- 4 Ekim 2018
- 690
- 1.418
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşırı itici ve sevimsiz bi inat vardir ya hani kisiligi tam oturmamis insanlarda, "cok kararli ve dik duruyorum" zannederler ama aslinda yaptıkları bi seyin ispatidir.. Hah iste, eşin boyle biri geldi bana nedense..gururu ve inatı asla izin vermez
Esinin itici tavirlarini "cok gururludur" diye guzelleme yapmadan gormeye basla öncelikle..hepiniz haklısınız ama sadece destek olun istedim unutabiliyor mu insan ? bunu öğrenmek istedim
ilk defa ayrılık yaşıyorum
bilmiyorumHakkınızda hayırlısı olsun.
Eşiniz vicdanınıza oynuyor kanmayın. Duygu sömürüsü yapıyor kendince...
Hem sizi kendisinden soğutmak neden ??
sevgilisi var diye biliyordum yokmuş yani numaraymışSevgili ne sevgilisi neden donemezsınız?
Eski konularınıza önce sacma sapan sebeb ten ayrılmıs siniz sonra da eltım kocama sevgili bulmuş diye İkı konu acmıs siniz Onunuze bakın derim. Cocugu bir kere verip geri almıs siniz o zaman dısardan okumuştum bir daha olursa aile kotu niyetli veya uyanık diyeyim cocugu bir daha zor alırsınızsevgilisi var diye biliyordum yokmuş yani numaraymış
ailelerimiz bizi rededer
olmaz zaten bittiEski konularınıza önce sacma sapan sebeb ten ayrılmıs siniz sonra da eltım kocama sevgili bulmuş diye İkı konu acmıs siniz Onunuze bakın derim. Cocugu bir kere verip geri almıs siniz o zaman dısardan okumuştum bir daha olursa aile kotu niyetli veya uyanık diyeyim cocugu bir daha zor alırsınız
Yay burcu mu eşinizgururu ve inatı asla izin vermez
hayır başak yada terazi tam gününü bilmiyoruz doğum tarihi olarakYay burcu mu eşiniz
Tıpki benim eşim gibi
Bu hayatta insan herşeye alışıyor Allah sağlık sıhhat versin. Üzme kendini evladın için güçlü ol önüne bak. Seni gerçekten seveni bulursun inşallah eski eşinin gerçekten sevmediğini anlarsın ve bir gün iyiki dersin. Hayırlısı buymuş demekki..sevgilisi var diye biliyordum yokmuş yani numaraymış
ailelerimiz bizi rededer
amin inşallahBu hayatta insan herşeye alışıyor Allah sağlık sıhhat versin. Üzme kendini evladın için güçlü ol önüne bak. Seni gerçekten seveni bulursun inşallah eski eşinin gerçekten sevmediğini anlarsın ve bir gün iyiki dersin. Hayırlısı buymuş demekki..
Maddi durumu düzeltti mi?hayır başak yada terazi tam gününü bilmiyoruz doğum tarihi olarak