Eski eşimi çok özlüyorum ve seviyorum

Sizin hikayenizide merak etmiyor değilim açıkçası :26:

konu hakkında konu sahibinin sonradan nasıl yorumlar yaptıgını bilmiyorum ama bir süre sonra en kötü insanın bile özleneceğini biliyorum.insan olmak zor vesselam

bu aciklamadan sonra konunun fake oldugunu dusunuyorum..
Türk filmi gibi.cok acikli.

elmeyra abla uzun zamandir siteyi takip ediyorum.
Seni ilk eşinle tanisma hikayende tanimistim.
O hikayeyi okuyunca hungur hungur aglamistim.
Henuz uye degildim ama senin avatarini gordugum heryerde
sanki yakin bir arkasimi gormus gibi oluyordum..

Bu son zamanlarda senin yorumlarin bana cok sert geliyor...
Bazen yorumuna katilmadigimda oluyor ama söylemeye cekiniyorum:18:
mizacin cok sert.

Eski cevaplarinla son zamanlarda ki cevaplarin arasinda cok fark var.neyse canim

bu arada o hikayeni gecenlerde tekrar okudum.ilk kez okuyor gibi yine cok huzunlendim.
Umarim esinle mutlulugun daim eder.bildigim kadar bebegin yok.
Rabbim bu evliligi meyvesiyle iyice guzel kilar umarim.

konuyu okuyunca gerçekten çok üzüldüm
bulmak isteyip bulamamak bilmiyorum ya konu gerçek değilse cidden sinir bozucu..

Yazdıkların icin cok teşekkür ederim. O hikayeyi yazdıktan bir iki yıl sonra cok cok daha kötü seyler yasadım ve bosandık. Gerci bir yıl sonra da yeniden görüşmeye basladık :) Bakalım kısmet.

Son günlerde cok duyar oldum "yorumlarımın sert olduğunu"... Belki de haklısınızdır. Belki de biraz öz eleştiri yapmamanın vakti gelmiştir.

Beni bu kadar kibar eleştirdiğin icin cok teşekkür ederim. Yorumlarını dikkate alacağım.

gercektenmi? cok uzuldum yaa
insallah bosanma sebebin o kiz degildir.
Yillar sonra efsane geri dönmemistir umarim.

Evet abla gercekten olaylara mantikli tarafsiz cevap veriyorsun.
Sadece biraz daha yumusak dille yazsan daha iyi olur.

Ben mesela herkesin yorumunu pek okumam
yorumunu okudugum ablalarimdansin.

Neyse ablacim hakkinda hayirlisi olur umarim.
Cunku sen o adam icin cok mucadele ettin
o kiz yuzunden cok huzursuz oldun.herseye ragmen affettin inandin ve o nikah masasina oturdun.
Diger yasadiklarini bilmiyorum.

Ama eger mutlu olacaksan insallah yine bir araya gelirsin(eski esinle).

Ciddi olamazsin seni yillardir defalarca aldatan bosandigin adamla sanki dunyada erkek yok gibi tekrar gorusmeye basladin oylemi?? Kinamak istemiyorum benimde basima gelebilir ama senin konunu okuyup cok duygulanmis biri olarak cok yanlis yolda oldugunu soylemek zorunlulugu hissettim kendimde..insan once kendisine saygi duymali ve deger vermeli..psikolojik yardimin faydasi olabilir iyi sanslar bu sefer

Konu bana döndü yazdığıma pişman oldum :)

Ben boynuzlarımla barışığım.

Onsuz yapamıyorum, o olmadan baskasıyla hayatıma devam edemedim. Bıraktığı yerde kaldım. İlerleyemedim. BU demek değil ki körü körüne geri döndüm. Sadece sevgili gibi görüşüyoruz suanda. Köprünün altından epey su aktı yani.

Beni kimse kınayamaz zaten. Aynaya baktığımda sadece ben kınarım kendimi.

Yaşadıklarımı ben bilirim. Kendime de saygı duymuyorum.

Psikolojik yardım alalı cok oldu. Yani ben epey yol katettim.

Sevgili elmayra seni hic tanimiyorum sende beni
Fakat eski konularini bende okumus gercekten yasadiklarina üzülmüstüm.
Ne yalan söyleyim ben pek bir hayal perestim ve duygusalim hayata toz pembe gözlükle bakmaya bayilirim.
Mantiken degil ama kalbi duygularim yüzünden sevindim senin adina.
InsaAllah bazi sebeblerden dolayi eskiden kuramadiginiz huzur dolu yuvayi gelecekte kurabilirsiniz.
Mutluluklar..

yaa bunlardan benim niye haberim yok
eski esi o kizla gorusmustu evet ama elmeyra ablaya gerekli aciklamayi yapmisti.
Kiz hayatlarindan cikmisti.

Sonra hangi ara esin tekrar seni aldatti

yoksa o kiz sizi buldumu yine

Hem bazi arkadaslar seni kinadigini soylemis.

Kimse kinadigini yasamadan ölmezmiş.

Kimse kimsenin ne yasadigini bilemez NOKTA

:13::13::13::13::13::13:

Arkadaşlar konu ben değilim, lütfen.

Özel mesajla anlatırım merak ettiklerinizi ki sakladığım bişi de yok, geyik topiğimde hep konuşulan mevzular.

Burda dostum kadar düşmanım da var kimsenin ekmeğine yağ sürmek istemiyorum.

Ben elmayra'yım seversiniz ya da sevmezsiniz.

kkyı senin eşinle tanışma hikayenle okumaya başlamıştım. boşandığını okuduğumda çok üzülmüştüm. şu an o kadar şaşkınım kii. hızına yetişilmiyor elmayra:) hakkında hayırlısını dilerim.. hep mutlu ol

Son düzenleme:
Elmayranın durumu bir daha böyle sevecek olsam bir kalemde silerdim seni durumu kızlar az çok ucundan kıyısından olayları bildiğim için bunu diyorum, ben ki normalde mantığın dibi bi kadınım ama bunların ilişkisi beni aşk kadını yapmıştı yaşadıklarını anlattığında...

Offf benim topiğim gibi oldu cok özür dilerim ziyaretci sayısı fırladı fln COk özür dilerim konu sahibi

Yolcum takıl bana hayatını yasa :)

Ben seni tanıyorum :) az cok tabi.

Ben körü körüne gitmiyorum ama yapamıyorum onsuz. Her Allahın gecesi yalvardım "ne olur rabbim onu affetme gücü ver bana" diye. Baskalarıyla da denedim olmuyor. Hissedemiyorum hicbirsey. Onsuz devam edemedim.

Sartları değişti onun, kendi de değişmiş, epey burnu sürttü. Yani bir koca yıl gecti aradan, hic vazgecmedi.

Duygularımla hareket ediyorum belki ama icimde kalsaydı 10 yıl sonra kafamı duvarlara vururdum eminim. Keşke diyeceğime belki iyi ki derim :) Kim bilir.

Canımıniçi, bitanecik arkadaşım daha güzel anlatılamazdı.

madem hayat onsuz geçmiyo ve değiştiğine inanıyosun
umarım çok çoook mutlu olursun :)
uzaktan laf söylemek çok kolay geliyo insanlara
'asla' lar 'sakın' lar havada uçuyo
hani bi söz vardır ya
' yapmadığın bi şeyden pişman olacağına yaptığından pişman ol.. '

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…