Eski eşimi unutamıyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Eşiniz vicdanınıza oynuyor kanmayın. Duygu sömürüsü yapıyor kendince...
Hem sizi kendisinden soğutmak neden ??

Sevgili ne sevgilisi neden donemezsınız?

bir ilişki bir yerden kırıldı mı o işten bir daha kırılmamış gibi hayır gelmez.
bir kapı bir açıldı mı hep açılacak demektir.
o yüzden bir eşe iki kere şans verip evlenmeye barışmaya sıcak bakmıyorum.

sevgilisi var diye biliyordum yokmuş yani numaraymış
ailelerimiz bizi rededer
Eski konularınıza önce sacma sapan sebeb ten ayrılmıs siniz sonra da eltım kocama sevgili bulmuş diye İkı konu acmıs siniz Onunuze bakın derim. Cocugu bir kere verip geri almıs siniz o zaman dısardan okumuştum bir daha olursa aile kotu niyetli veya uyanık diyeyim cocugu bir daha zor alırsınız

Eski konularınıza önce sacma sapan sebeb ten ayrılmıs siniz sonra da eltım kocama sevgili bulmuş diye İkı konu acmıs siniz Onunuze bakın derim. Cocugu bir kere verip geri almıs siniz o zaman dısardan okumuştum bir daha olursa aile kotu niyetli veya uyanık diyeyim cocugu bir daha zor alırsınız
olmaz zaten bitti

sevgilisi var diye biliyordum yokmuş yani numaraymış
ailelerimiz bizi rededer
Bu hayatta insan herşeye alışıyor Allah sağlık sıhhat versin. Üzme kendini evladın için güçlü ol önüne bak. Seni gerçekten seveni bulursun inşallah eski eşinin gerçekten sevmediğini anlarsın ve bir gün iyiki dersin. Hayırlısı buymuş demekki..

Bu hayatta insan herşeye alışıyor Allah sağlık sıhhat versin. Üzme kendini evladın için güçlü ol önüne bak. Seni gerçekten seveni bulursun inşallah eski eşinin gerçekten sevmediğini anlarsın ve bir gün iyiki dersin. Hayırlısı buymuş demekki..
amin inşallah

Eşiniz size ilğili davranarak sizin pişman ve mutsuz olmamızı istiyor...... zira sizde gözü olsa başlanmazdınız

Back
X