Eski eşimin bana olan borcu

Aslında evet beter olsun istiyorum

Para icin bosandiginiz adama tekrar barisip evleenecegiz mi dediniz?Sizin tabirinizle numara yapiyormussunuz ama bu numara ters tepmesin sonra.Orasini hic dusundunuz mu?

Aslında evet beter olsun istiyorum
boyle beter olmaz
sız ne zaman kendı onunuze hayatınıza bakar ne zaman hayatınıza mutlu olacagınız bır adam alır yuva kurar onu unutursunuz
o zaman sıze soyle bır baktıgında yuzunuzde mutluluktan guzellesmıs bır hal gordugunde belkı heeee bak sımdı nasıl mutlu der

beter olacak adam yuvasını dagıtmazdı zaten boyle cezalandırılmaz bu yapmaya calıstıgınız sey kendınıze verdıgınız ceza bu adamla kendınızı cezalandırıyorsunuz

Kusura bakmayin ama Hic normal bir davranis degil, kurtulduguna sevinmen gerekirdi esya falan bence bahane acaba esinimi unutamadin? Pisman mi oldun bosandigina?

yalnızlıktan kurtulmak için Herşeyi yapar
haaa bak ne guzel ıste beter olsun dıyordunuz yalnızlıktan beter olmus zaten vermıssınız cezasını yalnızlıgıyla bırakarak tamamm artık onunuze bakın konusmayın onla

Evet boş kalıcak
Aman diyim dikkat edin kaş yapayım derken göz çıkarmayın tehlikeli sular TV de neler duyuyoruz niye yalan atıyorsunuz ki barışmayınca bişey yapmasından korkmuyor musunuz boşanmışsınız kurtulmuşsunuz dua edin peşinizde gezmiyor diye siz mal derdine düşmüşsünüz tvde boşandıktan sonra öldürmek isteyenlerle dolu ben kurtulduğuma bakarım alabilirsem alırım eşyalarımı alamazsam da umursamam

İkiniz de bir birinizi kandırıyorsunuz. Eşiniz anlattığınız gibi ise mobilyaları satsa dahi size para vermez.

Canım bak hamile bir kadının karnına tekme atmış bir adamdan bahsediyoruz. Yeniden başına sarma bence.

haaa bak ne guzel ıste beter olsun dıyordunuz yalnızlıktan beter olmus zaten vermıssınız cezasını yalnızlıgıyla bırakarak tamamm artık onunuze bakın konusmayın onla
Peki benim hakkım ailemin hakkı hazmedemiyorum keşke bu duygu dan kurtulabilsem anca ilaçla unutuyorum sonra yine başa dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…