Aslında evet beter olsun istiyorumbence sızın derdınız para esya falan degıl oyle olsa en basta ona gore bosanırdınız zaten
sızın bence derdınız onu hayal kırıklıgına ugratmak bosandıgınız ıcın kızgınsınız bellıkı cok uzulmussunuz ıntıkam almak ıstıyorsunuz
tehlıkelı ısler bu ısler
Ee barışacaksanız evdeki eşyalar satılınca o odalar boş mu kalacak ben anlayamadım kusura bakmayınEşyaları ben aldım boşanırken vermedi çok rezillikler çıkardı eşyaları sat parasını ver barış cam dedim yalandan
İşte kafam rahatlasın istiyorum
Kendimi zor ifade ediyorum evlenirken almıştım boşanıncada vermedi şimdi de ben sat parasını getir dedimEşyaları sen aldığını yazmışsın, o nasıl satacak anlamadım
boyle beter olmazAslında evet beter olsun istiyorum
Evet boş kalıcakEe barışacaksanız evdeki eşyalar satılınca o odalar boş mu kalacak ben anlayamadım kusura bakmayın
yalnızlıktan kurtulmak için Herşeyi yaparYani eski eşiniz hem barışacak hem eşyalar satılsın istiyor diye şaşırmıyor mu
TamamdırKendimi zor ifade ediyorum evlenirken almıştım boşanıncada vermedi şimdi de ben sat parasını getir dedim
Belli olur iki üç güne satcagı parayı alıp engelliycem teldenAksiyon mu arıyorsun satsa bile paranı verir mi sonra nasıl ayrılacaksın tekrar
Pişman değilim hamileyken karnıma vurdu çok şeyler varKusura bakmayin ama Hic normal bir davranis degil, kurtulduguna sevinmen gerekirdi esya falan bence bahane acaba esinimi unutamadin? Pisman mi oldun bosandigina?
haaa bak ne guzel ıste beter olsun dıyordunuz yalnızlıktan beter olmus zaten vermıssınız cezasını yalnızlıgıyla bırakarak tamamm artık onunuze bakın konusmayın onlayalnızlıktan kurtulmak için Herşeyi yapar
Aman diyim dikkat edin kaş yapayım derken göz çıkarmayın tehlikeli sular TV de neler duyuyoruz niye yalan atıyorsunuz ki barışmayınca bişey yapmasından korkmuyor musunuz boşanmışsınız kurtulmuşsunuz dua edin peşinizde gezmiyor diye siz mal derdine düşmüşsünüz tvde boşandıktan sonra öldürmek isteyenlerle dolu ben kurtulduğuma bakarım alabilirsem alırım eşyalarımı alamazsam da umursamamEvet boş kalıcak
Peki benim hakkım ailemin hakkı hazmedemiyorum keşke bu duygu dan kurtulabilsem anca ilaçla unutuyorum sonra yine başa dönüyorumhaaa bak ne guzel ıste beter olsun dıyordunuz yalnızlıktan beter olmus zaten vermıssınız cezasını yalnızlıgıyla bırakarak tamamm artık onunuze bakın konusmayın onla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?