EvetKoltuk takımı için mi bu sancı
Bu adamla mi oyun oynuyorsunuz? Yapmayın yahu başınıza neden durduk yere iş açacak şeyler yapıyorsunuz? Siz parayı alıp engelleyince kapanacak mı sanıyorsunuz konu .Pişman değilim hamileyken karnıma vurdu çok şeyler var
ne zaman hakkımız yenmıyor kıPeki benim hakkım ailemin hakkı hazmedemiyorum keşke bu duygu dan kurtulabilsem anca ilaçla unutuyorum sonra yine başa dönüyorum
Çok korkak yalnuzca arayıp rahatsız edebilir o tarz biriAman diyim dikkat edin kaş yapayım derken göz çıkarmayın tehlikeli sular TV de neler duyuyoruz niye yalan atıyorsunuz ki barışmayınca bişey yapmasından korkmuyor musunuz boşanmışsınız kurtulmuşsunuz dua edin peşinizde gezmiyor diye siz mal derdine düşmüşsünüz tvde boşandıktan sonra öldürmek isteyenlerle dolu ben kurtulduğuma bakarım alabilirsem alırım eşyalarımı alamazsam da umursamam
Peki bunu nasıl beynimden atıcam aklıma geliyor zırt pırt yoruldum artıkne zaman hakkımız yenmıyor kı
kardesımız ıs arkadasımız okul arkadasımız hatta belkı annemız babamız bıle yerı gelıyor haksızlık yapıyor
el adamı ya... ciğ sut emmıs . bunca zaman verdıgınız emek o adama degıldı evlılıgınıze kendı mutlulugunuz ıcındı ustunuze dusenı yaptınız mı yaptınız bıttı mı bıttı bosversenıze kara yerın dıbıne gırsın
baska ugraslar baska mesgulıyetler bularakPeki bunu nasıl beynimden atıcam aklıma geliyor zırt pırt yoruldum artık
Parayı alınca tlfdan engellicekmiş ya eşini sen de ne başına sarmaktan bahsediyorsun canım sen de engellicek adamıCanım bak hamile bir kadının karnına tekme atmış bir adamdan bahsediyoruz. Yeniden başına sarma bence.
Hamile iken karnınızı tekmelemiş Bu adam ama siz hala koltukların eşyanın maddiyatı için barışmış anlamış rolü yapıyorsunuz..
Korkak mı korkak olan insan bebeğin karnındayken tekme atmaz boşanma sürecinde hır gür çıkarmaz bu ne çelişkiÇok korkak yalnuzca arayıp rahatsız edebilir o tarz biri
keşke yapabilsemHamile iken karnınızı tekmelemiş Bu adam ama siz hala koltukların eşyanın maddiyatı için barışmış anlamış rolü yapıyorsunuz..
Kaçıp kurtulsanız da o koltuklar başınızın gözününüzn sadakası olsa..
Bilmiyorum bakıcamNiyeyse sizin adamla degil de adamin sizinle oynadigini dusunuyorum.
Adam salak degil, esyalari satip parasini vermez.
Kadınlara gücü yetiyor sadeceKorkak mı korkak olan insan bebeğin karnındayken tekme atmaz boşanma sürecinde hır gür çıkarmaz bu ne çelişki
Teşekkür ederim gerek yokhayatimda boyle sacma sapan bir iletisim sekli duymadim... gercekten derdiniz iki koltuk bi masa mi? eger oyleyse gelin ben benimkileri vereyim gercekten onemli degil yani
Çok mu ihtiyacınız var paryakeşke yapabilsem
Tamam yine size gücü yetecek paranızı aldıktan sonra size birşey yapar diye korkmuyor muusn kardeş sen azcık akşam haberlerini izle de sonra koltukla masanı düşün olur muKadınlara gücü yetiyor sadece
Yok aslında hiçÇok mu ihtiyacınız var parya
Off neden unutamadım iki buçuk yılu geçti boşandımTamam yine size gücü yetecek paranızı aldıktan sonra size birşey yapar diye korkmuyor muusn kardeş sen azcık akşam haberlerini izle de sonra koltukla masanı düşün olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?