Eski eşimin bana olan borcu

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Merhabalar iki sene önce boşandım evden eşyaları almadan çıktım toplam da 15 binini benim ödediğim eşyalar bir süredir bu konu bende takıntıya döndü anladım ki eşyaları almam lazım ve eski eşe ulaşıp eşyaları sat dedim oda barışmayı şart koştu öfke o kadar çok ki yalandan barıştım ama korkuyorum başıma bela olmasından ama hakkımı da almak istiyorum bana fikir verebilir misiniz bu oyuna devam ediyimmi

Ben pek anlayamadım açıkçası barışmak şartı varsa eşyaları niye satıyorsunuz onu anlayamadım
Eşyaları ben aldım boşanırken vermedi çok rezillikler çıkardı eşyaları sat parasını ver barış cam dedim yalandan

Tabi öyle ama kendimi durduramıyorum aklıma geliyor hep
Eski eşinizle barışmiş numarası yapacağınıza bu takıntı için profesyonel yardım alsaydınız daha iyi olmaz mıydı?

Hic sağlıklı bir düşüncenin ürünü değil yaptığınız.

Eşyaları sen aldığını yazmışsın, o nasıl satacak anlamadım

elınıze para gecmesı ıcın esyaları satması ıcın buna ıkna etmenız ıcın barısmıs numarası yapmanız hıc saglıklı degıl
bosanırken malları bolusseydınız madem bu kadar onemlı sımdı neyın nesı bu allahım ya
ınsan durduk yere kendı basına neden dert acar ?

Yorumlar hep bu yönde keşke unutabilsem

bence sızın derdınız para esya falan degıl oyle olsa en basta ona gore bosanırdınız zaten
sızın bence derdınız onu hayal kırıklıgına ugratmak bosandıgınız ıcın kızgınsınız bellıkı cok uzulmussunuz ıntıkam almak ıstıyorsunuz

tehlıkelı ısler bu ısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…