Eşyaları ben aldım boşanırken vermedi çok rezillikler çıkardı eşyaları sat parasını ver barış cam dedim yalandanBen pek anlayamadım açıkçası barışmak şartı varsa eşyaları niye satıyorsunuz onu anlayamadım
Tabi öyle ama kendimi durduramıyorum aklıma geliyor hepAman be mal için niye adamın ağız kokusunu çekiyorsun senden önemli mi zaten iyi biri olsa ayrılmazdın..
Yeniden evlenebiliriz falan dedim numara yapıyorum yani iYalandan barışmak derken neyi kastediyorsunuz anlamadım. Ayrıca 15 bin lira için değer mi tekrar aynı şeyleri yaşamaya onu hiç anlamadım
Başımın gözümün sadakası olsun de geç belki bi beladan korur o sadaka seniTabi öyle ama kendimi durduramıyorum aklıma geliyor hep
İşte kafam rahatlasın istiyorumHayatinizi yoluna koyamayip eski eşe sarmışsınız.
Kim bosandigi adamla barışmış numarası yapar ki?
Hem de para için?
Eski eşinizle barışmiş numarası yapacağınıza bu takıntı için profesyonel yardım alsaydınız daha iyi olmaz mıydı?Tabi öyle ama kendimi durduramıyorum aklıma geliyor hep
Bunu yapmayı çok denedim ama olmuyorBaşımın gözümün sadakası olsun de geç belki bi beladan korur o sadaka seni
Keske boyle demeseydınız.Boşver alsın tepe tepe kullansın.Sen kurtulduguna bakEşyaları ben aldım boşanırken vermedi çok rezillikler çıkardı eşyaları sat parasını ver barış cam dedim yalandan
elınıze para gecmesı ıcın esyaları satması ıcın buna ıkna etmenız ıcın barısmıs numarası yapmanız hıc saglıklı degılMerhabalar iki sene önce boşandım evden eşyaları almadan çıktım toplam da 15 binini benim ödediğim eşyalar bir süredir bu konu bende takıntıya döndü anladım ki eşyaları almam lazım ve eski eşe ulaşıp eşyaları sat dedim oda barışmayı şart koştu öfke o kadar çok ki yalandan barıştım ama korkuyorum başıma bela olmasından ama hakkımı da almak istiyorum bana fikir verebilir misiniz bu oyuna devam ediyimmi
Aldım ama olmuyorEski eşinizle barışmiş numarası yapacağınıza bu takıntı için profesyonel yardım alsaydınız daha iyi olmaz mıydı?
Yorumlar hep bu yönde keşke unutabilsemelınıze para gecmesı ıcın esyaları satması ıcın buna ıkna etmenız ıcın barısmıs numarası yapmanız hıc saglıklı degıl
bosanırken malları bolusseydınız madem bu kadar onemlı sımdı neyın nesı bu allahım ya
ınsan durduk yere kendı basına neden dert acar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?