.

Yine YSK dan T.C. no ve aile cilt sıra numaraları ile seçmen açık adresini alabilirsiniz.

YSK dan nüfusa kayıtlı olduğu ili, cilt numarasını, aile sıra numarasını ve birey sıra numarasını yazarak alabilirsiniz.
Hatta oradan eşinizin oturduğu hanede başka nüfus kaydı var mı görebilirsiniz..
Yani evli mi değil mi öğrenebilirsiniz.

Eski evlilik cüzdanınızda eşinize ait bu bilgiler vardır ve ya boşanma davaları belgelerinde.
Onlarda yoksa bile Nüfus ili, ilçesi, cilt numarası ve aile sıra numarası sizin evli kaldığınız kimlikte aynısıdır.
Sadece birey sıra numarası kalıyor oda sizin yine eski kimliğinizde ki birey sıra numaranızdan önce ki numaralardan biridir..
Yani atıyorum sizin sıra numaranız 30 ise 29 dan geri sayarak onun sıra numarasını rahatça bulabilirsiniz..
Bir avukattan bile öğrenebilirsiniz bu bilgileri, onlar işlerini bilirler..

aşk olmaktan çıkıp saplantıya dönüşmüş senin bu durumun.. önce bundan kurtulmaya çalış tüm eşyalarını yok etmekten başla. Hemen geçer demiyorum bi süre devam eder ve o sürede belki 1 belki 2 yıl hayatına kimseyi sokma hiç sağlıklı olmaz çünkü.Sonra bir bakmışsın yüzünü güldüren biri çıkmış karşına..

Yinede gelmezdi bence eşi 3 senede olsa ama bize inşallah başka bir ilişkisi yoktur ve konu sahibi de eşini bulur demekten başka birşey kalmıyor sanırım ..

Bu olay bana pek gerçekçi gelmedi. Ama eğer gerçekse senin ki sevgi falan değil vicdan azabı. Hem aradan geçen süre 3 ay falan değil ki 3 sene..
Ayrıca ben eşimle daha nişanlıyken tc kimlik nosu telefonumda kayıtlıydı lazım olur diye. Nasıl bir insandan hiçbir iz kalmaz?
Hiç olmadı git savcılığa başvur hayatından şüphe ediyorum de. Savcı karar verse polis evine gidip alır yahu.
Ben öteki arkadaşlar gibi umarım hayatında biri yoktur diyemicem. Çünkü yalnız olmadığını var sayıyorum. İnşallah şimdi çok mutludur ve huzurlu bir ailesi vardır diyorum. Biraz da olası ailesini düşünüp temennide bulunmak gerek...

Konu sahibi nereye gitti. Gelsin TC numarasını versinde Bulalım şu adamı el birliğiyle

üçüncü şahısların karışıp müdahele ettiği bir evliliğin sonucu bu işte..iş işten geçmiş artık diyecek bişey yok ama sadece allah sabır versin diyebilirim...
geri dönüşünüz imkansız ise, unutmaya çalışmaktan başka çare yok...
onu hatırlatıcı şeylerden yerlerden uzak durmalısınız...birlikte yaptığınız yerlerş anımsayarak sadece acı çekersiniz..unutmaya çalışın..birlikte dinlediğiniz şarkıları dinlemeyin..gittiğiniz yerlere gitmeyin...en önemlisi gömleğine sarılıp yatmayın...
unutmak için gerekenleri yapın..böyle olmaz..ömür boyu yas tutamazsınız...allah yardımcınız olsun...

Yinede gelmezdi bence eşi 3 senede olsa ama bize inşallah başka bir ilişkisi yoktur ve konu sahibi de eşini bulur demekten başka birşey kalmıyor sanırım ..

Aynen öyle, ki arkadaşların verdikleri bilgilere göre bulabilir diye de düşünüyorum sadece çok geç olmuş olmasın..

Aşkolsun obsesif o kadar gaddar bir profil mi ciziyorum :)

Sen de beni bir kaşık suda boğmak isteyenlerden misin

gaddarı bilmem de, tabiri caizse feleğin çemberinden geçmiş (kötü anlamda değil),
yüreği taşlaşmış, fazlaca açık sözlü, bla bla bla...
daha yazayım mı elmeyra :)
ama reel hayatta seni tanımayı isterdim :)

Son düzenleme:

Yüreği taşlaşmış kısmı haric diğer tespitlerinde haklısın :)

cember beni silkeledi attı Ben cok yufka yürekliyimdir (geyikteki arkadaşlarım bilir) hatta saf da sayılırım ama bdvdeki konular artık tahammül sınırlarımı asıyor :)

İnşallah bir gün dısarda da görüşürüz

Salisabahi ben seni şahsen olmasada tanıyorum.Mesajimı görünce cevap yaz sana yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…