Eski eşimin bana olan borcu

Pişman değilim hamileyken karnıma vurdu çok şeyler var
Bu adamla mi oyun oynuyorsunuz? Yapmayın yahu başınıza neden durduk yere iş açacak şeyler yapıyorsunuz? Siz parayı alıp engelleyince kapanacak mı sanıyorsunuz konu .

Peki benim hakkım ailemin hakkı hazmedemiyorum keşke bu duygu dan kurtulabilsem anca ilaçla unutuyorum sonra yine başa dönüyorum
ne zaman hakkımız yenmıyor kı
kardesımız ıs arkadasımız okul arkadasımız hatta belkı annemız babamız bıle yerı gelıyor haksızlık yapıyor
el adamı ya... ciğ sut emmıs . bunca zaman verdıgınız emek o adama degıldı evlılıgınıze kendı mutlulugunuz ıcındı ustunuze dusenı yaptınız mı yaptınız bıttı mı bıttı bosversenıze kara yerın dıbıne gırsın

Çok korkak yalnuzca arayıp rahatsız edebilir o tarz biri

Peki bunu nasıl beynimden atıcam aklıma geliyor zırt pırt yoruldum artık

Peki bunu nasıl beynimden atıcam aklıma geliyor zırt pırt yoruldum artık
baska ugraslar baska mesgulıyetler bularak
kendınıze ıs cıkarın zamanınız olmasın
baska seyler dusunursenız onu dusunmeye fırsatınız olmaz :)

Tamam yine size gücü yetecek paranızı aldıktan sonra size birşey yapar diye korkmuyor muusn kardeş sen azcık akşam haberlerini izle de sonra koltukla masanı düşün olur mu
Off neden unutamadım iki buçuk yılu geçti boşandım

Kırmak adına söylemiyorum ama yaptığınız hem saçma hemde etik degil. Karşı taraf rezil diye böyle oyunlari yapmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…